Revmatizem revma

Revma

REVMATIZEM, BOLEZEN SKLEPOV IN KOSTI – ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE REVME
revma11 Sklepna revma je boleče vnetje in povzroča degenerativne procese mišic, bolezni kosti in sklepov,ne samo pri odraslih, temveč tudi otrocih. Znaki in simptomi za revmatizem so težave z gibanjem posameznih delov, bolečine sklepov telesa (kolena, kolki, rame, stopala, prsti na rokah in nogah,  vretenca, hrbtenica, bolečine v križu, išijas;).

 

Vas muči tudi obraba sklepnega hrustanca, artroza,kronični osteomielitis in osteoporoza, ne veste, kako naravno odpraviti bolečine v kolenih, kolkih in ostalih sklepih?

Na revmatske težave kot artritis vplivajo tudi lahko številne pretekle vnetne bolezni kot so denimo angina, v kolikor so bile kroničnega značaja, velikorat torej tudi potem ko zbolimo za angino, se lahko pojavijo tudi hkrati bolečine v obliki revme in s tem otrdeli sklepi. Ljudje, kateri imajo izrazitejše revmatske težave, pogosto tudi čutijo bolečine sklepov ob spremembah vremena.

Poglejte si, kakšni so vzroki za revmatizem in alternativno zdravljenje sklepne revme, artroze ter osteoporoze, ko samo pravilna prehrana in dieta ni dovolj za odpravljanje težav..

kronicna utrujenostSO TEŽAVE, BOLEČINE V SKLEPIH IN MIŠICAH IZRAZITEJŠE ZJUTRAJ? STE POMISLILI, DA JE LAHKO ZA TO KRIV NEUSTREZEN POLOŽAJ POSTELJE, DA LEŽITE NA SEVANJIH, KATERA POVZROČAJO VNETNE PROCESE NA KOSTEH?

 

ODKRIJTE PRAVI VZROK S POMOČJO NAŠIH STROKOVNIH RADIESTEZIJSKIH MERITEV ŠKODLJIVIH SEVANJ (video predstavitev)

 

Išijas je vnetje bedernega živca, bolečine so lahko daljšega obdobja.
(poskrbite tudi na delovnem mestu, v primeru delovanj klima sistemov, za večjo oddaljenost ali manjšo jakost, tudi v vozilu, saj tudi to lahko povzroči te težave)

PRIPOROČAMO ZA NARAVNO ZMANJŠANJE BOLEČIN IN BOLJŠO GIBLJIVOST SKLEPOV TUDI BIOSTIMULATOR:

Moj mož je imel stalne bolečine z vratom in hrbtenico. Po uporabi Biostimulatorja so se zmanjšale bolečine in izboljšalo tudi spanje, nima več mrzlih nog.. lp, Irena Š., Kamnik

Bolezni

JE VAŠA GIBLJIVOST SKLEPOV SLABA IN BOLEČA, JE PRISOTNA REVMA RAZLIČNE OBLIKE?

revma8Revmatične bolezni poznamo večinoma pod pojmom artritis, sklepna revma, artroza, išijas
ARTRITIS –  alternativno naravno zdravljenje
Artritis je revmatična bolezen, povzroča ga vnetje sklepov. Težave se pojavijo običajno na manjših sklepih (prsti, dlani, prsti na nogah, stopala, komolci). Zlasti jutranje bolečine v sklepih so lahko znanilci artritisa. Simptomi in znaki so lahko vroči kot tudi mrzli sklepi, prsti na nogah ali rokah iskrivljeni, zmanjšana je tudi moč prijemanja, v določenih stopnjah bolezni pa tudi onemogočeno stiskanje dlani v pest.
ARTROZA
artroza kolenaArtroza, obraba sklepov,  je bolezen sklpenega hrustanca, nastaja zaradi pomanjkanja le tega. To pomeni, da hitreje kot hrustanec nastaja, se obrablja. Pogoste obrabe so artroza kolena in kolka, znaki in simptomi so bolečine in slaba gibljivost teh sklepov. Težave npr. z koleni so tudi zelo pogoste v primeru določenih športnih dejavnosti (naprimer smučanje, tek, nogomet – popuščanje križne vezi, pretrganje, kar ne gre enačiti z revmatizmom). Kljub prisotnim bolečinam se priporoča zmerna telesna vadba, lahko z utežmi, zlasti pri sklepih nog pa sobno kolo, sprehod. Namreč s tem boste vzpodbudili naravno proizvajanje sklepnega hrustanca in zmanjševanje bolečine v sklepih.

 

OSTEOPOROZA je zginevanje kostne mase, bolezen kosti, prizadane običajno večje število osteoporozaženske populacije, pri osteoporozi postajajo kosti krhkejše. Dodatni problem osteoporoze je v tem, da proces bolezni ni povezan z bolečinami in je tako skrita bolezen kosti, ki se z starostjo žal običajno veča. Za zmanjševanje težav osteoporoze je priporočljivo zamenjati tudi prehranjevalne navade za večji vnos kalcija različnega izvora (špinača, sardele, brokoli itn). ter gibanja na prostem (absorbcija D vitamina- sonce). Težave z obščitnico prav tako povzročajo osteoporozo, saj nepravilno delovanje obščitnice povzroči preveliko izločanje kalcija.

Vzroki

STE MORDA POMISLILI, DA LAHKO DOLOČENA SEVANJA POVZROČAJO TUDI REVMATSKE TEŽAVE KOT SO BOLEČINE V SKLEPIH, MIŠICAH, OTRDELOST SKLEPOV?

biostimulator-Različna škodljiva sevanja, katerim smo eventuelno izpostavljeni med spanjem ali delom (pisarna) izzovejo torej različne vnetne procese, bodisi na kosteh ali sklepih (kolk, koleno, rama, roka, noga..), kot tudi lahko na določenih organih (vnetja pljuč, mehurja…). Bolečina v kolku,kolenu, rami, nogi je vremensko izrazitejša.

POMEMBNO: BOLEČINE V KOSTEH SO LAHKO TUDI ZARADI DOLOČENE (NEODKRITE ) BOLEZNI

Alternativno zdravljenje revme se lahko začne prav med spanjem, kjer pogosto izvirajo vzroki za revmatizem in jih poslabšujejo.

Pri revmatičnih obolenjih priporočamo tudi uporabo našega bioenergijskega sistema BIOSTIMULATOR, kateri deluje ugodno – protibolečinsko na sklepe, bolečine v kosteh ter revmatskih obolenjih.

 Z Biostimulatorjem sem zadovoljna, saj sem ponoči  globoko spala in nič me ni bolelo zjutraj kot me ponavadi. To je najlepše jutro, ko vstaneš in te nič ne boli..lp Maja, Slovenska Bistrica

ZMANJŠAJTE BOLEČINE – ŽIVLJENJE BO PRIJETNEJŠE!

Zdravljenje

PRIPOROČAMO NARAVNO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE REVME:

alternativno zdravljenje

alternativno zdravljenje

Meritev sevanj spalnice, pisarne (kozmična sevanja  povzročajo vnetne kostne procese, pogosti vzroki nastanka in razvoja revme, kronično vnetje kosti – osteomielitis)

Diagnostični energetski pregled Aure GDV (vključuje energetski pregled hrbtenice,  organov in žlez telesa..),bolečina

Bioenergija / bioterapija  – alternativno naravno zdravljenje revme in obrabe deluje tudi na daljavo (revmatizem, revma, artroza, artritis, osteoporoza, vneti sklepi in bolečine zaradi pomanjkanje hrustanca, išijas..)

•BIOSTIMULATOR  inovativna bioenergijska tehnologija, deluje protibolečinsko in protivnetno na naraven način

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko povzročajo težave, bolečine v sklepih, revmatizem, osteoporoza)  . Bioenergetik, bioterapevt sprošča sklepe, zmanjšuje bolečino – protibolečinske terapije

 

ODPRAVITE BOLEČINE V SKLEPIH ŽE DANES, ŽIVLJENJE BO LAŽJE!

ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE

Slika prikazuje kozmično sevanje v predelu hrbtenice, katero deluje vnetno in povzroča kronične bolečine v teh predelih in bolezni)slika-hrbtenica primer