Tesla metamorfoza

Opis

Zdravljenje z skalarno energijo

Ozdravitve z uporabo skalarne energije velikokrat presegajo predvidevanja in zmožnosti uradne medicine.

Tesla metamorfoza predstavlja naprednejši način zdravljenja z(ne) herčnim valovanjem – skalarno energijo, katere zdravilne frekvence presegajo dosedajne energetske tehnike zdravljenja.

 

Lahko bi jo poimenovali tudi drugače – torzijsko polje kot to poimenujejo Rusi, v novejšem času pa jo je »odkril« dr. Eric Pearl – reconnection in Anja Petrović kot ustanovitelj tesla metamorfoza. Dejstvo je, da je skalarne valove odkril, oziroma znal proizvajati že Nikola Tesla, veliki genij in znanstvenik, čigar njegovi izumi in znanje se še danes uporabljajo v praksi. Pozitivni učinki tesla metamorfoze terapij so velikokrat zelo hitro.

Tesline valove lahko izvajamo tudi na daljavo!

 

Sporočam vam, da je vrednost markerja upadla dosti pod mejno vrednost že takoj, hvala za pomoč, Milan S.

 

Tesla je torej iznašel valove, zdravilne frekvence, katere se z oddaljenostjo še povečujejo (postajajo vse močnejši).

Metamorfoza

Pri TESLA METAMORFOZA terapijah številni ljudje poročajo o različnih ozdravitvah. Prav zaradi tega je vzbudila veliko zanimanja znanstvenikov po svetu in kot taka nosi oznako fenomen. Pomembno je to, da se lahko zdravljenje zgodi zelo hitro. V večini primerov zadostujejo trije tretmani.

Teslovi valovi se aktivirajo direktno iz aktivnega etra (Polja), natanko tako kot je razlagal Nikola Tesla (ne uporablja se nobenih strojev). Tesla pojasnjuje, da se ti valovi razlikujejo od Herznih elektromagnetnih valov; ti valovi (ne-herzni) pretok energije ne ustavijo ali njeno pot spremenijo, ko pridejo v stik bodisi s kovino ali usnjem.

Tesla metamorfoza zdravja teži k temu, da pripelje frekvenco svetlobe v telesu človeka v popolno ravnovesje. Vsaka bolezen je, ne glede na to, ali se pokaže na telesni, duševni ali čustveni ravni, posledica motnje ravnovesja univerzalne življenjske sile v telesu, ki se vidi kot frekvenca svetlobe. Potem, ko se ponovno vzpostavi optimalno frekvenco svetlobe, se prične proces zdravljenja na vseh ravneh.

Klienti poročajo, da so ozdraveli od raka, tumorja prostate, lupusa, srčnih obolenj, artritisa, AIDS-a, kroničnega sindroma utrujenosti, depresije, poškodbe hrbtenice in celo prirojenih deformacij;

 

Za dodatne informacije ali prijavo na Tesla metamorfozo, nas pokličite na telefonsko številko

(gsm): 041 716 195 ali izpolnite kontaktni obrazec!

Celica

Metamorfoza celic
cellCelica je osnovni gradnik življenja!
Zato je treba sprejeti, da ima vsaka bolezen stanje, zaradi pomanjkanja energije – svetlobe v celici.
Kronični simptomi pomanjkanja energije se skrivajo v slabih prehranjevalnih navadah, premalo telesnega gibanja, stresi, psihološke obremenitve, škodljiva geološka sevanja (podvodni tokovi..), pomanjkanje kisika, genetika;

Uporaba Tesla skalarnih frekvenc energije deluje tako na telo, zavest in duha, zato zdravljenje poteka na vseh ravneh človekovega bivanja!

Za metabolizem vsake celice velja pravilno delovanje elektro-kemičnih procesov, ter da je potrebna zadostna energija, da izpolnijo to funkcijo.
Tesla Metamorfoza zdravja celic v človeškem telesu privede telo v ravnovesje svetlobe in se zaradi tega prične postopek zdravljenja. Treba je poudariti, da ima vsaka celica v sebi »malo baterijo«, katera seva svetlobo. Ob porušenem ravnovesju (bolezni) pa določene »bolne« celice oddajajo oslabljeno svetlobo, kar se izraža v težavah odnosno v bolezni.

Bolezen kot taka je običajno večplastna kot skupek določenih faktorjev – psihe, življenskega stila posameznika (gibanje, prehrana..), geobioloških sevanj. Pri zdravljenju z Tesla metamorfoza -skalarna energija se vzpostavi optimalna frekvenca svetlobe celic v telesu, kar omogoča ozdravitev na vseh nivojih (faktorjev, kateri so privedli do bolezni).

 

Tretman

KAKO IZGLEDA TERAPIJA METAMORFOZE?

tretmanTretman traja približno pol ure, na terapevtski mizi v popolni tišini.

Obstajajo kakšne reakcije med tretmanom?
Odvisno od posameznika, ljudje občutijo mravljince po telesu, okončinah, toploto, pri številnih je opaziti hitro trzanje očesnih vek, srčni pulz pri določenih osebah bliskovito narašča, spet pri nekaterih gre za premikanje ekstremitet (noge, roke, trzanje..) ali kakega drugega dela telesa, nekateri vidijo prelivanje barv, zaznavajo različne vonjave,  različne slušne pojave, sproščenost; Rezultati sledijo zelo hitro. Redko pa ljudje ne občutijo posebnosti, kar ne pomeni, da terapija z metamorfozo ne učinkuje.

Po tretji seansi je največkrat že jasno, ali so se zgodile vidnejše spremembe in v večini primerov zadostujejo tri seanse, sicer se izdela lahko več ciklov terapij.

Praktik -terapevt izvaja terapijo torzijskega polja, brez dotikanja ali polaganja rok na klienta

Po skoraj dveh mesecih odkar sem bila pri vas na terapiji Tesla metamorfoza, je čas, da se vam javim in zahvalim za vašo pomoč.Bolela me je desna roka, leva noga v kolku, srce in imam sladkorno. Najbrž se me spomnite po tem, da me je, ko sem bila na terapiji tesla metamorfoza strašansko bolela roka. Tako hude bolečine nisem občutila še nikoli, razen takrat pri vas med terapijo. Že 15 minut po terapiji je tista huda bolečina izginila. Po štirnajstih dneh, se je roka začela popravljati, dosedaj lahko rečem, da se je pozdravila 80%. Veliko gibov,ki jih prej nisem mogla več narediti,  lahko sedaj spet naredim. Tudi noga me ne boli več, normalno lahko spim na levi ali desni strani. Ni še čisto taka kot leva, ampak lahko rečem, da sem vseeno več kot zadovoljna, tudi srce me ne stiska več.”Lep pozdrav, Marjetka B., Idrija

NAROČILA ZA TERMIN SPREJEMAMO TELEFONSKO ALI PREKO MEJLA!

TERAPIJA TESLA METAMOFOZA NE NADOMEŠČA ZDRAVNIKA IN ZDRAVNIŠKEGA ZDRAVLJENJA