Mnenja strank – bioterapija

Izjave strank

Izjave strank po bioterapijah:

NEMOGOČE JE MOGOČE

Roman, prijazno pozdravljen, v priponki pošiljam izvide, kjer lahko razberete, da nemogoče je mogoče z Vami in Božjo pomočjo kot sami pravite…

Funkcija ledvic se je izboljšala, kar je v praksi in z medicinskega vidika  MISIJA NEMOGOČE.

Rada bi se Vam zahvalila, ne najdem besed zahvale ne jaz  in ne mama ter vsi ki mamo poznajo, saj se vsakokrat čudijo, ko so vidni učinki terapije. Zelo je važno, da je mama mobilna, sama skrbi zase.. Hvala, hvala, hvala, tisočkrat Vam hvala. Lahko rečem, da z vašo pomočjo obvladuje kronične bolezni  že sedem let.

Vašim strankam sporočam, da je ta vaša terapija čudežna, lahko me kdorkoli in kadarkoli pokliče in mu povem osebno..

ŽELIM VAM VSE DOBRO IN NAJ VAM BOG POVRNE VSA VAŠA DOBRA DELA. NESKONČNO HVALEŽNA VSA DRUŽINA IN NAŠA MAMA, Vlasta Lah, Nova Gorica

Pozdravljeni,

Moram se vam še enkrat zahvalit, saj ste ze spet storili čudež. Davidu je cmv virus padel ze za dve tretjini in je prakticno negativen. Pa tudi ostali izvidi so veliko boljši, tudi hemoglobin, ki se nikakor ni hotel dvigniti, je zdaj skoraj že na spodnji meji. Kašelj pa se tudi umirja oziroma se zdaj veliko izkašljuje, kar prej ni mogel, je pa posledica adenovirusa.

Tako da res najlepša hvala. Vsi verjamemo v vas in zelo cenimo vašo pomoč.

Lp, KATJA B.

 

Živijo Roman!

Moram ti sporociti, da sem imela danes na hematoloskem kontrolo. Prvic v petih letih so mi v izvid napisali, da je izvid boljši. Vrednosti so mi padle kot se nikoli. Sem ful vesela. Bolecin v rebrih pa tudi nimam vec. Hvala ti se enkrat za vse. Sva na vezi nekje oktobra za terapijo. Lp, Barbara

 

marija-gangrena1-fotoPozdravljeni!

Po telefonskem pogovoru vam pošiljam fotografijo in prosim za terapije zdravljenje gangrene na daljavo mami Mariji Šlojf-Jeromel, rojeni 1.12.1927, doživela je možgansko kap, ima paralizo leve strani telesa.

Dnevna kronologija:

1. terapija: Dne 13. jun. 2014 15:17 je oseba “Eva Meh” napisala:

Preko dopoldneva je bilo fizicno stanje mame precej boljse kot doslej (odzivnost, budnost, obracanje glave,…).
Na nogi zaenkrat se ni sprememb.
Povedala sem ji za terapijo in ob vprašanju ali se s tem strinja, je bil odgovor ja.
Tudi patronažna sestra je danes ob njenem odzivanju opazila pozitivno spremembo.
Pozdravljeni.
3. terapija: Mamino stanje nasplošno je danes že precej boljše. Veliko več že je in pije. Na nogi je očitno manjša oteklina in rdečina od kolena navzdol, razen na palcu in mezincu se je pojavila rdeča in vijolična oteklina, ki ju do sedaj ni bilo.
Zanima me še, njena leva roka, ki je po zadnji kapi ostala negibljiva, če bi za to bila primerna tudi še kakšna dodatna terapija?
Hvala
4. Bioterapija: Mama je bila do sedaj budna, se je odzivala na dogajanje okoli nje. Želi nekaj povedati, ampak ji glas ne da. Je dovolj jedla in pila.
Noga je od kolena navzdol vsak dan manj otečena in toplejša.
Lp, Marija Meh
Dne 16. jun. 2014 15:41


 

Ime in priimek:BAVČAR, Nova Gorica:

 

“Vaša izkušnja z nami:Naša mama je imela zelo težke diagnoze, visok krvni tlak, srčno popuščanje, odpoved ledvic tretje stopnje,sladkorna bolezen, aritmija srca in še kup težav. Na dan ko sem jo peljala prvič na terapijo je bila zelo slaba tako, da nisem vedela ali naj jo peljem na urgenco ali na terapijo. Zdravniki razen tablet niso dali nobenega zdravljenja več, se pravi bo do kadar bo, vendar sama se nisem s tem sprijaznila in sem iskala možnosti katera me je pripeljala k zdravilcu kateri ima zlate roke. Šla je na terapijo in že prvi dan je bilo vidno izboljšanje, katero se je stopnjevalo iz dneva v dan, res težko verjeti. Zato svetujem vsakemu, kateremu medicina ne pomaga več razen tablet, naj poizkusi, saj te lahko le lastna izkušnja prepriča v to kar vam želim sporočiti. “

————————————————————————————————————————————————

»Zaradi slabega počutja, spanja sem se odločil za bioterapijo. Rezultati so bili na moje presenečenje vidni že naslednji dan, saj je bilo počutje bistveno boljše, po štirih dneh terapij sem se počutil kot prerojen.«

————————————————————————————————————————————————-

»Moja diagnoza je diabetes. Zaradi bolečin po celem telesu (mišicah), mravljinčenja prstov na nogah. Tretji dan terapij nisem čutila več težav.«

————————————————————————————————————————————————–

»Po kemoterapiji sem bila povsem izčrpana. Vrtoglavice, slabosti, bruhanja itn. Že naslednji dan po terapiji je bilo stanje boljše in s tem počutje.«

————————————————————————————————————————————————-

» G. Roman, naši teti so pljuča za polovico boljša, kri prav tako. Srce še nagaja, ampak menda bo vaša terapija pomagala – velika hvala in lep pozdrav!«

(to je izjava stranke po zaključeni prvi terapiji naslednji dan, po zadnji se je tudi stanje srca bistveno izboljšalo)

————————————————————————————————————————————————-

Spoštovani g.Roman

“Rada bi Vam sporočila učinke terapije pri vas glede oči. Prve dni ni bilo nič, potem pa v soboto se je na očesu katerem imam okvarjen vid začele v prvi fazi pojavljati barve, potem predmeti, seveda barvni. Na polovici  so še presekani, se pravi ni celotne slike. Res je težko v pravljice verjet, da bi bila mogoča sprememba po 24 letih, saj so zdravniki takrat rekli, da izboljšanja ne bo.” S spoštovanjem, VLASTA

————————————————————————————————————————————————–

POZDRAVLJENI!

Po skoraj dveh mesecih odkar sem bila pri vas na terapiji Tesla metamorfoza, je čas, da se vam javim in zahvalim za vašo pomoč.
Bolela me je desna roka, leva noga v kolku, srce in imam sladkorno.
Najbrž se me spomnite po tem, da me je, ko sem bila na terapiji tesla metamorfoza strašansko bolela
roka. Tako hude bolečine nisem občutila še nikoli, razen takrat pri vas med terapijo. Že 15 minut po terapiji je tista huda bolečina izginila. Po štirnajstih dneh, se je roka začela popravljati, dosedaj lahko rečem, da se je pozdravila 80%. Veliko gibov, ki jih prej nisem mogla več narediti,  lahko sedaj spet naredim. Tudi noga me ne boli več, normalno lahko spim na levi ali desni strani. Ni še čisto taka kot leva, ampak lahko rečem, da sem vseeno več kot zadovoljna. Tudi srce me ne stiska več.”

Lep pozdrav, Marjetka B.

————————————————————————————————————————————————-

“Imam očeta, star je 70 let. Ima raka na prostati, metastaze na kosteh, srčno aritmijo. Od lanskga poletja pa se mu je na levi nogi zadaj začela delati neka rana. Rana se mu je močno razširila, bil je dvakrat na čiščenju rane, nakar se mu je rana preselila na desno nogo. Ima močne bolečine v obeh nogah, da je dejansko nepokreten. Odločili smo se za vas. Imel je že dve terapiji, danes ima tretjo-na daljino.

Moje mnenje: stanje se mu je izredno izboljšalo, tako počutje, apetit, predvsem pa bolečine.Sedaj se že vozi okoli z invalidakim vozičkom. Tudi vstati je že poskusil, za kar prej tri mesece ni bilo sledu. Leva noga se mu je že skoraj zacelila, desna bo še enkrat operirana, da očistijo nekroze. Potem pa še kakšna terapija in gre poleti z nami na morje. Priporočam bioenergetika vsem, ki rabijo kakršnokoli pomoč. Posebna hvala pa Romanu Svetlinu, ki se trudi po najboljših močeh za mojega atija.”

Darja iz Domžal

————————————————————————————————————————————————–

Spoštovani, glede moje hčerke Mojce vam sporočam, da se je po terapiji (bionergija) stanje izboljšalo do te mere, da ni bila potrebna injekcija avastina v oko, ki jih je prejemala skoraj tri leta vsaka dva meseca. Izginila je oteklina in izcejanje tekočine ob rumeni pegi, kjer je center za oster vid. Še vedno pa sta vidna dva granuloma, vid pa je poslabšan.
Zanima me, ali so dodatne terapije pri vas potrebne ali priporočate kako drugo vrsto zdravljenja pri vas ali pa še kaj počakamo. Smo presrečni, saj so zdrave oči velik dar. Izgleda, da je močna svetloba, luč, ki jo je videla pri zdravljenju, res vplivala na očesne celice in jih začela zdraviti.

Sama imam probleme s kalcinacijami in rahlimi vezmi med sklepi. Ali menite, da bi se s kako od terapij dalo tudi tu kaj storiti.
Hvala vam in lep pozdrav, Tadeja

————————————————————————————————————————————————-

 

Ime in priimek:MATIJA STEGNAR

E-mail:matija.stegnar@telemach.net
Telefonska številka:040662345

Vaša izkušnja z nami:Pozdravljen Roman!

Pred slabim mesecem sem sem se oglasil zaradi vnetja prsnih bradavic. Med terapijo se niso zgodile nikakršne spremembe. Šele po dobrem tednu po terapiji se je stanje začelo izboljševati. Z to težavo sem se ubadal več kot pol leta, poskušal sem z raznimi kremami in protivnetnimi razpršili, ki pa so stanje samo za nekaj časa ublažili. Svetoval si mi tudi naj preneham z pitjem mleka. Pa moram priznat da sem se nasveta le delno držal in sem glede na to da ga obožujem, tako samo zmanjšal količino. Danes pa lahko z veseljem ugotovim da o vnetju ni niti sledu več in se na nek način počutim kot prerojen. Po tolikem času srbenja in nelagodnega občutka, je res občutiti pravo olajšanje. Hvala ti Roman. Lp. Matija

Dovolim, da mojo izkušnjo objavite na spletni strani:Da

————————————————————————————————————————————————–

Sem Roman Vidic iz Novega mesta, diabetični bolnik, z gangreno po amputaciji prstov na nogi. Po amputaciji dveh prstov se mi je gangrena razširila še na ostale prste na nogi. Odločil sem se za terapije pri vas in po opravljenih terapijah se je stanje obolelih prstov močno izboljšalo. Širitev gangrene se je ustavila. Med vašo terapijo sem kupil tudi priporočen bioenergetski sistem Biostimulator, s katerim sem zelo zadovoljen, saj je počutje in spanje veliko boljše. Lep pozdrav!

————————————————————————————————————————————————-

 

Imam kronične težave z hrbtenico zaradi stenoze (zožan hrbtenični kanal), hude okvare in bolečine, čakam na operacijo. Zaradi bolečin sem poiskala vašo pomoč, že po drugi obravnavi so se bolečine zmanjšale,ponoči sem po dolgem času spala.  Oceno izboljšanja  z 1-10 ocenjujem z 8. Marinčič A.

————————————————————————————————————————————————-

Mnenje stranke, ki ga je posredovala preko obrazca na spletni strani:
Ime in priimek:Polona Hren

E-mail:hrenpoly@gmail.com
Telefonska številka:

Vaša izkušnja z nami:Bioterapija pri G. Romanu Svetlinu… Ljubljana; 3.10.2015

Moje ime je Polona Hren, stara sem 36 let. Sem tudi mati dveh otrok ter partnerka. Moje fizične težave so se pojavile cca. dve leti nazaj, ko sem v predelu ščitnice odkrila bulico v velikosti 1,5cm. Seveda mi je moja tedanja “uradna” zdravnica dala diagnozo povečanih bezgavk zaradi prehlada. Med drugim je povedala, da to ni nič nenavadnega, ter da bo šlo kmalu nazaj… Jaz sem v dobri veri sprejela njeno mnenje in čakala… Mesec kasneje je bilo stanje te bulice spremenjeno, postala je večja in moteča, med drugim sem bila brez prave energije.. Nadomestni zdravnik me je nato pod nujno poslal na polikliniko. Povedala sem mu, da me skrbi, saj mi je pred dobrim letom umrl oče in sicer za sarkomom. Po natančnem pregledu so ugotovili, da imam poleg te ciste še nekaj manjših… Vzeli so vzorec in ga poslali v laboratorij. K sreči, so bili izvidi negativni. Na to so mi čez 14 dni naredili punkcijo. Ker pa se je je cista zopet hitro napolnila, so se odločili za sklerozacijo ciste… Od takrat dalje, sem ob vsakem fizičnem naporu čutila, kot da imam v vratu beton. Poleg te precej ( zame) resne težave, sem se po rojstvu svoje druge hčerke odločila za kontracepcijo in sicer za obroček Mirena. Mislim oz. sem skoraj prepričana, da se mi je cista pojavila ravno zaradi te Mirene. Od momenta, ko mi je ginekolog vstavil to kontracepcijo, nisem imela več mesečnega cikla, ki je za žensko v mojih letih normalen mesečni pojav. Po posvetu z neko gospo, sem si dala odstraniti ta obroček.. Zanimivo pa je tudi dejstvo, da sem to hotela narediti že prej, a me je moj ginekolog obakrat zelo prepričljivo odvrnil od tega. Minilo je še nekaj časa preden sem se odločila, da poiščem pomoč pri bioenergetiku, saj sem vedela, da so pomagali že mnogim. Tako sem na netu iskala bioenergetika v Ljubljani in bližnji okolici.Verjamem, da me je k Alteri na Vrhniki pripeljala“višja” sila. Po naravi smo vsi ljudje skeptiki, jaz nisem več in verjamem, da smo vsi z razlogom na tej zemlji. Sicer po besedah zdravilca in medija G. Romana Svetlina proces zdravljenja še teče in se odvija. Povem lahko samo to, da po dolgem času čutim ravnovesje v sebi, pa tudi na fizični ravni je opazna ogromna sprememba. Imam veliko več energije kot sem jo imela pred bioterapijo.  Hvala. P.H.

Dovolim, da mojo izkušnjo objavite na spletni strani:Da

————————————————————————————————————————————————–

Hvala Roman, bioenergija res pomaga, nikoli res nikoli ne bom pozabila prvega obiska pri vas, takrat ste mami vdihnil novo življenje.

Vse dobro vam želim, VLASTA

————————————————————————————————————————————-

V srednjem istmičnem delu je gomolj velikosti 2mm izginil, ali pa ga tokrat niso zaznali na ultrazvoku. Najvecji med 4 velikimi je 33x22mm. Krvna slika ščitničnih hormonov je mnogo boljša od rezultatov izpred enega leta. Takrat sem bila na meji s hashimotom, zdaj so vsi hormoni na sredi okvirne normale, torej popolnoma OK. Počutim se bolje.  Lep pozdrav, Špela


Roman, lepo pozdravljen!

Pišem vam šele danes, da se vam zahvalim za uspešno terapijo. Mama je imela po vaši terapiji vse preglede. Ultrazvok ledvic, kjer je doktor rekel, da delujejo enako kot so, ciste na ledvici ni bilo več. Krvni izvidi krvi so bili odlični hemoglobin 119, kar ga ni imela že dosti  časa zdravnica se je čudila, edini problem je bila povišana vrednost kalija zaradi tega ima sedaj dieto.Ultrazvok srca –  srce je še vedno povečano, ampak srčno popuščanje ni več tako izrazito.Mama je prejšnji teden praznovala rojstni dan in vsako leto ji podarim vašo terapijo.

Mislim, da zadnja terapija katero ste delal tudi ščitnico je bila odlična, srčni utrip se je zelo stabiliziral. Ko bo potrebno, vas bom obvestila za ponovne terapije.

Rada bi se vam še enkrat zahvalila za vaš trud in čudovite rezultate.

Želim vam vse dobro vam in vaši družini. Vlasta

______________________________________________________________________________

 

Medicinsko preverjanje

S klikom na sliko jo povečate, da je primerno za branje

KRI PRED TERAPIJO1

 

 

 

 

 

ANALIZA KRVI PRED TERAPIJO

 

 

 

 

 

 

 

KRI PO TERAPIJI2

ANALIZA KRVI PO TERAPIJI:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bioenergija

Alternativno zdravljenje z bioenergijo deluje celostno, rezultati terapij so pogosto izjemni in seveda tudi medicinsko preverljivi. Bioenergetik na povsem naraven način odpravlja blokade na organih, katere povzročajo bolezni – brez stranskih učinkov, deluje pa tudi učinkovito na daljavo!

Bioenergija se priporoča pri vseh obolenjih za dvig imunskega sistema, ko ste brez energije, depresiji, kroničnih obolenjih, za odpravljanje bolečin, ko imate prekomeren stres in ste v stiski…

 

Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje – z Vami že od 1996