Spanje povzroča bolezni?

Spanje lahko povzroča bolezni. Prav zato je zdrav spanec ena izmed najpomembnejših potreb, celo večjih kot od »samo« zdrave prehrane. Ima vpliv na fiziološke funkcije organov celega telesa ter čustveno mentalni del zdravja. Še posebej pri spanju ponoči je izpostavljeno srce, zato ni čudno, da se večina srčnih kapi zgodi prav med spanjem.

Huda nespečnost, prezgodnje zbujanje, potenje med spanjem ima svoj vzrok. Določeni ljudje pa sploh ne morejo zaspati.  Muči jih spanec vsako noč. “Umeten” način izboljšanja spanja so uspavala, pomirjevala, razne tablete, kar lahko deluje na krajši rok.

Huda nespečnost, nočno potenje, zbujanje in vzroki, rešitve

Ko pa vas zanima, kako naravno do boljšega spanca, pa si poglejte, kakšni so vzroki bolezni.

Ta vzrok je pogosto geopatske narave  kateri vpliva na celo telo ponoči med spanjem – zemeljsko sevanje.

Sevanje obremenjuje različne organe – od srca, jetra, ledvice, ščitnice.

Preobremenjen organ lahko povzroča tudi močno nočno potenje, nespečnost in zbujanje med spanjem.

Sevanje je moč izmeriti kot tudi odpraviti z premiki ležišča in ali uporabe zaščitnih sredstev.

 
 
 

V težjih primerih priporočamo tudi dodatno še naravno pomoč z Bioenergijo, saj bioenergija tudi zmanjšuje prekomeren stres.

Motnje spanja povzročajo številne bolezni

Dokazano je, da moteno, nekvalitetno spanje povzroča številne bolezni kot diabetes, demenco, srčne bolezni, Alzheimer, debelost, nočno potenje ter številne druge kronične in težje bolezni. Dokazano tudi zmanjšuje telesno odpornost – imunski sistem.

 
 

Kvalitetno spanje se vidi v zdravju

Človek, kateri kvalitetno spi je zdrav, ima energijo čez dan. Z lahkoto premaguje dnevne izzive, redko sploh zboli. Medtem , ko človek, kateri ima slab spanec, ga muči kronična utrujenost, je brez energije in vse težje premaguje vsakdan. Slabeti začne imunski sistem, kar vodi do različnih bolezni, tudi težjih kot je rak.  Zato dolgoročno slabo spanje lahko povzroča tudi bolezni.

Huda nespečnosti – kakšni so prvi znaki, da ne spimo kvalitetno?

Pogosto zbujanje, tudi prezgodaj zlasti med 1.in 4.uro zjutraj, težko zaspite, se potite, pojav nočnih ali jutranjih bolečin, nočno potenje.

Dolgoročno to lahko vodi do tejih oblik.

Težji primer je huda nespečnost ali ko sploh ne morete zaspati.

Ta stanja vodijo v vse večjo utrujenost, razdražljivost, pomanjkanje volje, zmanjšana je koncentracija, peša spomin..

Težave z spanjem vplivajo tudi na videz

Hitrejše je tudi staranje, krajša se življenjska doba, poslabšuje se sama kvaliteta življenja.

 
 

Kakšni so lahko vzroki za nezdravo spanje, ker to lahko resno ogrozi zdravje? Ste resneje zboleli, imate kronične bolezni, bolečine?

Na kvaliteto spanja imajo izjemen vpliv Zemeljska sevanja vodnih tokov, Hartmannove in Curryeve mreže. Različna sevanja imajo vpliv na vnetna stanja, motnje spanja ter tudi resnejša obolenja kot je rak. Z svojimi frekvencami lahko spremenijo zapis celice telesa.

Radiestezija  meri geopatska sevanja.Tako se ohranja in krepi naše spanje in zdravje, saj merilec sevanj-Radiestezist natančno locira mreže sevanj v spalnici. Svetuje se v primerih po potrebi zamenjave pozicije postelje, ali se za spanje uporabi (če je možno) drug prostor.

Kakšne so rešitve, kako vemo ali naše spanje – zdravje ogrožajo sevanja?

Z elektronskimi meritvami natančno izmerimo sevanja v spalnici, izdelamo skico. Na tej osnovi se da minimalno 85% natančno ugotoviti zdravstvene težave osebe. Svetujemo premik na ugodnejše ali nevtralno mesto za spanje. V kolikor to ni mogoče pa uporabo tehničnih rešitev.

 
 
 
Meritve sevanj v stanovanju, spalnici  je preverjeno dobro izvesti na vsakih 10 let. Zemlja je živa, razni potresi in druge geopatske spremembe lahko spremenijo pozicijo prvotnih linij mrež sevanja.

 

 
 
 

Radiestezist po potrebi svetuje premik ležišča, če so se prvotne pozicije spremenile.

NAROČITE MERITEV GEO SEVANJ!

Elektronsko naročilo

Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimunske
bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih
sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS