Nevtralna sevanja

Pozitivna

POZITIVNO ZEMELJSKO SEVANJE , RADIESTEZIJA

cerkev-alteraNa pozitivnih mestih so denimo postavljene stare Cerkve. Znani  primeri v Sloveniji so Kurešček pri Igu, Bukovniško jezero, Pokljuka, Brezje na Gorenjskem, … in drugje po svetu (Lurd-Francija, Međugorje..). Pozitivno sevanje deluje na človeka, živali, rastline blagodejno, odpravljajo se blokade na telesu in s tem avtomatično krepi zdravje. Znani so tudi primeri “čudežnih” ozdravitev ljudi, kateri so obiskali kraje, kjer je prisotno pozitivno sevanje (pozitivne energetske točke – mesta na Zemlji).

Vendar bomo v rubriki “DUALIZEM ” tudi pojasnili vlogo Yina in Yanga – ravnovesja.

KAKO BI IZGLEDALO, ČE BI BILI 24/7 UR PRISOTNI SAMO NA POZITIVNEM SEVANJU?

Škodljiva

ŠKODLJIVO SEVANJE IZMERI RADIESTEZIST (MERILEC SEVANJ)

Hartmann_Grid_AnimationNasprotje pozitivnega je negativno- škodljivo sevanje. Znani naravni radiestezisti so maček, mravlje, določene rastline, katere prav tako uspevajo na negativnem – škodljivem sevanju.

Rudolf Breuss, priznani avstrijski zdravilec, zeliščar in avtor knjige ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE je zapisal:

“Imejte v mislih tudi to, da večina za rakom obolelih, leži nad škodljivimi zemeljskimi sevanji.” Zato je potreben Radiestezist za pregled-meritev sevanja.

Škodljivo – negativno sevanje – zemeljski žarki  za človeka torej povzročajo žal tudi najhujša obolenja – rakava obolenja! Bolezen – kot problem bivališča znano tudi kot sindrom “bolnih” stavb, hiš, stanovanj..

Največji problem zemeljskih sevanj predstavlja dolgotrajna izpostavljenost -koncentracija le tem (prostori v hiši- ali stanovanju -spalnica, otroška soba, pisarna – delovni prostor).

Preprosto gledano, predstavljajte si, da v 1dcl kozarec vode stresete eno žličko sladkorja – voda postane sladka in ni več ista kot brez sladkorja (visoka koncentracija)

Drugo, predstavljajte si, da enako količino (glede na predhodno-nizka koncentracija) stresete v denimo 1000l sod ali morje, bi sploh lahko opazili spremembo?

 S tem smo želeli ponazoriti koncentracijo – čas ko smo izpostavljeni škodljivemu sevanju. Problem nastaja, ko smo (pre)dolgo izpostavljeni negativnem delovanju sevanja.

Dualizem

ZAKON POLARNOSTI ,  RADIESTEZIJA

Mati Narava ne pozna predznakov (pozitivno, negativno). Dejstvo je, da živimo v svetu polarnosti, dvojnosti, nasprotij, bolj znano kot Yin in Yang.  Vse tako nam pozitivno kot negativno je “koristno” za nas v proporcu.

NEKAJ NASPROTIJ – Yin in Yang:

Yang•dan /noč (posledica pomanjkanja svetlobe)
•črno/belo
•bolezen / zdravje
•moški/ženska
•poplave / suša
Vedno gre za prepletanje Yina in Yanga, eno v drugem. Kadar prevladuje eno določeno stanje pomeni, da je nečesa preveč in s tem drugega premalo. Ko je ravnovesje (idealno stanje) smo denimo zdravi, polni energije..

Naprimer 1-2 dcl vina je koristno za zdravje, 5l dnevno pa bi nam škodovalo.  Sevanje pri Altera obravnavamo enako: ko so si pozitivna  in negativna sevanja uskljajena v ravnovesju, nam to ne povzroča težav, problemi pa nastajajo, ko gre za prevlado tudi tako imenovanega pozitivnega sevanja ali negativnega.

Radiestezijska detekcija sevanj omogoča postavitev ležišča na najprimernejša mesta, lokacije – nevtralno sevalno mesto! Radiestezist najpogosteje opravlja meritev, merjenje, meritve sevanja v hiši.

V kolikor to v določenih primerih ni izvedljivo, priporočamo manj obremenjena spalna mesta ali delovna mesta v pisarni, včasih je potrebna tehnična nevtralizacija sevanj.

Priporočamo

PRIPOROČAMO:

“OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE”

Večinoma v praksi, se hujše bolezni tiho razvijajo prav med spanjem, tudi te brez “vzroka” – avtoimune in to že na celičnem nivoju, zaradi vzroka globalne zemeljske mreže sevanja, geobioloških lomov, prelomnic v zemeljski skorji.

• Radiestezijska meritev sevanj spalnice, pisarne (določanje nevtralnih, zdravih mest za spanje, pisarno, bivanje)

Diagnostični energetski pregled slikanje Aure GDV (pregled biopolja organov tudi v zgodnji fazi)

Bioenergija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo (za odpravljanje bolezenskih pojavov)

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko slabijo imunski sistem)

” ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER SEVANJE IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE ”

kompas-geoNA KAKŠNEM MESTU SPITE VI? PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

Izdelamo skico sevanja v  stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe – škodljive energijske točke, pozicije na postelji in prostoru, analiziramo osebe in svetujemo.

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, iskanje – detekcija podzemne vodne žile, kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanje postane “vidno”…