Sevanje,kako se zaščititi pred sevanjem

Škodljivo sevanje Zemlje povzroča različne bolezni, zato ima zaščita pred vodnim sevanjem ali preprečevanje proti njim veliko vlogo. Vplivi negativnega sevanja niso samo na spanje, temveč povzročajo tudi številna obolenja, pogosto neznanega vzroka. Iz tega razloga je pomembno vprašanje, kako se zaščititi pred sevanji zlasti v spalnici, pisarni in kakšne so učinkovite zaščite za postelje.

 

Radiestezija obravnava in meri sevanje podzemne vodne žile, Hartmanove mreže, Curryeve mreže. Zlasti so negativna sevanja najbolj nevarna na stičiščih – križih, kjer se med sabo prepletajo in tako ustvarjajo različne kombinacije in s tem različne vplive kot bolezni.

Naravna zaščita proti sevanju- BIOSTIMULATOR je učinkovita rešitev, inovativen bioenergijski sistem, kateri ima dvojno delovanje, zaradi katerega je edinstven na tržišču:

•preprečuje vpliv škodljivih sevanj na telo,  je zaščita postelje pred sevanji, zlasti v primerih, ko se jim ne moremo izogniti

•ima bioenergetsko delovanje (krepi imunski sistem, priporoča se kot podpora pri različnih zdravstvenih težavah, testiranja so pokazala, da deluje podobno kot bioenergetik, uravnava energije Yina in Yanga čaker). Več o Biostimulatorju, izkušnjah uporabnikov in testih najdete tu..

• deluje protibolečinsko in protivnetno

Telo ima funkcijo samozdravljenja, reparacije in obnavljanje tkiva ponoči med spanjem, zaradi določenih faktorjev pa so ti procesi ustavljeni tako, da imunski sistem ne more več sanirati problemov. Imunski sistem je ključnega pomena, saj nastopa pri vseh procesih zdravljenja kot so vnetja, bolečine in bolezni ko je ta močan.

 

Zakaj izbrati zaščitno bio ležišče BIOSTIMULATOR?

•Ker učinkovito ščiti telo, ga izolira od okolice v področju spanja in tako ustvari optimalne pogoje za zdravo spanje in regeneracijo

•kadar premestitev ležišča ni mogoča (prostorski razlogi, ko se sevanju ne moremo izogniti )

•ko so prisotne ponavljajoče se zdravstvene težave, saj dovaja manjkajočo energijo na naraven način

Se priporoča zaščitni nadvložek BIO STIMULATOR tudi, ko je postelja na podlagi radiestezijske analize prestavljena na ugodnejšo, zdravo mesto za spanje in zakaj?

V primerih, ko je škodljivo zemeljsko sevanje že povzročilo resnejše posledice na zdravju, se vseeno priporoča zaščita Biostimulator, saj omogoča hitrejšo regeneracijo telesa. Bolezen kot taka je “živa”, s tem ko smo premestili ležišče na zdravo lokacijo, še nismo “ugasnili” težav, v tem pogledu pa ima Biostimulator terapevtski vpliv. Premestitev ležišča je seveda pomembna, saj s tem odpravimo pogosto skriti vzrok nastanka bolezni, preprečimo, da se le ta ne širi dalje in so tako tudi različne oblike zdravljenja sploh lahko učinkovite.

 

KAKO PREPREČITI IN ODPRAVITI VPLIV SEVANJA V PISARNI?

zaščita v pisarniRadiestezijska zaščita je posebej izdelana za pisarniško delo, saj  na delovnem prostoru preživimo drugo tretjino življenja.

Namestitev je enostavna – na pisarniški stol, priporoča se tudi za otroške, mladinske sobe, saj izboljšuje tudi koncentracijo in učenje in počutje.

V pisarni je poleg naravnih sevanj seveda prisotnih tudi običajno več tehničnih sevanj (elektrosmog, wi fi, računalniki in druge električne naprave), katere motijo biopolje človeka- Auro.

 

 Ozdravite vzrok, ne posledice – zaščitite zdravje pred negativnimi sevanji!

Ko imate vprašanje, kako se zaščititi pred sevanjem vodne žile, izogniti od hartmanove in curryeve mreže  v spalnici ali pisarni, je Biostimulator učinkovita rešitev, radiestezijska zaščita ter mnogo več…je vaš “osebni bioenergetik na domu”

Altera, z vami že od 1996 – opravljenih preko 19.000 radiestezijskih meritev škodljivih sevanj na domu in pisarnah – kvaliteta z tradicijo, ko zdravje ni naključje!

Zaupala so nam že številna ugledna podjetja in ljudje v Sloveniji kot tudi v tujini.