Aparati za merjenje sevanj

Aparati

Radiestezija je veda, katera preučuje  – meri različna zemeljska sevanja kot so vodne žile, hartmanove in curryeve mreže sevanj ter njihov vpliv na zdravje. V ta namen se uporabljajo različna orodja – merilci sevanj, aparature, pripomočki kot so nihala, bajalice in v zadnjem času modernejše elektronske naprave za odkrivanje škodljivih geo sevanj.

 

Elektronski detektor za sevanje L antena genius – 1. slika, 2.slika: bajalice, 3.slika: radiestezijsko nihalo

aprat za merjenje sevanja bajalice za odkrivanje vode nihalo

 

Za pravilno izvedbo meritve sevanj vsak od navedenih instrumentov / pripomočkov zahteva usposobljenost radiestezista. Pri Altera po večini merimo zemeljska sevanja z elektronskimi aparati-detektorji, odvisno od namena pa uporabimo tudi ostale pripomočke.

Elektronski detektormerilnik L antena Genius (1.slika) odkriva sevanja podzemne vode, ima vgrajen frekvenčni preklop tudi za detekcijo Hartmana in Currya.

Točnost naprav

KAKO PREVERITI NATANČNOST MERITEV SEVANJ?

Radiestezist mora imeti za opravljanje meritev vsekakor visok energijski potencial, saj služi kot antena sevanju med opravljanjem meritev, ne glede na tehniko izvajanja oz. uporabo katerikoli pripomočka, zato ne more biti vsak “dober” radiestezist – merilec, četudi ima vsa orodja – pripomočke ali naprave za merjenje sevanj. Za zanesljivost meritev je bistvena in ključna  “prevodnost” radiestezista!

 

NATANČNOST MERITEV – KAKO JO DOLOČITI, KAKO MERIMO SEVANJE?

sevanje in spanjePri Altera se zavedamo, da  je natančnost meritev sevanj najpomembnejša, saj sevanje predstavlja vzrok številnih bolezni, tudi pogosto neznanih (avtoimune, rakave bolezni…), kar smo dokazali z našimi meritvami številnim ljudem različnih profilov: uradniki, zdravniki..

NAŠ NAČIN DELA: izdelamo skico sevanj v spalnici (če gre za dve osebi, preprosto označimo oseba “A” in “B”, tudi ne sprašujemo, kje kdo leži in tudi ne, kakšne, če obstajajo so zdravstvene težave oseb! Na tej podlagi okvirno v minimalno 85%  zanesljivo odkrijemo vzrok ter vrsto zdravstvenih težav, katere povzroča sevanje. Pogosto s tem odkrijemo tudi težave prednikov, kateri so bili locirani v hiši v istem prostoru – in zopet-težave se ujemajo in sovpadajo – to pomeni natančnost meritev.

To potrjujejo vse naše stranke ali minimalno 85 % njih – tudi upoštevajoč, da zemeljsko sevanje ni vedno razlog zdravstvenih težav – lahko so vzroki še drugje (npr: nezdrav življenski slog posameznika, cepljenje…).

NE PREPUSTITE ZDRAVJA NAKLJUČJU – NAROČITE NAŠE MERITVE SEVANJ- ZANESLJIVO SMO PREPRIČANI, DA BOSTE ZADOVOLJNI IN VSEKAKOR PREPRIČANI V NATANČNOST NAŠIH MERJENJ!

 

PRIPOROČAMO OGLED NAŠEGA DELA IZ TV ODDAJE:

 

Meritev je pokazala dejansko točne vzroke mojih in ženinih težav. ( Pri ženi je bilo potrebno bolezensko stanje v preteklosti rešiti operativno) Vidic Rudolf, Kamnik

Radiestezija je prastara veda, zapiski segajo okvirno 6000 let nazaj, ko še ni bilo razvite elektronike in merilne tehnike, modernih diagnostičnih naprav kot denimo danes v medicini – RTG, MRI, UZ, ali drugje uporabe danes merilnih tehnik (detektorji za sevanje mobitelov, wi-fi, rtv oddajniki, transformatorji, radioaktivnost..), pa so takratni ljudje znali opredeliti škodljiva območja. Navkljub današnji superiorni tehnologiji se kljub temu žal kdaj zgodi, da pride do napačne diagnoze na katerekolim področju, kajti za vso tehnologijo je zadaj še vedno “samo” človek.

Priporočamo

alternativno zdravljenje

alternativno zdravljenje

 Meritev sevanj spalnice, pisarne (različna sevanja povzročajo bolezni, pogosto tudi teh brez “vzroka”). Denimo motnje spanja/nespečnost je samo en droben aspekt pri anomalijah zemeljskih sevanj;

Diagnostični energetski pregled Aure GDV  ( energetski pregled  omogoča vpogled v stanje organov in žlez tudi v zgodnji fazi, ko bolezen še ni razvita na fizičnem nivoju, ko so prisotni prvi simptomi ali znaki bolezni..)

Bioenergija (alternativne terapije ), možna je tudi bioterapija na daljavo! Odpravljanje bolečin z bioenergijo!

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko povzročajo težave na zdravje organizma)

 

 

 

”ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER SEVANJE IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE – Z VAMI ŽE OD 1996- izdelanih preko 19.000 meritev sevanj”  (najpogostejše obravnavamo bolečine v križu, bolečina pri discus herniji, bolečina v rami, vratu z bioterapijo, katero bioenergeti – bioterapevt prilagodi glede na bolečine)