Prednosti bioterapije

Prednosti bioterapije so v tem, da naravno dviguje imunski sistem. Bioenergija nima stranskih učinkov. Deluje tudi na daljavo. Učinkovito zmanjšuje bolečine in stres, krepi zdravje.

Bioenergija učinkuje hitro! Bioterapija je uporabna pri vseh zdravstvenih problemih.  Deluje  učinkovito tudi na daljavo! Zmanjšuje bolečine in krepi zdravje. Pomaga tudi v primerih, ko ni videti več upanja.

Alternativno zdravljenje z bioenergijo priporočamo tudi za živali. Prednosti bioterapije so tudi tu, da jih izvajamo na daljavo- hitro in učinkovito!

Bioenergija ni invazivna, nima stranskih učinkov za razliko od medikamentov. Ne uporablja se skalpeli, kladiv…Uporablja se zgolj taka kot sama je – čista inteligentna neuničljiva energija, informirana.

BIOENERGIJA HITRO POVRNE RAVNOVESJE

Njeni učinki so bili  tudi večkrat medicinsko preverjeni. Fenomen pa je, da je enako učinkovita tudi pri delu na daljavo. Ozdravite vzrok, da se ne vračajo simptomi.

HITRI UČINKI BIOTERAPIJE

Bioenergija omogoča pozitivne in blagodejne učinke -spremembe, ne glede na stopnjo težave oz. bolezni. Naj si gre za prehlad ali rakavo obolenje, bolečine.

Bolezen je vedno stanje porušenega biopolja telesa – Aure.

Nudimo tudi pregled Aure je možno opraviti tudi pri nas po predhodnem naročilu.

BIOENERGIJSKA TERAPIJA V ŽIVO – KAKO IZGLEDA

postupak bioterapije, bioterapeut između rada bioenergijom, bioenergija
postupak bioterapije, bioterapeut između rada bioenergijom, bioenergija

ZAKAJ OBOLEVAMO?

Vsaka bolezen je večplastna. Stres, nekvalitetno spanje pogosto dolgoročno izzove bolezen. To sicer v prvi vrsti v zadnjem času ljudje rešujejo z zdravo prehrano.  A kljub temu opažamo, da različni ljudje (vegani, vsejedi, presnojedi) navkljub  vsemu tudi zbolevajo. 

To kaže, da tudi zdrava prehrana ni vedno dovolj. Torej še ne zagotavlja zdravja. Vsekakor priporočamo zdravo hrano, gibanje…

TEMELJNI RAZLOG BOLEZNI VIDIMO V STRESU IN SPANJU

Ostane še vedno stres in spanje. To je skupno vsem.  Spanje naprimer igra zelo veliko vlogo pri zdravju, večjo kot morda mislite. Dober spanec je krepčilen, obnavlja in popravlja telo. Človek, kateri zdravo spi ima polno energije, volje in elana. Redkeje zboli, saj imunski sistem dobro deluje.

 
 

KAJ OGROŽA ZDRAVO SPANJE?

Zlasti so problematična sevanja podzemnih voda, katere lahko vplivajo na kvaliteto spanca.

Zato priporočamo vsem, kateri imajo kronične bolezni, rakave bolezni da naročijo tudi naše meritve sevanj.

Pogosto je torej stres in sevanje temeljni vzrok bolezni.

Več o sevanjih, si ogledate tu.

mjerenje zračenja u spavaoni, spavaona zračenje, radiestezist

NAROČITE MERITVE SEVANJ

Elektronsko naročilo

ZAGOTOVITE SI PROST TERMIN ŽE DANES!

IZBOLJŠAJTE ZDRAVJE Z NAMI!

Opombe: V primeru težav in obolenj, zdravljenja se posvetujte z zdravnikom!