NESPEČNOST KOT MOTNJE SPANJA POTREBUJE ZDRAVLJENJE

Nespečnost, motnje spanja, nastajajo so ko potrebujete več kot pol ure, da zaspite, se zbudite več kot enkrat na noč. Ko rabite več kot pol ure, da ponovno zaspite, prebedite v postelji več kot 50% spanja in se nenehno obračate, je vzrok pogosto geopatske narave.

Hkrati lahko pride do pojava nočne bolečine po telesu brez razloga, da vam razbija srce, ko se uležete in se prekomerno potite.. Poglejte si razloge, zakaj se zbujamo ponoči ter kako naravno izboljšati spanje.

 
 

IMATE SLABO SPANJE, STE ZJUTRAJ POGOSTO BREZ ENERGIJE?

V kolikor se to pogosto dogaja, so to znaki in simptomi, da trpite zaradi motnje spanja.

Zaradi teh težav, če jih ne odpravite, lahko razvije  kronična nespečnost. 

Pogosto  iščemo vzroke na nepravih mestih, le tam ne, kjer je pravi krivec – spalnica.

 

Zdravljenje nespečnosti daje najboljše rezultate, če odkrijete pravi vzrok in odgovor, zakaj se zbujamo med spanjem.

MOTNJE SPANJA, NESPEČNOST POVZROČAJO LAHKO RESNE BOLEZNI

Dolgoročno ima to lahko resne posledice tako na mentalno kot fizično zdravje. Težave se kažejo na povišani telesni teži, zaspanost čez dan, da ste brez razpoloženja in energije, depresija, stres…

Dokazan je razvoj sladkorne bolezni, srčnih bolezni, parkinsonove bolezni in številnih drugih vključno z rakavimi obolenji. Razlog je v tem, da imunski sistem začne slabeti in ne deluje pravilno.

V določenih primerih pa deluje proti lastnemu telesu- pojav avtoimunih bolezni. Iz istega razloga je huda nespečnost in povezane motnje z spanjem lahko že v ozadju zaradi bolezni kakega organa.

KAKŠNI SO LAHKO SKRITI VZROKI SPALNIH MOTENJ, KAKO NARAVNO ODPRAVITI NESPEČNOST?

Med spanjem na naše telo v določenih primerih delujejo nevidna zemeljska sevanja podzemnih voda, Hartmanove in curryeve mreže.

Njihov vpliv pa je vsako noč na isti predel  telesa-organ, kar posledično vodi do kronične disfunkcije prizadetega organa.

Prihaja do razvoja kroničnih bolezni in s tem predhodno spalnih motenj. Namreč kronične spalne motnje lahko nakazujejo še neodkrito bolezen.

Razne oblike in kombinacije teh sevanj slabijo imunski sistem, kateri je ključen za ozdravitev katerekoli bolezni.

VPLIV SPANJA NA ZDRAVJE

Obratno pa dober imunski sistem preprečuje nasploh bolezni, tudi tistih, hujših. Njegova glavna naloga pa se odvija prav ponoči med spanjem.

A če ja ta oviran, ne more delovati pravilno. Ko sevanja prehajajo ali se križajo, to imenujemo patogena mesta oziroma bolezenska cona – polje, rakave cone. Taka področja v prvi vrsti oslabijo imunski sistem, kateri zaradi pomanjkanja energije prekine nujne procese za obnovo in celjenje, prepoznavo spremenjenih telesnih celic.

Prihaja do t.i. geopatskega stresa celic, organov, kar se kaže tudi kot pogosto zbujanje ponoči.  Kronična utrujenost, pomanjkanje energije so le osnovni predhodni simptomi in znaki nekvalitetnega spanja.

“Imunski sistem kot tak v nas ima najboljše naravno zdravilo – uspavalo ali zdravila za vse težave”. Prav iz tega razloga bi bilo potrebno delati več na preventivi in krepitvi le tega. Le ta je najboljši strokovnjak za motnje spanja kot pri vseh oblikah bolezni.

NESPEČNOST, MOTNJE SPANJA SO LAHKO SPOROČILA TELESNIH TEŽAV

Tudi v Sloveniji so določeni kraji, kjer je pogostost denimo rakavih obolenj večja. Denimo v nekem bloku vsi obolevajo za istimi, celo rakavimi boleznimi.

Na  problematiko sevanj vodnih žil je večkrat opozoril tudi Rudolf Breuss v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije. Ozdravil je preko 45.000 bolnikov z najtežjimi boleznimi.

Teh področij z podobno simptomatiko je seveda precej več. In tu ne govorimo o dednosti, saj si ti ljudje  niso v sorodu.

To tudi pogosto zmotno pričakujemo v hiši, kjer živijo ljudje običajno v sorodu. Menimo, da je dednost krivec, če pride do iste bolezni.

Ignoriranje teh dejavnikov ima posledice, kajti, sevanja delujejo na nas ne glede na ignoranco.  Z radiestezijskimi meritvami je moč odkriti bolezni-vzrok. Hkrati ta vzrok pogosto onemogoča učinkovito zdravljenje nespečnosti kot drugih motenj spanja ali težav, ne glede na metode.

Razna uspavala in zdravila zoper nespečnost so sicer lahko učinkovita kratkoročno, dolgoročno pa to najbrž ni prava rešitev. To pomeni samo maskiranje problemov z spanjem, kateri se kasneje večajo.

MED SPANJEM PONOČI SE TIHO RAZVIJAJO BOLEZNI

Bolezni, katere povzroča sevanje se kažejo lahko kot kronične, vnetne, pogosto je tudi vzrok “neznan”. Te so avtoimune bolezni (Sjogrenov sindrom, Epilepsija, Hashimoto sindrom, Multipla skleroza, levkemija, povečani organi telesa, težave z plodnostjo…).

KAKŠNE SO REŠITVE, KAKO IZBOLJŠATI SPANJE IN ZDRAVJE, KAJ POMAGA?

Z profesionalnimi meritvami natančno izmerimo sevanja in njihovo lokacijo na postelji ter v prostoru. Na osnovi izmerjenih sevanj se da tudi ugotoviti težave oseb (vzrok), kot tudi zdravju primernejšo lokacijo za spanje.

V kolikor to ni mogoče pa uporaba tehničnih rešitev. Kajti, dokler ostaja vzrok, ostaja posledica (nespečnost, motnje spanja in ostali znaki ter simptomi težav..).

S tem ustvarimo optimalne pogoje za regeneracijo telesa kot samozdravljenje in še več, da težave ne gredo naprej na še višje nivoje.

“OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE”

Večinoma v praksi, se hujše bolezni tiho razvijajo prav med spanjem, tudi te brez “vzroka”, kajti ni dovolj samo zdrava hrana, treba je na tudi na zdravem mestu spati!

KAJ JE ŠE “NARAVNO USPAVALO”, KAJ DODATNO IZBOLJŠUJE SPANJE?

Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem Biostimulator, kateri na naraven način izboljšuje spanje.

Odpravlja hkrati pogoste vzroke motenj spanja- geopatska sevanja.

Le tem smo v določenih okoliščinah potencialno izpostavljeni.

BOLJŠE SPANJE – BOLJŠE ZDRAVJE

Nič na svetu ni slučajno, tudi to da smo zdravi ali bolni, ne prepustite zdravja slučajnostim!

Preverite vašo cono spanja že danes z našim strokovnim  merjenjem patogenih zemeljskih sevanj!

Opomba: Alternativno – naravno  zdravljenje motnje spanja in nespečnosti služi kot dopolnilo, ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja

NARAVNO DO ZDRAVJA – ALTERA Z VAMI ŽE OD 1996

Pri podjetju Altera se trudimo, da vsa dela opravimo v čimkrajšem času za uporabnika.
Stalno skrbimo za kvalitetno izvedbo storitev našega asortimana.
Investiramo  predvsem v razvoj znanja in uporabe novih tehnologij, vse za dvig kvalitete življenja!

Elektronsko naročilo

Znanje največja moč!

Altera v latinici pomeni drugo mnenje, naš osnovni pomen pa je zasnovan kot alternativne rešitve.