Spanje povzroča bolezni?

Spanje

je ena izmed najpomembnejših potreb, celo večjih kot od »samo« zdrave prehrane. Ima vpliv na fiziološke funkcije organov celega telesa ter čustveno mentalni del zdravja. Še posebej je izpostavljeno srce, zato ni čudno, da se večina srčnih kapi zgodi prav med spanjem.

 

Dokazano je, da moteno spanje povzroča številne bolezni kot diabetes, demenco, srčne bolezni, Alzheimer, debelost in številne druge kronične ter težje bolezni, zmanjšano telesno odpornost.

KVALITETNO SPANJE SE VIDI V ZDRAVJU

Človek, kateri kvalitetno spi je zdrav, ima energijo čez dan in z lahkoto premaguje dnevne izzive, redko sploh zboli.

zbujanje in slabo spanjeKAKŠNI SO PRVI ZNAKI, DA NE SPIMO KVALITETNO?

Pogosto zbujanje, tudi prezgodaj zlasti med 1.in 4.uro zjutraj, težko zaspite, se potite, pojav nočnih ali jutranjih bolečin.

Ta stanja vodijo v vse večjo utrujenost, razdražljivost, pomanjkanje volje, zmanjšana je koncentracija, peša spomin..

Hitrejše je tudi staranje, krajša se življenska doba, poslabšuje se sama kvaliteta življenja.

 

KAKŠNI SO LAHKO  VZROKI ZA NEZDRAVO SPANJE KER TO LAHKO RESNO OGROZI ZDRAVJE? STE RESNEJE ZBOLELI, IMATE KRONIČNE BOLEZNI, BOLEČINE?

Na kvaliteto spanja imajo izjemen vpliv Zemeljska sevanja vodnih tokov, Hartmannove in Curryeve mreže. Različna sevanja imajo vpliv na vnetna stanja, motnje spanja ter tudi resnejša obolenja kot je rak, saj s svojimi frekvencami lahko spremenijo celice telesa. Radiestezija ohranja in krepi naše spanje in zdravje.

KAKŠNE SO REŠITVE, KAKO VEDETI ALI NAŠE ZDRAVJE OGROŽAJO SEVANJA?

 

Z elektronskimi meritvami natančno izmerimo sevanja v spalnici, izdelamo skico. Na tej osnovi se da minimalno 85% natančno ugotoviti zdravstvene težave osebe. Svetujemo premik na ugodnejše ali nevtralno mesto za spanje. V kolikor to ni mogoče pa uporabo tehničnih rešitev.

Meritve sevanj v stanovanju je preverjeno dobro izvesti na vsakih 10 let. Zemlja je živa, razni potresi in druge geopatske spremembe lahko spremenijo pozicijo prvotnih linij mrež sevanja. Radiestezist po potrebi svetuje premik ležišča, če so se prvotne pozicije spremenile.

 

 SPANJE JE VAŠE ZDRAVJE, NE PREPUSTITE GA NAKLJUČJU – NAROČITE AKCIJSKE MERITVE SEVANJ!