Blog

Meritve sevanja, Radiestezija, elektromagnetno sevanje

Meritve sevanja zemeljske mreže, podzemne vode meri Radiestezija. Sodobna naprava za merjenje sevanj je detektor L-genius. Poleg naravnih sevanj je v stanovanju prisotno tudi elektromagnetno sevanje. Vpliv elektromagnetnega sevanja na zdravje ljudi dobimo z merjenjem.

Dober spanec

Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo. Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Zdravljenje raka in levkemije

ne morem zaspati,razlog

Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije posebej poudaril škodljivost zemeljskih sevanj. Zlasti vodna žila v spalnici ima škodljiv vpliv na zdravje ljudi. Radiestezist je potreben, da izvede meritev sevanj ter po potrebi svetuje spremembo pozicije postelje.

Kako izboljšati spanje

kako izboljšati spanje

SPANJE VPLIVA NA ZDRAVJE

 

Dober spanec je zlata vreden. To spoznamo, ko nas muči nespečnost. Zaspite brez problemov, a vaše spanje traja samo 2 ali 3 ure? Spite v drugem prostoru, izvajate tehnike za boljše spanje, pa še vedno ne morete spati? Se zbudite ponoči med 1- in 3.uro, pa ne morete zaspati nazaj?

Se sprašujete, zakaj zvečer ne morem zaspati, muči me nespečnost, kakšen je vzrok in kaj to pomeni? Ko razmišljate, kako izboljšati spanje, ljudje zanemarjajo dejstvo,  da ima spalnica veliko vlogo na spanje. Če dodamo še psihološko komponento, so razlogi jasni.

Številnim ljudem se je izboljšalo spanje po analizi sevanja spalnice in bioenergijskih tretmanih.

 

ZELO SLAB SPANEC, VZROKI

 

kako izboljšati spanecMotnje spanja imajo več vzrokov. Nekateri ljudje imajo težave z spanjem prisotne več kot desetletje kljub zdravljenju nespečnosti.

Številni nasveti, kako naravno ali drugače izboljšati spanje določenim žal ne pomagajo. Zato “samo” menjava jogi ležišča ne more pomagati.

Pozorni morate biti na potenje kot razne bolečine med spanjem. Nespečnost je lahko vzrok druge bolezni!

 

SLABO SPANJE – SLABŠE ZDRAVJE

 

Svetovne raziskave motnje spanja, nespečnosti so pokazale izjemen vpliv spanja na zdravje ljudi. Dokazano motnje spanja povzročajo več srčnih infarktov, Alzheimerjevo bolezen, diabetes ter težje bolezni.

Vpliva na delo, koncentracijo in splošno počutje. Vsakodnevna zaspanost čez dan in nerazložljiva utrujenost slabi imunski sistem. To vodi dolgoročno v bolezni različnih oblik.

 

KAJ POMAGA PROTI NESPEČNOSTI? KAKO NARAVNO IZBOLJŠATI SPANEC?

 

Temeljni razlog za nespečnost je pogosto spregledan. Razlogi so geopatske narave ter emocionalni. Za dober spanec je potrebno odpraviti običajno oba dejavnika! V številnih primerih je primarni geopatski vzrok razlog nespečnosti. To je odgovor zakaj ne moremo spati in se zbujamo ponoči.

EMOCIONALNI DEJAVNIKI

 

Pretirane skrbi, stres ustvarita strah pred spanjem. Kako lahko strah v nas  deluje povzroča prave more in nespečnost?

Razlog je, da so motnje spanja prisotne dlje časa in možgani tako ustvarijo “zapis, program” v podzavesti. Ta “zapis” deluje na nas nezavedno skozi dan. Ko se bliža noč, se poraja strah, odpor proti spanju. Namreč v mislih se že odvija joj, spet nova noč brez spanja. In to traja dneve, mesece, lahko leta.

Z bioenergijo BQT lahko odpravimo negativne zapise.

“Altera, ko spanje potrebuje znanje, ko veste, kako izboljšati spanje”

 

GEOPATSKI DEJAVNIKI NESPEČNOSTI

 

zakaj ne morem zaspati zvečerTi so velikokrat žal spregledani. Ko spimo ponoči, na nas v določenih okoliščinah lahko delujejo nevidne zemeljske magnetne mreže sevanja.

Sevanja vodne žile, Hartmannove in curryeve mreže sevanja imajo različne vplive na spanje kot zdravje.

Določena vrsta poslabšuje spanje zlasti med 1. in 4.uro ponoči, različne kombinacije le teh pa tudi težje bolezni kot je rak.

 

ELEKTROMAGNETNO SEVANJE

 

ne morem zaspati,razlogNaslednja izmed zvrsti sevanj v spalnici pa je lahko povečano elektromagnetno sevanje.

Tega povzroča hišna elektrika, vtičnice, elektronske naprave, elektro omarica, bližnji daljnovodi, transformatorska postaja.

V določenih primerih je to sevanje lahko predozirano.

REŠITVE, KAKO IZBOLJŠATI SPANJE

 

Vse te oblike sevanj se da izmeriti z elektronskimi aparati. Na osnovi merjenj sevanj spalnice kot lahko drugih prostorov v stanovanju ali hiši izberemo boljše mesto za zdrav spanec.

Lega, pozicija postelje je izredno pomembna, da je spalni proces manj ali sploh neoviran.

 

SPANJE JE VAŠA ENERGIJA IN ZDRAVJE -NAJ GA NE OVIRA NEGATIVNA ENERGIJA!

 

ALTERA PRIPOROČA

 

Meritev geopatskih vzrokov in elektromagnetnih sevanj v spalnici

Bionergija BQT (izboljša energijo celega telesa, odpravlja negativne podzavestne zapise nespečnosti)

Biostimulator (naravna pomoč za spanje in spalni proces)

Spanje povzroča bolezni?

spanje

Spanje je ena izmed najpomembnejših potreb, celo večjih kot od »samo« zdrave prehrane. Ima vpliv na fiziološke funkcije organov celega telesa ter čustveno mentalni del zdravja. Še posebej je izpostavljeno srce, zato ni čudno, da se večina srčnih kapi zgodi prav med spanjem.

Sevanje v spalnici

sevanje-v spalnici

ZDRAVJE LAHKO OGROŽAJO SEVANJA

 

Sevanja v spalnih prostorih so potencialni dejavniki tveganja različnih bolezni. Kako izmeriti sevanje v spalnici? Radiestezist z profesionalnimi elektronskimi aparati natančno izmeri lokacijo in vrste sevanj.

Nespečnost, zdravljenje motnje spanja

huda nespecnost, kaj pomaga

Motnje spanja, nespečnost nastajajo, ko potrebujete več kot pol ure, da zaspite, se zbudite več kot enkrat na noč. Ko rabite več kot pol ure, da ponovno zaspite, prebedite v postelji več kot 50% spanja in se nenehno obračate, je vzrok pogosto geopatske narave.

Fibromialgija, bolečine v mišicah

fibromialgija-zdravljenje

Kronične bolečine v mišicah  niso”brez razloga”.  Bolečina po celem telesu pri katerih je prisotna še kronična utrujenost, so pogosti znaki, simptomi, katere ima fibromialgija (FM). Moteno je tudi spanje in kvaliteta življenja.Pogosta je depresija. Zdravljenje fibromialgije in mialgije je pogosto z protibolečinskimi tabletami, ker vzrok ni “poznan”.

Radiestezisti v Sloveniji

spanje spalnica

Radiestezisti v Sloveniji kot v tujini se največ posvečamo problematiki spanja, saj ta močno vpliva na kvaliteto življenja. Lahko rečemo, da celo več, kot sama zdrava hrana! Radiestezija upravičeno ohranja in krepi zdravje. Radiestezijske meritve sevanja priporočamo vsem, kateri so zboleli ali želijo obdržati največje bogastvo – zdravje.

Bolečine v hrbtu med spanjem

spanje na trebuhu

Je vaše spanje moteno, ker ga povzročajo bolečine v hrbtu med spanjem ponoči ali zjutraj, ko vstanete iz postelje, menite, da je ležišče krivo? Poglejte si, kateri so lahko vzroki, ter pomembneje, kako jih odpraviti.. Vas zbudi pekoča bolečina v križu pri spanju?

Kako okrepiti imunski sistem

Spanje ima upravičeno eno izmed glavnih vlog pri našem zdravju. Obnavlja  in regenerira telo, nas polni z energijo, krepi imunski sistem. Kronično pomanjkanje spanja, slab spanec povzroča številne bolezni. Razne bolečine kot fibromialgija, sindrom kronične utrujenosti -sku.  Zdravje kot bolezni se začnejo pri spanju.

EPB Program-stop kroničnim bolečinam v hrbtu

Kronične bolečine v hrbtu so v zadnjem času v porastu. Pogosto je diagnosticirana hernija diskus, išijas. Bolečina se lahko razširja v zadnjici in nogi. So prisotni tudi hrbtenični izrastki, zožan hrbtenični kanal, degeneracijske -starostne spremembe?

Ko ste že povsem obupali, znebite se raznih bolečin v križu in nogah z programom EPB!

Spanje vpliva na zdravje

spanje spalnica

STE VEDELI, DA NEKVALITENO SPANJE POVZROČA ŠTEVILNE ZDRAVSTVENE TEŽAVE?

Spanje ima veliko vlogo pri zdravju, saj slabo oz. nekvalitetno spanje povzroča resnejše zdravstvene probleme. Že samo premik ure na poletni čas dokazano poveča številne težave z srcem, možganske kapi kot opozarjajo strokovnjaki;

Vrste sevanja

sevanje

Vrste, viri in tipi sevanja, katere obravnava Radiestezija so Hartmannovo-Curryevo sevanje (globalne mreže sevanj), podzemne vode. Vsaka posamezna vrsta-vir ali tip sevanj različno destruktivno vpliva na naše zdravje zlasti seveda med spanjem ponoči. Poglejte si, kaj je sevanje, ter kako vpliva na zdravje ljudi;

Sistemska skleroza

Skleroderma je sistemska skleroza, simptomi in znaki so trda koža, zatrdevanje vezivnega tkiva. Koža je občutljiva na mraz, posebno če je pridružen še Raynaudov fenomen. To nakazuje na slabo krvno cirkulacijo. Zdravljenje sistemske skleroze je kompleksno.

Henoch Schonlein Purpura

Bolezen Henoch Schonlein Purpura (HSP)  povzroča vnetje drobnih žil – vaskulitis. Znaki in simptomi so rdeči kožni izpuščaji na nogah ali drugje po telesu. Običajno je tudi povišana temperatura.

Vodni tokovi pod hišo

Vodni tokovi pod hišo predstavljajo veliko nevarnost za zdravje. V praksi povzročajo težje oblike bolezni – maligne tvorbe celic.

Zgodnji simptomi in znaki, ki jih ima vodni tok v hiši so pogosti kot pomanjkanje energije zjutraj in čez dan, nerazložljiva utrujenost in glavoboli. Zaščita proti sevanju vodnim tokovom je zato izrednega pomena.

Bio prehrana pri raku

zdrava bio hrana proti raku

Kakšna naj bo zdrava eko prehrana in dieta pri boleznih kot je rak, tumor, kadar so prisotne metastaze, na kaj je dobro biti pozoren? Osnovno načelo, katerega ima zdrava hrana pri rakavih bolnikih je izločitev mesa, sladkorja, mleka in moke iz prehrane za učinkovitejše zdravljenje ne glede na metode bio zdravljenja (naravno oz. alternativno).

Rehabilitacija po možganski kapi

Kako naravno izboljšati delovanje in funkcijo možganov bolnika – prizadetih po hudi možganski kapi? Rehabilitacija po možganski kapi je zahteven proces. Lahko pa proces rehabilitacije izboljšate, pohitrite naravno z bioenergijo!

Okvara in ciroza jeter

Kako zdrava so naša jetra? Simptomi in znaki bolezni kot je jetrna ciroza so običajno zelo pozni, saj v zgodnji fazi ne povzročajo težav. Zato je zdravljenje jeter običajno pozno.  Ciroza, zamaščenost jeter, ciste na jetrih, rak jeter, okvare in odpoved so jetrne bolezni. Pogosto so jetra tarča tudi za metastaze.

Naravno zdravljenje astme

 

So prisotni simptomi in znaki astme ali bronhitisa kot težko dihanje med naporom pri športu? Dražeč kašelj in dušenje ponoči med spanjem so težave pljuč. So prisotne težave kot piskanje v pljučih ob izdihu?Bi radi izboljšali zdravljenje astme, bronhitisa in kopb naravno? Bioenergija olajša dihanje.

Spanje

sevanje

Spanje je vaše zdravje! Kronična nespečnost ima svoj vzrok. Se ponoči zbujate, ste čez dan brez energije?

Motnje spanja povzročajo kronične težave in bolezni. Kako naravno odpraviti nespečnost in izboljšati spanec? Zdravljenje nespečnosti se prične v spalnici, kjer je vzrok!

Zdravljenje srca

Oslabljeno srce, pešanje srčne mišice zahteva zdravljenje srca. Številni so vzroki, kateri vodijo do srčne okvare in motnje v delovanju srca. Visok krvni pritisk, bolezen ledvic, ščitnice močno vpliva na srce.

Moten srčni ritem, atrijska fibrilacija, aritmije kot pulzni preskoki srca povzročajo okvare, popuščanje in pešanje srca. Pogosto je vzrok tudi v geopatskem sevanju, katero slabi srce zlasti med spanjem. Naravno pa lahko učinkovito izboljšamo srce z bioenergijo.

Sevanje,kako se zaščititi pred sevanjem

sevanje

Škodljivo sevanje Zemlje povzroča bolezni. Zato ima zaščita pred vodnim sevanjem ali preprečevanje sevanja veliko vlogo. Vplivi negativnih sevanj niso samo na spanje, temveč povzročajo tudi številna obolenja, pogosto neznanega vzroka.

Iz tega razloga je pomembno vprašanje, kako se zaščititi pred sevanjem zlasti v spalnici, pisarni. Ko iščete učinkovite zaščite za postelje, so izdelki proti sevanju Altera učinkoviti odgovor.

Diabetično stopalo in noga

Diabetično stopalo zahteva takojšnje zdravljenje. Pravočasna oskrba in nega, katera rabi gangrena, diabetična nevropatija – okvara perifernega živčevja je terapija z bioenergijo.

Ta omogoča ozdravljenje, preverjeno prepreči lahko amputacije kot tudi širjenje nekroze – gangrene in s tem odmiranje uda, prstov!

Brez energije

Vzroki, da ste kronično brez energije in volje so pogosto zaradi motnje spanja. Kronična utrujenost se kaže že zjutraj in zaspanost čez dan.

Telo med spanjem ponoči namesto da pridobi energijo, jo nenadomestljivo izgublja. Naravno zdravljenje kronične utrujenosti se začne pri vzroku-v spalnici.

Pregled telesa

PREVENTIVNI CELOSTNI PREGLED ŽLEZ IN ORGANOV CELEGA TELESA

 

Računalniška preiskava, diagnostika in zdravstveni pregled celotnega telesa omogoča naprava Gdv Kirlian sistem, kateri omogoča energetska diagnostika stanja organizma tudi  že v zgodnji fazi – tudi ko težave še niso razvite, so pa vidne tendence k boleznim in ali trenutno stanje telesnih organov; Celotni preventivni pregled organizma za vse, katere zanima zdravje na enem mestu!

Pravilna pozicija postelje

Pozicija postelje je pomembna, saj vpliva na zdravje. Kakšna je pravilna postavitev postelje glede na smeri neba?

 

Motnje spanja kot so nespečnost in kronična utrujenost, ste brez energije, bolečine v križu med spanjem so prvi simptomi, da je lega postelje v spalnici na nezdravem mestu! Položaj spanja ima velik vpliv na zdravje kot tudi bolezni. Zaščitite svoje zdravje na naraven način! Poglejte si, kako, ter katera je učinkovita naravna zaščita proti škodljivim energijam sevanja.

Diabetes insipidus

Diabetes insipidus se imenuje redkejša bolezen, katera povzroča pogosto uriniranje. Bolezen ni povezana z sladkorno boleznijo. Hormonske motnje povzroča žleza v možganih – Hipofiza.

Kakšni so torej tudi možni drugi vzroki hormonsko neravnovesje poleg lahko znanih – dednost, težave ledvic?

Astma,bronhitis, rak pljuč

KRONIČNA ASTMA, BRONHITIS, RAK NA PLJUČIH – ZDRAVLJENJE BOLEZNI PLJUČ IN OKVARE DIHALNIH POTI

Oteženo dihanje, vnetje bronhijev, zožanje dihalne poti, pljučna embolija so vzroki za motnje pljuč. Alternativno naravno zdravljenje alergijske kot kronične astme, bronhitisa, rak pljuč, emfizem, cistična fibroza (genetska pljučna okvara), KOPB z bioenergijo daje dobre rezultate, kar lahko preverite tudi z ponovnimi testi.

Običajno že prva bioterapija olajša dihanje in izboljša /poveča se kapaciteta pljuč, učinkovito na naraven način. Vas stiska v prsih ponoči, imate nepojasnene stalne bolečine v hrbtu, pogosta bolečina v prsnem delu ob vdihu, dihalne težave in motnje – spoznajte pogoste skrite vzroke..

Bolečine v glavi, vrtoglavica in tumor

Redke bolečine v glavi, migrena ne predstavljajo posebnih problemov. Problem predstavljajo kronični – pogosti glavoboli, vrtoglavica.

Tumor na možganih povzroča različne težave. Simptomi in znaki tumorja so lahko dvojni vid, motnje vida ter razne bolečine.

Spoznati pravi vzrok izboljša zdravljenje raka, tumorja v glavi.

Bolečine trebuha

ostre bolecine v trebuhu

KRONIČNE BOLEČINE TREBUHA, NAPIHNJENOST, TREBUŠNI KRČI

Trebušna votlina predstavlja glavnino imunskega sistema. Različni vzroki povzročajo bolečine bodisi v zgornjem  ali spodnjem delu trebuha, na levi ali desni strani trebuha in hrbtu; Predvsem pomembno je ugotoviti kaj in zakaj povzroča bolečino ter kako jo odpraviti. Pogostejši vzroki so stres in geopatske narave.

Čakre, test,zdravljenje

ČAKRE, ENERGIJSKI CENTRI ČLOVEKA

Osnovno ima človek sedem glavnih čaker. Kadar so te uskljajene, v ravnovesju, smo zdravi. Test čaker omogoča Kirlianova kamera GDV.  Ugotovite, ali so vaše čakre v ravnovesju. Priporočamo zdravljenje čaker in avre z bioenergijo, za boljše počutje in zdravje.

Hipo – Hiperglikemija

Previsok krvni sladkor (hiperglikemija) ali prenizek krvni sladkor (hipoglikemija) je odraz nepravilnega delovanja pancreasa- trebušne slinavke. Imate probleme , težave z krvnim sladkorjem, ne poznate vzroka, rešitve ?

Spalnica, vir zdravja ali bolezni?

Zdrav spanec krepi naš imunski sistem. Daje nam življenjsko potrebno energijo, veselje, voljo, obnavlja telo. Spanje močno vpliva na zdravje. Zato je spalnica lahko vir zdravja kot obratno – bolezni. Ko ne veste, kako izboljšati spanec in zdravje, so meritve sevanja odgovor.

Avra- dodatno

Slikanje- preiskave – testiranje Avre -možnosti nadaljne uporabe Kirlianove kamere GDV

• prognoziranje in kontrola stanja ter karakteristik bolezenskega procesa kot tudi videnje – uvid bližajoče se bolezni
• raziskovanje vplivov različnih energetskih pripomočkov (amuleti, zaščite proti sevanjem, energetske obleke..)

Spanje je vaša energija in zdravje

meritev sevanj

Zdravo spanje krepi naš imunski sistem, nam daje življenjsko potrebno energijo, veselje, voljo, obnavlja telo. Med spanjem se namreč odvijajo procesi samo-zdravljenja. Ti so pa lahko zaradi določenih vzrokov moteni in povzročajo motnje spanja, nespečnost. Dolgoročno to vodi k težavam in resnejšim obolenjem.

Kaj je biofrekvenca?

meritev sevanj

KVANTNA FIZIKA

Biofrekvenca se ukvarja z življenjsko energijo, prirejeno vsakem organizmu. Sistem Organetik je specializiran aparat na področju uravnavanja vibracij. Vsak organ, žleza ima svojo značilno prvobitno zdravo frekvenco. Ta bio frekvenca se lahko spremeni zaradi različnih vzrokov, ki privedejo do bolezni.

Slikanje aure

pregled in diagnostika telesa

KAJ JE AURA?

Avra je človeško bioenergetsko polje, energijski dvojnik, ki obdaja telo. Predstavlja skupek sedmih glavnih čaker, katere si sledijo od glave do trtice. Poenostavljeno bi lahko tudi rekli, da je to naš zaščitni energetski plašč okrog telesa. Slikanje aure je napredna tehnologija energijske diagnostike.

Prednosti bioterapije

Bioterapija je uporabna pri vseh zdravstvenih problemih. Prednosti bioterapije so v tem, da naravno dviguje imunski sistem. Nima stranskih učinkov, bioenergija deluje  tudi na daljavo! Zmanjšuje bolečine in krepi zdravje. Pomaga tudi v primerih, ko ni videti več upanja.