Bolezni prostate

Simptomi

MOŠKI PROBLEMI – NARAVEN NAČIN ZMANJŠEVANJA TEŽAV

bolecine-krizProstata je majhna kot orehu podobna žleza pri moškem. S starostjo se povečuje, temu pravimo benigna hiperplazija prostate.

Bolezni in težave z prostato se lahko začnejo že prej pri mladih, niso vedno vzroki za probleme samo starost, da je povečana prostata.

Spoznajte naravno alternativno zdravljenje raka prostate, vnetje – prostatitis, tumor na prostati.

 

Poiščimo, kaj so skriti vzroki za bolezen – ti so pogosto geo sevanja podzemnih vodnih žil, katere stalno delujejo na telo ponoči med spanjem. Zatorej je potrebno prvo “ozdraviti” vzrok, da se bolezen ne vrača in so tako metode zdravljenja lahko sploh učinkovite!

 

Znaki in simptomi pri moških, kateri kažejo na benigno hiperplazijo – povečanje prostate so:

• motnje uriniranja- pogosto uriniranje tudi ponoči, nujna potreba po uriniranju, dodatno napenjanje pred in med uriniranjem
•težave z začetkom uriniranja, zmanjšana moč curka, tok urina se prekinja, boleče in pekoče uriniranje, nezmožnost uriniranja
•kapljanje urina po končanem uriniranju, tudi nočno uhajanje urina, tiščanje v prostpredelu nad sramno kostjo

• zjutraj ne morete urinirati, čeprav čutite hudo potrebo po uriniranju,občutite težje izpraznevanje mehurja, občutek, da mehur še vedno ni prazen?

• nepojasnene kronične bolečine v križu

 

Na osnovi določanja PSA -prostatični specifični antigen  se ugotavlja bolezni kot je rak  in s tem zdravljenje prostate.

• STE POMISLILI, DA LAHKO TUDI RAZLIČNA GEOPATOGENA SEVANJA POVZROČAJO OBOLENJA KOT JE RAK IN VNETJE PROSTATE, BOLEZNI MODA – TESTISI IN VPLIVAJO NA HORMONSKO NERAVNOVESJE?

Že priznani zeliščar, Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in Levkemije večkrat opozoril: “Vsi rakavi bolniki ležijo nad zemeljskim sevanjem vodnih žil, zato je potreben radiestezist, da pregleda spalnico, sicer moja učinkovita kura ne bo pomagala.

KAJ LAHKO DODATNO STORITE ZA ODPRAVLJANJE TEŽAVE Z PROSTATO, ČE  ZDRAVILA NE POMAGAJO?

BIOENERGIJA – naravno alternativno odpravljanje težave prostate. Energijsko zdravljenje deluje tudi na daljavo, pri vseh problemih z prostato.

Zjutraj pogosto nisem mogel na malo potrebo, po uporabi BIOSTIMULATORJA sem že naslednje jutro normalno uriniral, brez problemov..lp

UGOTOVITE PRAVI VZROK  S POMOČJO NAŠIH STROKOVNIH MERITEV SEVANJ!

Prostatitis

VNETJE PROSTATE – PROSTATITIS

prost1Simptomi in znaki prostatitisa:

• bolečine v križu, bolečine med spolnim odnosom
•zmanjšana spolna moč
•prostatitis lahko rezultira zaradi vnetja ledvic, mehurja

OSTALI HORMONSKI VZROKI ZA BOLEZEN PROSTATE:

Z starostjo  (po 50 letu) upada nivo testosterona pri moškem. Po besedah Dr. Brownsteina iz ZDA, je benigna hiperplazija že lahko predznak-simptom, ki vodi v rak prostate. Problem je, še pravi, da zdravila, katera se predpisujejo ne pomenijo zdravljenja,  temveč odpravljanje simptomov hiperplazije prostate, kar pa dodatno povečuje možnost za nastanek raka prostate-zaradi sintetičnih, torej ne naravnih hormonov. Več o težave prostate si ogledate tukaj..

Rak prostate

Rak prostate, tumor na prostati

rak prostateS starostjo pogosto prihaja do rakavih obolenj prostate. Simptomi ali znaki  so lahko kri v urinu (hematurija), kar je  lahko znak, da gre za rak prostate, zlasti z ostalimi prostatičnim znaki -prekanceroza, kar zahteva takojšni pregled pri specialistu ali zdravniku. Pogosto se  rak razširi v malo medenico ali mestastazira.

MODA, TESTISI – so parni organ, kjer nastaja testosteron.

Težave se kažejo lahko v obliki bolečin, vnetje, varikokela. Težave z modi predstavljajo tudi “sedeči” poklici. Med delom je priporočljivo večkrat vstati, da moda vsaj nekoliko bolje prekrvavijo, hladijo (zaradi tega namreč visijo od telesa).

RAK NA MODIH, TESTISIH

Znaki za raka mod so lahko: bula v modih, bolečine v kosteh, bolečina v modih, bolečine v križu, slabo počutje, povečane bezgavke..

Zdravljenje

PRIPOROČAMO NARAVNO ODPRAVLJANJE BOLEZNI PROSTATE:

alternativno zdravljenje

alternativno zdravljenje

Radiestezijska meritev sevanj spalnice, pisarne (škodljivo geo sevanje v medenični votlini lahko povzroča hujše bolezni prostate in mod kot tudi vnetja)

Diagnostični energetski pregled – slikanje Aure GDV (preventivni pregled organizma..)

Bioenergija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo (alternativno zdravljenje z bioenergijo pri obolenjih prostate, prostatitis, rak prostate, povečana prostata, motnje in težave uriniranja, bolezni – rak na  modih, varikokela, pogosto uriniranje, uhajanje urina ponoči tudi pri ženskah). Terapija deluje tudi na daljavo!. Bioenergetik, bioterapevt usmerjeno obseva predele prostate.

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko slabijo delovanje prostate in mod ter povzročajo bolezni kot rak na prostati, vnetje prostate-prostatitis) , znaki in simptomi

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA”  POVEČANA PROSTATA JE LAHKO OD VZROKA – SEVANJA

 

RADIESTEZIJA – GEOPATOGENO SEVANJE LAHKO POVZROČA OBOLENJE PROSTATE, BOLEZNI MODA (naravno zdravljenje prostate, raka na prostati, prostatitisa)
Slika prikazuje geopatogeno škodljivo zemeljsko sevanje na medeničnem predelu, na območju prostate in moda
trebuh