KAJ JE AURA?

Avra je človeško bioenergetsko polje, energijski dvojnik, ki obdaja telo. Predstavlja skupek sedmih glavnih čaker, katere si sledijo od glave do trtice. Poenostavljeno bi lahko tudi rekli, da je to naš zaščitni energetski plašč okrog telesa. Slikanje aure je napredna tehnologija energijske diagnostike.

Podobno kot ima Zemlja zaščitni ozonski plašč in kjer so razpoke večje, več je težav; Enako velja za našo Avro. Zdrava Avra je brez prekinitev, medtem ko pri bolni vidimo razpoke v biopolju.

 

STANJE AVRE JE ODRAZ ZDRAVJA KOT BOLEZNI

 

slikanje aure -pregled telesaAura torej se razteza v prostor in iz njega črpa vplive okolja (bodisi pozitivne in pa tudi nam negativne). Del aure okrog človeka sestavlja bioelektromagnetno sevanje.

Ta sega od mikrovalov preko infrardečih žarkov do ultravijolične svetlobe. Ker je vse v univerzumu nihanje, ciklično spreminjanje energije, se tudi aura spreminja.

Naprimer, ko smo zdravi je naša Aura polnejša, boljša, ob bolezni pa šibkejša (ali celo prekinjena).

Prekinjena je na predelih določenih organov kjer so običajno težave.

 

 

 

INFORMACIJE ORGANOV PRIDOBIMO IZ KORON PRSTOV ROKE

 

avra slikanjeKirlianova kamera GDV omogoča preko računalnika slikanje koron prstov (kirlianova fotografija – energetske meritve organov in žlez). Vsak prst je povezan z energetskimi meridiani, ki energetsko preskrbujejo notranje organe in sisteme v telesu.

Prsti  na rokah vsebujejo informacije o stanju teh organov, ki jih razberemo iz analize s Kirlianovo GDV kamero.

 

AURA JE VEČPLASTNA

 

Avra je sestavljena iz več plasti, ki jih imenujemo telesa. Vsa telesa prehajajo eno v drugo in sestavljajo polje subtilne energije. Vsako telo prežema vsa druga, ki so pod njim – skupaj s fizičnim telesom.

Emocionalno telo se razteza čez eterično ter obenem vsebuje eterično in fizično telo. Vsako posamezno telo zaznavamo kot plast ali nivo, čeprav v resnici to sploh ni. Je razširjena različica našega jaza, ki zajema tudi vse druge, bolj omejene oblike, in vsako naslednje telo obstaja na finejših frekvencah v odnosu do teles, ki ga obdajajo.

 

Osnova je fizično telo, okoli katerega so nanizane avrične plasti.aura

– Prva plast našega energetskega polja je eterično telo,
– druga plast je emocionalno telo,
– tretja je mentalno telo,
– četrta plast je astralno telo,
– peta plast je telo eteričnega kalupa,
– šesta plast je nebeško telo in
– sedma plast je kavzalno telo ali keterični kalup.

 

Vsaka od plasti ali nivoja avre je povezana z določeno čakro. Več za slikanje aure najdete na povezavi.