Nekvalitetno spanje pa se odraža skozi bolezni. Telo nam posreduje simptomatska sporočila, katera spregledamo ali utišamo z tableti. Sevanja uničujejo zdravje prav med spanjem ponoči.

 

Pogosto škodljivo sevanje oz. nepravilen položaj postelje povzroča zdravstvene težave. Te se kažejo kot kronično pomanjkanje energije, jutranja utrujenost – občutek, kot bi delali celo noč, okorelost. Začne slabeti imunski sistem, kar omogoča dolgoročno razvoj tudi hujših, ” neozdravljivih” bolezni.

 

SEVANJE LAHKO OGROŽA SPANEC

 

spanje ogroža sevanje

Med spanjem se namreč telo obnavlja, popravlja, če pa je preobremenjeno, se proces obnove ne dogaja. Imunski sistem (naš edini zdravnik) ne dobiva dovolj energije in tako prekine procese, potrebne za obnovo in celjenje.

Imunski sistem nas brani pred virusi, bakterijami, glivicami, nenadzorovano rastjo nenormalnih npr. rakavih celic.

Dejstvo je tudi, da je današnji tempo življenja vse hitrejši. Posledično zaradi tega živimo v bolj stresnem in spremenjenem okolju kot nekoč. Zato ima danes vsaka manjša nepravilnost temu ustrezno večjo težo.

 

KAKO VEDETI, ALI NAS OGROŽA ŠKODLJIVO SEVANJE PODZEMNE VODE, HARTMANOVE MREŽE SEVANJA?

 

• ko se pojavljajo simptomi in znaki kot so motnje spanja, kronične težave, ponavljajoče se bolečine in pojav bolezni “brez vzroka”

 

SPANJE JE VAŠA ENERGIJA IN ZDRAVJE, NE PREPUSTITE GA NAKLJUČJU!

 

Naročite naše strokovne radiestezijske meritve Altera že danes na gsm: 041 716 195

 

Altera, mi najdemo dejstva – vzrok zdravstvenih težav

 

ODPRAVITE VZROK, NE SIMPTOM!

 

PRIMER SEVANJA IZ PRAKSE:

meritve sevanja

 

SITUACIJSKA SLIKA:

Kombinacija podvodnega tokova in Hartmannovega sevanja v postelji med spanjem:

Težave: Glavoboli, bolečine v vratu, blokade in bolezni ščitnice;

 

Vodne žile pod hišo, stanovanjem v radiestezijski praksi pogosto povzročajo rakava obolenja, nastanek tumorjev na organih, žlezah, kosteh;

 

SEVANJA UNIČUJEJO ZDRAVJE IN ONEMOGOČAJO ZDRAVLJENJE

 

Na problem vodnih žil je večkrat opozoril tudi priznani zeliščar Rudolf Breuss v svoji knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE.Ozdravil je preko 45.000 rakavih bolnikov,  tudi tistih, katerih je medicina že odpisala:

 

Imejte v mislih tudi to, da vsi rakavi bolniki ležijo na vodnih žilah. Zato je obvezen Radiestezist, da pregleda spalnico, sicer tudi moja učinkovita proti rakava kura ne pomaga..

 

 

PRIPOROČAMO ZANIMIV OGLED TV ODDAJE O VPLIVU, KATEREGA IMA SEVANJE NA NAŠE ZDRAVJE:

 

 

“Altera, vaša prva alternativna izbira kjer sevanje izvira, z Vami že od 1996”

Izdelanih preko 19.000 radiestezijskih merjenj sevanj”