ZDRAVJE LAHKO OGROŽA SEVANJE V SPALNICI

Sevanja v spalnih prostorih so potencialni dejavnik tveganja različnih bolezni. Kako izmeriti sevanje v spalnici? Radiestezist z profesionalnimi elektronskimi aparati natančno izmeri lokacijo in vrste sevanj.

Spalnica je lahko izpostavljena vodnim tokovom, Hartmann in Curry globalnim mrežam, žarkom sevanja

Sevanja v spalnici so pogosto skriti vzrok različnih, avtoimunih pa tudi rakavih bolezni. Sevanje podzemne vodne žile med spanjem slabi zdravje. Vpliva na številne zdravstvene težave, kljub zdravemu načinu življenja.

Dobro spanje, dobro zdravje!

Vse to odkriva Radiestezija. Radiestezijske meritve sevanj v spalnici omogočajo izogibanje škodljivim mestom spanja. V kolikor ni mogoče prestaviti postelje na ugodnejšo lego, priporočamo uporabo tehničnih rešitev za zaščito spanja pred sevanji.
Vse to odkriva Radiestezija. Radiestezijske meritve sevanj v spalnici omogočajo izogibanje škodljivim mestom spanja. V kolikor ni mogoče prestaviti postelje na ugodnejšo lego, priporočamo uporabo tehničnih rešitev za zaščito spanja pred sevanji.

PRVI ZNAKI IN SIMPTOMI, KI JIH POVZROČA SEVANJE V SPALNICI

  • motnje spanja, zbujanje med spanjem zlasti med 1- in 4.uro zjutraj
  • nerazložljivi glavoboli, vrtoglavice
  • nemirno bitje srca, artimije
  • prekomerna utrujenost, zaspanost čez dan, da ste brez energije

To so zgodnji simptomi, kateri bi morali vzbuditi alarm, sporočilo vašega telesa, da je z vašim spanjem nekaj narobe. To so znaki, da sevanje v spalnici povzroča že težave.

 
 

ZDRAVO SPANJE JE OSNOVNI TEMELJ ZDRAVJA

Med spanjem se telo regenerira, popravlja. Zdrav spanec nam daje potrebno energijo, vitalnost in navsezadnje je pomembnejši od same hrane. To kažejo številni primeri ljudi, kateri so zdravo živeli, pa kljub temu tudi huje zboleli.

SEVANJE OBREMENJUJE SPALNI PROCES

Povzroča motnje na organe, žleze tako, da postopno začnejo nepravilno delovati. Tako postopno nastajajo simptomi, dalje bolezni.

Regeneracija tako ni dobra, zato pogosto se bolezni in težave vračajo kljub različnim  oblikam zdravljenja. Naprimer tudi procesi staranja so hitrejši na obremenjenih mestih.

ZAKAJ IN KAKO IZMERITI SEVANJE V SPALNICI?

Priporočamo merjenje sevanja v spalnih prostorih vsem, kateri želijo obdržati zdravje kot tudi ljudem, kateri so zboleli.

S tem se možnosti za uspešno zdravljenje močno povečajo, kajti če odstranite vzrok bolezni, je to ključnega pomena.

Radiestezist izdela skico, po kateri  je razvidno kje potekajo linije sevanja.

Na tej osnovi se da ugotoviti torej tudi zdravstvene težave človeka in hkrati, kje je zdravo ali boljše mesto za spanje.

NARAVNO DO ZDRAVJA – ALTERA Z VAMI ŽE OD 1996

Pri podjetju Altera se trudimo, da vsa dela opravimo v čimkrajšem času za uporabnika.
Stalno skrbimo za kvalitetno izvedbo storitev našega asortimana.
Investiramo  predvsem v razvoj znanja in uporabe novih tehnologij, vse za dvig kvalitete življenja!

Elektronsko naročilo

Znanje največja moč!

Altera v latinici pomeni drugo mnenje, naš osnovni pomen pa je zasnovan kot alternativne rešitve.