Postelja – ležišče

Postelja

POSTELJNE PREVLEKE IN PREGINJALA, POSTELJE , BIO LEŽIŠČE

postelja1Kupujete novo zdravo bio ležišče, jogi, se vam zdi, da je vaša postelja potrebna prenove, ste pomislili na sevanje?

Gotovo ste pomislili na to, da mora biti postelja zdrava, saj v njej preležimo tretjino svojega življenja.
Izbira materialov kot so posteljno pokrivalo (posteljna preginjala in prevleke), jogi vzmetnica, vzglavnik je izredno velika, zato je tudi včasih težko izbrati ne samo med kvaliteto temveč tudi ceno.

Vendar navkljub vsemu tudi najboljša jogi vzmetnica  kot tudi posteljnina med najboljšimi ima lahko eno samo in to zelo veliko pomanjkljivost- postavitev postelje na (ne)zdravem mestu.
Ste pomislili na radiestezijske preverbe škodljivega bio sevanja podvodnih tokov, hartmanove mreže in s tem na pravilen položaj ležišča?

“Altera, ko spanje potrebuje znanje”..

Sevanja

RADIESTEZIST SVETUJE:

Že znani in ugledni zdravitelj Rudolf Breuss (42 dnevni post) je v svoji knjigi ZDRAVLJENJE Breuss_knjiga_naslovnicaRAKA IN LEVKEMIJE navedel, da mora biti postelja postavljena na sevalno ugodnem mestu, saj je iz svoje prakse spoznal, da večino ljudi, katere je zdravil, so zboleli praktično za tem, kar so ugotovili radiestezisti.

Pravilna, zdrava izbira bio ležišča –  postelje je pomembna, vendar ste pomislili tudi na najpomembnejše – se vaša postelja tudi nahaja na zdravem mestu, da je ne obremenjuje škodljivo sevanje??
Neugodni položaji ležišča namreč povzročajo številne težave in pa tudi bolezni!

Organi, skozi katere poteka sevanje zaradi tega funkcijsko slabijo, trošijo več energije namesto manj, kar seveda dolgoročno rezultira v neprijetni obliki težav in bolezni, tudi večjih razsežnostih kot je rak.

SITUACIJSKA SLIKA-SEVANJE V POSTELJI (SPALNICI):
altera12

Slika prikazuje škodljivo sevanje v predelu glave  osebe “B”. Posledica in prvi simptomi škodljivega sevanja pri osebi so: spanje z zbujanji, glavoboli, utrujenost, dolgotrajno ležanje na teh predelih bi lahko imelo za posledico tudi tumor v možganih, bolezni centralnega živčnega sistema (Parkinsonova bolezen, Epilepsija…)

ALTERA priporoča:• detekcijo, pregled zdravju škodljivih sevanj
< preverbe sevanj spalnice -bio postelje>
<preverjanje sevanja pisarne>

Altera, mi sevanja naredimo “vidna”..

Simptomi

KAKŠNI SO SIMPTOMI NE (ZDRAVE) LEGE POSTELJE?
Hartmann_Grid_AnimationNekaj pogostih primerov, ko se ležišče nahaja na škodljivem mestu:

<<Imate zjutraj pogosto »trd vrat«, se zbujate z glavobolom, menite, da je vaš vzglavnik neustrezen?>>

<<Se prekomerno potite, menite, da je vaša postelja neustrezna?>>

>>Imate pogoste bolečine v križu in menite, da je jogi vzmetnica neustrezna?>>

<<nespečnost, krči po nogah in rokah, mravljinci, moraste sanje, nervoze>>

<< depresije, spanje izključno na enem delu postelje, razbijanje srca, tresenje v postelji, zbujanje med 2. in 4. uro>>
<< jutranja slabost, utrujenost tudi čez dan, pomanjkanje energije>>

Temeljne ugotovitve so, da ni dovolj samo zdravo živeti, temveč je potrebno tudi na zdravem mestu spati. Radiestezija predstavlja pomemben člen na poti do zdravja.

Priporočamo

PRIPOROČAMO:

anim2 poti do zdrRadiestezijska meritev sevanj spalnice, pisarne (sevanja  v predelu glave povzročajo težave z spanjem, kot tudi druge bolezni odvisno od nahajanja le teh-poskrbite, da bo postelja na zdravem mestu z  našimi meritvami sevanj)

Diagnostični energetski pregled -preiskava Aure GDV (pregled žlez in organov telesa-motnje spanja lahko pomenijo tudi bolezenske znake ..)

Bio energija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo (za motnje spanja, nespečnost, ostalo)

•Biostimulator – energijski stimulator spanja- izboljšuje spanje na naraven način

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko slabijo imunski sistem, povzročajo bolezni in simptome)

 Pozicija vaše postelje je vaša “zdravstvena kartoteka” Zdravo ležišče je tisto, katero je locirano na nevtralnem sevanju!

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER SEVANJE IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

PREVERBA SEVANJ V SOBI, SPALNICI, HIŠI JE POMEMBNA ZA ZDRAVJE -PREVERJANJE  SEVANJA ŽE DANES!

“OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE”

Večinoma v praksi, se hujše bolezni tiho razvijajo prav med spanjem, tudi te brez “vzroka” – avtoimune in to že na celičnem nivoju, zaradi vzroka globalne zemeljske mreže sevanja, geobioloških lomov, prelomnic v zemeljski skorji.