Zdravljenje ščitnice

Ščitnica ima velik vpliv na telo in zdravje, zato je zgodnji pregled in zdravljenje ščitnice velikega pomena za zdravje. Povečano ali premajhno delovanje  ščitnice povzroča različne okvare – motnje v delovanju in s tem težave ter bolezni, katere pogosti so tudi vzroki za debelost ali mršavost in nihanje teže ter telesne temperature! Poglejte si tudi, kako na naraven način uravnati ščitnico in hormone, ne glede kakšna je njena okvara..

scitnica dela nepravilnoPogosti simptomi in znaki, katere povzroča nepravilno delujoča ščitnica so, da ste kronično brez energije in utrujenost, imate nemirno bitje srca- aritmija, izbuljene oči, vas stalno zebe ali vam je vseskozi vroče, vpliva pa tudi na menstrualni ciklus pri ženskah – motnje plodnosti, metabolizem, izpadanje las, upočasnjena presnova, osteoporoza, kalcifikacije kosti (obščitnica), nespečnost in motnje spanja, težave z srcem, suha koža… Bolezni ščitnice (vnetje, hipotiroza, hipertiroza,sindrom hashimoto -avtoimunska bolezen) pogosteje prizadanejo ženske, prisotne pa so tudi pri moških in otrocih, kar včasih zahteva dolgotrajno zdravljenje.Ščitnične bolezni so hkrati tudi vzroki pri depresiji…

 

 Kakšen je alternativni preventivni pregled ščitnice? Z sistemom Aura GDV je mogoče odkriti težave tudi dosti preje, še pred nastopom bolezni, kot tudi v primeru, da ščitnica ne deluje pravilno (spodaj si lahko ogledate TV prispevek)

 

KAKO NA NARAVEN NAČIN ODPRAVITI VZROKE ZA TEŽAVE Z ŠČITNICO IN IZBOLJŠATI DELOVANJE?

 

kronicna utrujenostKakšni so pogosti vzroki  za hormonske motnje v delovanju ščitnice in okvare?

Spoznajte skrite dejavnike – zemeljsko sevanje, katero stalno obremenjujejo ščitnico med spanjem, da dela preveč kot premalo in hkrati vzroke, kateri onemogočajo učinkovito zdravljenje ščitnice tukaj., četudi je hrana zdrava.

Ti vzroki pogosto povzročajo avtoimune bolezni – nepravilno delovanje kot Hashimoto sindrom – avtoimuno vnetje, hipotiroza in hipertiroza in pa tudi rak na ščitnici, tumor, ciste..

Več o sevanjih si lahko ogledate zanimiv prispevek na TV na tejle povezavi..

 

SO PRISOTNE ZDRAVSTVENE TEŽAVE  IN NAVEDENI SIMPTOMI KLJUB ZDRAVLJENJU IN JE PREHRANA ZDRAVA, PA NE VIDITE IZHODA IN NE VESTE , KAJ JE DOBRO ZA ŠČITNICO?

scitnica

Kako  uravnati / povečati ali zmanjšati delovanje ščitnice na naraven način?

Zdravljenje ščitnice z bioenergijo je  povsem naraven način brez stranskih efektov, terapija je prilagojena tako za ciste, vnetje kot tudi tumor ali rak in kadar je povečana ščitnica kot druga okvara. Izboljšanje je vidno običajno že po prvih terapijah. Veliko se posvečamo tudi samim vzrokom, ker navsezadnje, vzrok je tisti, kateri je povzročil težave ščitnice in onemogoča tako učinkovito naravno zdravljenje, ne glede na metode zdravljenja!

 

JE PREGLED ŠČITNICE POKAZAL, DA DELUJE PRAVILNO IN SO PRISOTNI ŠE VEDNO SIMPTOMI IN ZNAKI BOLEZNI?

Bioenergija je učinkovita pri vseh vrstah obolenj, od kroničnih bolezni, avtoimunih ter tistih, katere veljajo pogosto za “neozdravljive”.  Priporoča se tudi po operacijah, saj se rane hitreje celijo in je s tem hitrejše okrevanje, tudi pri ljudeh katere zdravijo s kemoterapevtskimi sredstvi.

Ščitnica vpliva na presnovo  celic v telesu in je kot taka pomemben faktor zdravja in telesne energije in počutja. V kri izloča hormone (tiroksin ali T4, trijodtironin ali T3). Bolezen je splet določenih ostalih dejavnikov kot so tudi negativne emocije človeka, dolgotrajni stres. Alternativno naravno zdravljenje ščitnice hipotiroze, hipertiroze, avtoimuna vnetja,  Hashimotov – ega sindroma, tumorja ali raka na ščitnici pa je bazirano na dvigu imunskega sistema.

 

Rezultati bioterapije večinoma presegajo meje človekovega razuma in so pogosto označene kot čudežne, kar je v številnih primerih vidno iz medicinskih preiskav, katere poročajo ljudje, ki so koristili naše naravne metode zdravljenja različnih bolezni, tudi ko zdravila odpovejo. Druga dobra  stran je v tem, da ni prisotnih nobenih škodljivih stranskih efektov, kateri pogosto povzročajo dodatne druge bolezni.V praksi poroča približno 95 % ljudi o izboljšanju zdravstvenega stanja ali zmanjšanja težav kot tudi o ozdravljenju. To pa pomeni lažje in kvalitetnejše  življenje, ko so simptomi ali znaki zmanjšani  in ali eliminirani vzroki za okvare na povsem naraven način!

 

Spoštovani g.Roman

“Rada bi Vam sporočila učinke terapije pri vas glede oči, prve dni ni bilo nič, potem pa v soboto se je na očesu katerem imam okvarjen vid začele v prvi fazi pojavljati barve, potem predmeti, seveda barvni, vendar na polovici presekani, se pravi ni celotne slike približno sredina je zamegljena, res je težko v pravljice verjet, da bi bila mogoča sprememba po 24 letih, saj so zdravniki takrat rekli, da izboljšanja ne bo.”

S spoštovanjem, VLASTA

ZMANJŠANO DELOVANJE ŠČITNICE

HIPOTIROZA – je stanje, ko ščitnica premalo deluje. Naprimer, bi radi shujšali? Imate odlično prehrano in dieto, pa kilogrami kar vztrajajo, ne samo to, se še povečujejo! Vas pogosto zebe?

POVEČANO DELOVANJE IZLOČANJA HORMONOV

HIPERTIROZA – so hormonske motnje prevelikega delovanja ščitnice. Bi se radi zredili, pa se ne morete, pojeste pa veliko, se pretirano potite, imate slabo spanje?

Simptomi in znaki se pogosto odvijajo kot stalno nihanje telesne temperature.

•KAKŠEN JE ALTERNATIVNI  IN HKRATI PREVENTIVNI PREGLED, KO NE VESTE, ALI VAM TEŽAVE POVZROČA ŠČITNICA ALI KAKA DRUGA OKVARA ORGANA?

Velikokrat so simptomi ali znaki zelo podobni drugim obolenjem, celovit pregled telesa lahko pokaže pravi vzrok težav.

Z sistemom Kirlian Gdv je mogoče odkriti težave ščitnice na alternativen način, tudi še pred nastopom bolezni.

Omogoča diagnostiko celega telesa. Več o postopku pregleda najdete tu.. Redkeje so vzroki za težave z ščitnico tudi v vratni hrbtenici, kjer določeno vratno vretence ni v pravilni legi;

 

 

PRIPOROČAMO OGLED VIDEA ODDAJE DOBRO JUTRO (SLO 1) O PREVENTIVNEM PREGLEDU ŠČITNICE IN POSTOPKU:

 

 

“Altera, vaša prva alternativna izbira- ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996 ” Naravno zdravljenje ščitnice za kavalitetnejše življenje!