Nespečnost, zdravljenje motnje spanja

JE VAŠE SPANJE MOTENO, STE ZJUTRAJ POGOSTO BREZ ENERGIJE?

 

Pogosti razlogi so, ko potrebujete več kot pol ure, da zaspite, se zbudite več kot enkrat na noč ter  rabite več kot pol ure, da ponovno zaspite, prebedite v postelji več kot 50% spanja in se nenehno obračate, se vam sprožajo nočne bolečine po telesu brez razloga, vam razbija srce, ko se uležete in se prekomerno potite..

Poglejte si razloge, zakaj se zbujamo ponoči…

 

V kolikor se to pogosto dogaja, so to znaki in simptomi, da trpite zaradi motnje spanja, katere se, če jih ne odpravite, lahko razvije  kronična nespečnost.  Pogosto  iščemo vzroke na nepravih mestih, le tam ne, kjer je pravi krivec – spalnica. Zdravljenje nespečnosti daje najboljše rezultate, če odkrijete pravi vzrok in odgovor, zakaj se zbujamo med spanjem.

Dolgoročno ima to lahko resne posledice tako na mentalno kot fizično zdravje, težave na telesni teži, zaspanost čez dan, brez razpoloženja in energije, depresija, stres… Dokazan je razvoj sladkorne bolezni, srčnih bolezni, parkinsonove bolezni in številnih drugih vključno z rakavimi obolenji. Razlog je v tem, da imunski sistem začne slabeti in ne deluje pravilno, v določenih primerih pa deluje proti lastnemu telesu- pojav avtoimunih bolezni. Iz istega razloga je huda nespečnost in povezane motnje z spanjem lahko že v ozadju zaradi bolezni kakega organa.

KAKŠNI SO LAHKO SKRITI VZROKI SPALNIH MOTENJ, KAKO NARAVNO ODPRAVITI NESPEČNOST?

Med spanjem na naše telo v določenih primerih delujejo nevidna zemeljska sevanja podzemnih voda, Hartmanove in curryeve mreže. Njihov vpliv pa je vsako noč na isti predel  telesa-organ, kar posledično vodi do kronične disfunkcije prizadetega organa in s tem razvoja kroničnih bolezni in s tem predhodno spalnih motenj. Namreč kronične spalne motnje lahko nakazujejo še neodkrito bolezen. Razne oblike in kombinacije teh sevanj slabijo imunski sistem, kateri je ključen za ozdravitev katerekoli bolezni.

Obratno pa dober imunski sistem preprečuje nasploh bolezni, tudi tistih, hujših, njegova glavna naloga pa se odvija prav ponoči med spanjem. A če ja ta oviran, ne more delovati pravilno. Ko sevanja prehajajo ali se križajo, to imenujemo patogena mesta oziroma bolezenska cona – polje, rakave cone. Taka področja v prvi vrsti oslabijo imunski sistem, kateri zaradi pomanjkanja energije prekine nujne procese za obnovo in celjenje, prepoznavo spremenjenih telesnih celic. Prihaja do t.i. geopatskega stresa celic, organov, kar se kaže tudi kot pogosto zbujanje ponočiKronična utrujenost, pomanjkanje energije so le osnovni predhodni simptomi in znaki nekvalitetnega spanja.

“Imunski sistem kot tak v nas ima najboljše naravno zdravilo – uspavalo ali zdravila za vse težave”. Prav iz tega razloga bi bilo potrebno delati več na preventivi in krepitvi le tega, saj je le ta najboljši strokovnjak za motnje spanja kot pri vseh oblikah bolezni.

 

Tudi v Sloveniji so določeni kraji, kjer je pogostost denimo rakavih obolenj, denimo v nekem bloku vsi obolevajo za istimi, celo rakavimi boleznimi. Teh področij z podobno simptomatiko je seveda precej več. In tu ne govorimo o dednosti, saj ljudje si niso v sorodu, kot bi to tudi pogosto zmotno pričakovali v hiši, kjer živijo ljudje običajno v sorodu. Ignoriranje teh dejavnikov ima posledice, kajti, sevanja delujejo na nas ne glede na ignoranco.  Z radiestezijskimi meritvami je moč odkriti bolezni-vzrok in hkrati vzrok kateri pogosto onemogoča učinkovito zdravljenje nespečnosti kot drugih motenj spanja ali težav ne glede na metode. Razna uspavala in zdravila zoper nespečnost so sicer lahko učinkovita kratkoročno, dolgoročno pa to najbrž ni prava rešitev, saj samo maskirajo probleme, kateri se kasneje večajo.

 

Bolezni, katere povzroča sevanje se kažejo lahko kot kronične, vnetne, pogosto je tudi vzrok “neznan” – avtoimune bolezni (Sjogrenov sindrom, Epilepsija, Hashimoto sindrom, Multipla skleroza, levkemija, povečani organi telesa, težave z plodnostjo …) večja, denimo v enem bloku večina ljudi oboleva za istim rakom. Na to problematiko je večkrat opozoril tudi Rudolf Breuss v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije, kateri je ozdravil preko 45.000 bolnikov z najtežjimi boleznimi.

 

KAKŠNE SO REŠITVE, KAKO IZBOLJŠATI SPANJE IN ZDRAVJE, KAJ POMAGA?

Z profesionalnimi meritvami natančno izmerimo sevanja in njihovo lokacijo na postelji ter v prostoru- Na osnovi izmerjenih sevanj se da tudi ugotoviti težave oseb (vzrok), kot tudi zdravju primernejšo lokacijo. V kolikor to ni mogoče pa uporaba tehničnih rešitev. Kajti, dokler ostaja vzrok, ostaja posledica (nespečnost, motnje spanja in ostali znaki ter simptomi težav..). S tem ustvarimo optimalne pogoje za regeneracijo telesa kot samozdravljenje in še več, da težave ne grejo naprej na še višje nivoje.

“OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE”

Večinoma v praksi, se hujše bolezni tiho razvijajo prav med spanjem, tudi te brez “vzroka”, kajti ni dovolj samo zdrava hrana, treba je na tudi na zdravem mestu spati!

 

KAJ JE ŠE “NARAVNO USPAVALO”, KAJ DODATNO IZBOLJŠUJE SPANJE?

Priporočamo naš inovatvni bioenergijski sistem Biostimulator, kateri na naraven način izboljšuje spanje, ter odpravlja hkrati pogoste vzroke motenj spanja- geopatska sevanja, katerim smo v določenih okoliščinah potencialno izpostavljeni.

 

Nič na svetu ni slučajno, tudi to da smo zdravi ali bolni, ne prepustite zdravja slučajnostim – preverite vašo cono spanja že danes z našim strokovnim  merjenjem patogenih zemeljskih sevanj!

Opomba: Alternativno – naravno  zdravljenje motnje spanja in nespečnosti služi kot dopolnilo, ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja

“Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer sevanje izvira – z Vami že od 1996, ko vprašanje zakaj dobi odgovor”