Sevanje, radiestezija, meritev

Nevidna sevanja imajo velik vpliv na zdravje oz. bolezni človeka. Radiestezija primarno obravnava merjenje sevanja vodne žile, hartmanovo sevanje in curryeve mreže sevanj, kar pa povzroča kronične bolezni, avtoimune in tudi rakave bolezni in so to nevidni vzroki. Neupoštevanje kot nevednost teh dejavnikov, je včasih posledica visoka cena zdravja, katero povzroči sevanje.

 

sevanje, radiestezija, merjenje sevanjPogosto edino radiestezijska meritev sevanj v stanovanju in pisarni odkrije “neznani vzrok” različnih bolezni, ko se sprašujete zakaj, kako in na kakšen način je prišlo do zdravstvenih težav ter zakaj pogosto različne metode zdravljenja niso učinkovite in se tako bolezen vrača in ne samo to, se še poslabšuje…

Laično ljudje mislijo, da Radiestezija obravnava samo probleme s spanjem – nespečnost. Je mnogo več od tega, je pogosto ključni temelj zdravja ali nasploh ozdravljenja kot bolezni.

Na to je opozoril sloviti Rudolf Breuss v svoji knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE, kjer je večkrat opomnil:

 

Tudi moja učinkovita protirakava kura ne pomaga, če človek spi na zemeljskih sevanjih vodnih žil, zato je obvezno, da Radiestezist pregleda spalnico. R. Breuss

Ozdravil je preko 45.000 rakavih bolnikov, kateri so bili medicinsko že odpisani…

Na mestu je primerno vprašanje, kakšna je cena, ki jo ima Radiestezist za meritve sevanj spalnice, ima to sploh ceno? Odgovor je – neprecenljiva. Poglejte si spodnji primer, kjer zagotovo dobite odgovor, da radiestezijska meritev sevanj enostavna nima cene, v zameno za kar ponuja in koristi..

alternativno zdravljenje

alternativno zdravljenje

 

ŽIVITE ZDRAVO, JE VAŠ PREHRANA ZDRAVA, PESTIJO PA VAS  STALNO ZDRAVSTVENE TEŽAVE, BOLEČINE, NE VESTE, KAKŠNI SO VZROKI?

Opisali bomo en primer iz naše prakse mnogih merjenj, saj smo do sedaj izvedli preko 20.000 radiestezijskih merjenj sevanja. V Ljubljani smo izvedli merjenja sevanj v spalnici. Situacija je bila, da se hiša nahaja pretežno na območju vodne žile. Natančen radiestezijski pregled spalnice je pokazal, da je en del zakonske postelje izpostavljen škodljivim žarkom v predelu pljuč- rakotvorne cone, kar smo obrazložili naročniku detekcije sevanja. Izkazalo se je, da je gospa bila vdova  že več kot deset let, kar pa je bilo ključno- njen mož je umrl za rakom na pljučih. Njen sin pa oboleva za levkemijo..

OBSTAJA NAKLJUČJE?

Tega v praksi ne poznamo – lahko prepustimo sicer zdravje naključju (kar bo pa bo, oz. ne verjamete radiesteziji), rezultat v dani okoliščini je znan. Kaj bi pomenilo, da bi meritev sevanja izvedli pred leti? Verjetno gospa ne bi bila vdova…

Kakšna je torej cena življenja – zdravja, kaj torej omogoča Radiestezija? Omogoča torej rešitve, bodisi izogib škodljivim predelom ali preprečitev v tehničnem smislu. Več o primerih si lahko ogledate tu..

Iz tega vidika, detekcija sevanj ima neprecenljivo ceno. Za ljudi, kateri ne poznajo, kaj pridobijo z merjenjem sevanja, kakšne so koristi, katere prinaša Radiestezija, je vsak cent preveč. Cenik Altera storitev najdete tu..

ZAKAJ IZBRATI ALTERA STORITVE?

Specializirani smo na področju merjenja geopatskih sevanj na domu, opravljenih je bilo že preko 20.000 meritev sevanja. V 95% procentih natančno odkrijemo vzrok, kateri pripelje do bolezni, hkrati vzrok, kateri onemogoča učinkovito zdravljenje! Ko ni več skepse in  obstajajo samo dejstva, podprta z znanjem.

Altera, mi najdemo vzrok zdravstvenih težav in Altera, ko izbirate med ceno in kvaliteto storitev- z Vami že od 1996

Gsm: 041 716 195

 

PRIPOROČAMO  OGLED ZANIMIVEGA  NAŠEGA PRISPEVKA NA TV O VPLIVIH SEVANJ

 

 

Zaupali so nam številni ljudje v Sloveniji in ugledna podjetja kot tudi v tujini…

“Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje – z Vami že od 1996 – mi sevanje naredimo vidno”