Trebušna slinavka, simptomi, znaki

DIABETES – SLADKORNA BOLEZEN IN NARAVNO ZDRAVLJENJE, VZROKI IN TEŽAVE

Trebušna slinavka ob nepravilnem delovanju povzroča številne komplikacije, okvare in sistemska obolenja večine organov.Nepojasnena stalna bolečina v hrbtu povzroča lahko rak na slinavki.Vnetje slinavke povzroča ostre bolečine v trebuhu, sevajo pa tudi v križ. Velikokrat je sladkorna bolezen zelo pozno odkrita in s tem zdravljenje. Simptomi, znaki,da je prisotna okvara  trebušne slinavke so: pretirana žeja, pogosto uriniranje, slabost, pomanjkanje energije, mravljinčenje zlasti palca noge,rane se težko celijo, tudi problemi v spolnosti, v hujših primerih je povzročena gangrena noge (sledijo pogosto amputacije udov – diabetično stopalo, diabetična noga, zamašene žile, strdki v nogah)..Pogosto so skriti vzroki bolezni kot je rak, pankreatitis in s tem težave trebušne slinavke prav geopatogena sevanja ter nihanje krvnega sladkorja čez dan.

 

diabetes3Kako se da ugotoviti, ali trebušna slinavka povzroča težave?

Priporoča se preiskava pancreasa z Auro Gdv zgodnji alternativni pregled za težave trebušne slinavke  se prikažejo že na energijskem nivoju (avri človeka – auri organa, oz. dovzetnost- nagnjenost k bolezni kot je denimo sladkorna bolezen). Če so že prisotni opisani določeni simptomi ali znaki tudi kot prekomerna utrujenost, hujšanje je dobro poskrbeti za čimprejšnjo obravnavo oz. zdravljenje trebušne slinavke odnosno sladkorne bolezni. Več o pregledu aure, si lahko ogledate video…

Vsak neobičajen vzorec, ki ga dobimo pri pregledu – test Aure, pomeni spremembe funkcije organa, priporočljiv je pregled Aure vsem, kot tudi ljudem, katerih predniki imajo težave z povišanim sladkorjem v krvi- diabetes – da v zgodnji fazi lahko preprečijo / spremenijo -omilijo škodljive posledice povišanega sladkorja v krvi kot tudi znižnan krvni sladkor. Najproblematično je zlasti nihanje krvnega sladkorja – hipo-hiper stanja, denimo zjutraj povišan  sladkor, čez dan znižan sladkor v krvi. Posledice neodkrite sladkorne bolezni so lahko  nepovratne, saj prizadanejo od bolezni oči (očesna retinopatija), srca, ledvic (vodi do odpovedi ledvic in motnje  kot okvare drugih organov, živčni sistem), ožilje – gangrena stopala, prstov, noge… Pogosto so zamašene žile zlasti v nogah, možnost nastanka strdkov in embolija. Več o bolezni žil najdete tu..

slinavkaKJE SE NAHAJA TREBUŠNA SLINAVKA (pancreas)? Nahaja se na levi strani trebušne votline za želodcem.

KAKŠNI SIMPTOMI, ZNAKI PRI RAKU TREBUŠNE SLINAVKE?

Prav tako tudi rak trebušne slinavke je pogosto zelo pozno odkrit, simptomi so podobni drugim boleznim, npr. boleč trebuh, hude bolečine v križu -slednje so lahko znaki za vnetje trebušne slinavke.

Več o težavah, bolezen trebušne slinavke in pogostih vzrokih, katerih morda še ne poznate, si lahko ogledate tukaj..

PRIPOROČAMO OSTALE ALTERA STORITVE – ODKRIJTE, KJE SO POGOSTI VZROKI OBOLENJ IN KAKO NARAVNO IZBOLJŠATI  DELOVANJE SLINAVKE, TUDI KO DIETA NI DOVOLJ:

vzroki za bolezni trebušne slinavkeMERITEV SEVANJA V STANOVANJU (sevanja podzemnih voda pogosto povzroča obolenja kot so nepravilno delovanje organov – vnetje, rak, tumor  trebušne slinavke, ciste na slinavki, nihanje sladkorja v krvi –  sevanje predstavlja pogosti vzrok za bolezen in tako hkrati lahko onemogoča zdravljenje). Več si lahko ogledate v video prispevku..

Situacijska slika: Hartmannov križ zemeljskega sevanja na trebušni slinavki med spanjem

BIOENERGIJA / BIOENERGETIK – alternativno naravno  zdravljenje z bioenergijo za sladkorna bolezen, ciste na slinavki, pomoč, težave trebušne slinavke.. Naravno zdravljenje diabetesa, sladkorne bolezni  in gangrene daje dobre rezultate. Zlasti pri gangreni je pravočasna bioterapija učinkovita, tako da pogosto ni potrebna amputacija! Gangrena običajno prizadane stopalo, prst na nogi (palec) ali večje razsežnosti. Pogosto botrujejo vzroki tudi poškodbe (denimo pri delu), pa se rane ne celijo in ali neustrezna oskrba. Problem poškodb je tudi v tem, da je bolečina lahko nečutna ali zmanjšana, zaradi okvare živčnega sistema. Zelo pomembno je tudi, da imate ustrezno sanirane zobe!

Naša mama je imela težke diagnoze – sladkorna bolezen, odpoved ledvice, zastajanje vode, popuščanje srca, zdravniki niso dajali nobenega upanja več.. Že po prvi vaši terapiji je bila mama bistveno boljša, svetujem vsem, katerim medicina ne more več pomagati. lp Vlasta

 

• DIETA PRI SLADKORNI BOLEZNI

Priporoča se ukinitev mleka, mlečnih izdelkov v prehrani, koristno pa je uvesti sirotko, katera je povsem naravno zdravilo za uravnavanje krvnega sladkorja, poleg diete se priporoča tudi dnevna aktivnost – sprehod,  prenehanje kajenja in konzumiranje alkohola, ter generalno eliminiranje potencialnih vzrokov za težave trebušne slinavke in bolezni-  škodljiva zemeljska sevanja, saj se s tem razbremeni trebušna slinavka, da začne bolje delovati... S tem se avtomatično znižajo simptomi in znaki bolezni.

PRAVOČASNA BIOTERAPIJA LAHKO POPOLNOMA OZDRAVI GANGRENO, ALI PA ZMANJŠANJE OBSEGA! PRIPOROČAMO TAKO TUDI ALTERNATIVNO NARAVNO ZDRAVLJENJE SLADKORNE BOLEZNI – IN TUDI UPORABO BIOENERGIJSKEGA SISTEMA- BIOSTIMULATOR ZA NARAVNO IZBOLJŠANJE CIRKULACIJE KRVI V NOGAH IN CELOTNO PREKRVAVITEV TELESA, KATERA JE OSLABLJENA ZARADI POSLEDIC BOLEZNI SLADKORNE BOLEZNI NA OŽILJE IN KRVOTOK.

 

OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM! PRIPOROČAMO TUDI OGLED VIDEA, O POGOSTIH VZROKIH NASTANKA BOLEZNI IN HKRATI VZROKIH, KATERI ONEMOGOČAJO UČINKOVITO ZDRAVLJENJE..

 

“Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje-z vami že od 1996”