Biofrekvenca

Opis

organetiksetBIOTERAPIJA – ZDRAVJE V HARMONIJI  KVANTNE FIZIKE
Aparat tipa ORGANETIK.SL omogoča uskljajevanje bio frekvenc organizma (organov, žlez…) na manuelni način.

KAKO IZGLEDA TRETMAN?

Z aparatom ORGANETIK.SL se ugotovi najprej stanje vibracijskega potenciala obremenjenega organa (po možnosti uporabimo hkrati metodo slikanja Avre-alternativni pregled biopolja organov in po potrebi metodo diagnosticiranja po Dr.Voll ( EAV). ter običajno po zaključku kontrolo –feedback). V nadaljevanju se nadaljuje proces dviga vibracijskega potenciala organa na max. vrednost. Tretirani je povezan z aparatom preko vodnika – žice z ploščico, katero drži v rokah.
Trajanje tretmaja je različen od 15 min, do 1 ure, odvisno od jakosti blokade človeka, (kot je različno tudi število potrebnih tretmanov -običajno 4-5 tretmanov).

Podrobnosti

organo familyOrganetik.SL sistem je princip kateri se orientira na vibracijsko obnašanje materije, pri katerem se istočasno pridobiva najnovejše odkritje kvantne fizike.
Kvantna fizika izhaja iz teze da so atomi sestavljeni iz energetskih vrtincev, pri čemer ima vsak atom svojo energetsko strukturo. Prav tako ima vsaka molekula lastni energetski potencial, tj. vibracijsko strukturo, katero je mogoče identificirati..Vsaka materialna struktura pušča edinstven energetski pečat v Univerzumu.

Od preko 6 milijard ljudi na planetu, ne obstajata dva človeka z isto vibracijo, kot naprimer DNK človeka. Torej, vsi organi, žleze, meridijani,živci, celice, posedujejo individualno frekvenco, katera se lahko spremeni zaradi različnih vzrokov, npr. nezdrava prehrana, nezdrav slog življenja, geopatogena sevanja…itn. Poleg tistih, katere je mogoče z razpoložljivimi aparati izmeriti (tehnične in geopatske narave), na nas vplivajo tudi številne emocije, tako pozitivne, kot negativne.
Posebno destruktivni občutki (emocije) kot so strah, jeza, zavist, občutek krivde, (travme v preteklosti), podzavestni vzorci ne prehajajo preko nas brez sledi. To pomeni, da vsi navedeni vplivi pripeljejo do zamenjave našega naravnega vibracijskega potenciala, kar pa vodi v težave in bolezni, prav tu pa je kvantna terapija in njena diagnostika koristna. Tudi veliko težav opažamo izvira že iz otroštva (npr. nepravilen položaj ploda – težave z hrbtenico, porodne travme, miasme – težave staršev, prednikov kar se kasneje izraža v boleznih in zlasti kroničnih obolenjih; Tu ima veliko vlogo tudi kraniosakralni sistem človeka . Ves ta skupek negativnih informacij/vibracij je torej mogoče harmonizirati z Organetikom.

Pregled

NAČIN TRETIRANJA:

• VZROČNI -SIMPTOMATSKI (npr. glavobol, alergija, prebavila…)

PRIMER: Okvara ščitnice je lahko povezana z določenimi biokemijskimi reakcijami (kar predstavlja vzrok), npr.bolečine v kolenih pa izvirajo iz hrbtenice- kar predstavlja vzrok, posledica pa se sicer kaže v kolenih..

• CELOSTNI

• URAVNOVEŠANJE ČAKER

• URAVNOVEŠANJE MERIDIANOV

• KRANIOSAKRALNI SISTEM

•MIASME (težave prednikov, katere se prenašajo na potomce)

•ALTERA PAKET DETOKSIKACIJE (več tukaj)

Aparat ima hkrati tudi izredno širok spekter delovanja, saj je z njim mogoče harmonizirati nekaj osnovnih stvari kot:denimo vodo, hrano in pijačo, gradbeni material, osebne predmete –npr. očala ( določenim ljudem, lahko očala čeprav so prave dioptrije povzročajo glavobole, zobne proteze jih motijo ..nakit itn. ker nimajo prave vibracije.

Dodatne dejavnosti

energijaTelo je hram duše, v tej trditvi se skriva pomembnost, torej kako naj raste in se razvija, če je njegov hram zanemarjen? Pogosta simptomatska sporočila telesa ignoriramo, bolezen se jemlje kot slabost, a prav to se dogaja zaradi tega, ker organizem funkcionira !!! Na razpolago imamo številne preparate, tablete, katerih vloga je, da sporočila našega telesa utišajo.

Namesto da bi se več časa posvetili npr. pripravi zdrave hrane, katera je zelo pomembna za naše zdravje, vržemo vase hitro prehrano (človek je to kakor se hrani), dalje ležanje na geopatogenih sevanjih (na kar je opozoril sloviti Rudolf Breuss, zeliščar, kateri je ozdravil preko 45.000 rakavih bolnikov – knjiga ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE), premalo časa si vzamemo denimo za sprehod v naravo (gozd) tudi posledično zaradi izredno hitrega modernega tempa danes itn.

Tako nastaja vedno več blokad, najprej na energetskem nivoju, katere se kasneje izražajo skozi bolezni. Z pomočjo ORGANETIK.SL sistema je mogoče odstraniti blokade (nepravilne frekvence) organov in žlez in jih povrniti v normalno – zdravo stanje.

Harmonizacija, uravnovešanje blokiranih čaker, odprava energetskih blokad meridianov, blokirane čakre, biofrekvenčna alternativna terapija, energije človeka, organov je mogoče odpraviti z sistemom Organetik.

PRIPOROČAMO:ALTERA PAKET DETOKSIKACIJE (več tukaj)
ALTERA Gsm: 041 716 195

OPOMBE: BIOFREKVENČNA TERAPIJA ORGANETIK V NOBENEM PRIMERU NE NADOMEŠČA ZDRAVNIKA IN ZDRAVNIŠKEGA ZDRAVLJENJA IN SLUŽI LE KOT DOPOLNILO. V PRIMERU TEŽAV IN BOLEZNI SE POSVETUJTE Z ZDRAVNIKOM!