Dojke -prsa

Opis

DOJKE, ŽENSKE PRSA , ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE Z BIOENERGIJO

dojDojke so paren žlezen organ. Dojki ob porodu in vplivov hormonov izločata mleko. Bolezni dojk so lahko benigne ali maligne;

Benigne -nerakave spremembe so: mastopatija, ciste -policistične dojke, papilomi, fibroze.

Dejavniki tveganja so dednost in reproduktivni dejavniki. Samopregledovanje dojk je priporočljivo.

 

MALIGNE – RAKAVE BOLEZNI DOJK

 

Za rak na dojki so prisotni sledeči simptomi in znaki so lahko: otipna zatrdlina v dojki, povečane bezgavke v pazduhi, ugreznjena bradavica, krvav izcedek iz dojke, spremenjena koža (pomarančasta in rdečina)

 

KAKŠNI SO SKRITI VZROKI, KATERI POVZROČAJO TUDI MALIGNO OBOLENJE DOJKE?

Pogosto so to dejavniki, na katere “nimamo” vpliva, vendar ti dejavniki vplivajo na nas. Govorimo o škodljivem zemeljskem sevanju zlasti podzemnih vodnih žil, katero povzroča različne oblike bolezni dojk, kadar prehaja med spanjem v prsnem delu. Sevanje povzroča benigne kot maligne spremembe celic.

KAKŠNO JE ALTERNATIVNO NARAVNO ZDRAVLJENJE DOJK, CIST IN POMOČ?

Meritev sevanja v spalnici. Na osnovi pregleda se ugotovi, ali je vzrok za karcinom ali druga obolenja dojk in svetuje premik ležišča na ugodnejše mesto. Tako bodo različne metode zdravljenja  uspešnejše, saj se s tem ustavi nadaljni razvoj bolezni in odpravi vzrok – hkrati vzrok, kateri pogosto prizadeja bolezni in onemogoča popolno zdravljenje.

BIOENERGIJA – naravno  odpravljanje težav in bolezni dojk različnih oblik. Deluje tudi na daljavo!

• Alternativni pregled mlečnih žlez z sistemom AURA GDV. V auri so zapisi, žarišča bolezni vidni dosti preje pred nastopom v fizični obliki.

 

KARCINOM IN SITU- rak dojk je lokalen, omejen.

Nekateri znaki, da je rak dojke metastaziral: utrujenost, slabo počutje, bolečine v kosteh, suh in dražeč kašelj, motnje vida, bruhanje, glavobol. Rak dojke lahko povzroča tudi dolgotrajna uporaba hormonskih motilcev npr. kontracepcijska sredstva;

V primeru, da imate podobne simptome, se posvetujte z zdravnikom!

ODKRIJTE PRAVI VZROK BOLEZNI Z NAŠIMI STROKOVNIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI!

Rak dojke

KARCINOM DOJKE , ALTERNATIVNA, NARAVNA POMOČ

Rak dojke je najpogostejši ženski rak. Zbolevanje narašča, v Sloveniji letno zboli okoli 1000 žensk. Najpogosteje obolevajo med 50-60 letom. Zgodnje odkrivanje raka pomeni večje možnosti ozdravitve.

Breuss_knjiga_naslovnicaPriznani in ugledni zeliščar Rudolf Breuss, kateri je ozdravil preko 50.000 rakavih bolnikov, tudi takih, kateri so bili “NEOZDRAVLJIVI” je izjavil v knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE (42.dnevni post), da nobena terapija ni učinkovita, če človek spi na področju škodljivih zemeljskih sevanj, saj je v svoji bogati praksi ugotovil, da večinoma ljudje, katere je zdravil, so zboleli za hujšimi obolenji, ker so ležali na področju vodnih in zemeljskih križih sevanja, kar so izmerili in potrdili radiestezisti..
Dokler obstaja vzrok, obstaja tudi posledica !!PREGLED SEVANJ OMOGOČA DETEKCIJO VZROKA!

 

 

Priporočamo

PRIPOROČAMO NARAVNO ODPRAVLJANJE BOLEZNI IN TEŽAV Z DOJKO: ALTERNATIVNE METODE ZDRAVLJENJA RAKA

alternativno zdravljenje

alternativno zdravljenje

Radiestezijska meritev sevanj spalnice, pisarne (sevanja v pljučnem predelu lahko povzročajo obolenja dojke)

Diagnostični energetski pregled Aure GDV (zgodnji preventivni alternativni pregled obsega mlečne žleze, pljuča, tudi ko simptomi in znaki bolezni še niso prisotni…)

Bioenergija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo (za ciste na dojkah, mastopatija, rak-karcinom dojke)

Biostimulator – naravna zaščita proti zemeljskim sevanjem, hkrati deluje podobno kot pri bioterapiji, pozitivno vpliva proti vnetjem in bolečinami, naravno dviga imunski sistem.

“OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE – ZDRAVLJENJE Z NARAVO”

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko hormonsko slabijo organizem in s tem povzročajo bolezni dojk kot so karcinom, mastopatija, policistične dojke)

ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

SLIKA: ŠKODLJIVA SEVANJA LAHKO POVZROČAJO OBOLENJA -RAK  DOJK, POLICISTIČNE DOJKE
pljuca