Sevanje v spalnici

Sevanja v spalnih prostorih so potencialni dejavniki tveganja različnih bolezni. Kako izmeriti sevanje v spalnici? Radiestezist z profesionalnimi elektronskimi aparati natančno izmeri lokacijo in vrste sevanj.

 

Spalnica je lahko izpostavljena vodnim tokovom, Hartmann in Curry globalnim mrežam, žarkom. Sevanje v spalnici je pogosto skriti vzrok različnih avtoimunih pa tudi rakavih bolezni. Vse to odkriva Radiestezija. Radiestezijske meritve sevanj v spalnici omogočajo izogibanje škodljivim mestom spanja. V kolikor ni mogoče prestaviti postelje na ugodnejšo lego, priporočamo uporabo tehničnih rešitev za zaščito spanja.

 

PRVI ZNAKI IN SIMPTOMI, KI JIH POVZROČA SEVANJE V SPALNICI

• motnje spanja, zbujanje med spanjem zlasti med 1- in 4.uro zjutraj

• nerazložljivi glavoboli, vrtoglavice

• nemirno bitje srca, artimije

• prekomerna utrujenost, zaspanost čez dan, da ste brez energije

To so zgodnji simptomi, kateri bi morali vzbuditi alarm, sporočilo vašega telesa, da je z vašim spanjem nekaj narobe.

ZDRAVO SPANJE JE OSNOVNI TEMELJ ZDRAVJA

 

Med spanjem se telo regenerira, popravlja. Zdrav spanec nam daje potrebno energijo, vitalnost in navsezadnje je pomembnejši od same hrane. To kažejo številni primeri ljudi, kateri so zdravo živeli, pa kljub temu tudi huje zboleli.

 

SEVANJE OBREMENJUJE SPALNI PROCES

Povzroča motnje na organe, žleze tako, da postopno začnejo nepravilno delovati. Tako postopno nastajajo simptomi, dalje bolezni.

Regeneracija tako ni dobra, zato pogosto se bolezni in težave vračajo kljub različnim  oblikam zdravljenja. Naprimer tudi procesi staranja so hitrejši na obremenjenih mestih.

ZAKAJ IN KAKO IZMERITI SEVANJE V SPALNICI?

Priporočamo merjenje sevanja v spalnih prostorih vsem, kateri želijo obdržati zdravje kot tudi ljudem, kateri so zboleli. S tem se možnosti za uspešno zdravljenje močno povečajo, kajti če odstranite vzrok bolezni, je to ključnega pomena.

Radiestezist izdela skico, po kateri  je razvidno kje potekajo linije sevanja. Na tej osnovi se da ugotoviti torej tudi zdravstvene težave človeka in hkrati, kje je zdravo ali boljše mesto za spanje.

 

“Altera, vaša prva alternativna izbira, ko ne veste, kako izmeriti sevanje v spalnici in drugih spalnih prostorih- z Vami že od 1996!”