Naravno zdravljenje astme

PLJUČNE TEŽAVE, ASTMA, ALERGIJA

So prisotni simptomi in znaki astme ali bronhitisa kot težko dihanje med naporom pri športu, ali imate težko dihanje in dražeč kašelj ponoči med spanjem, težave kot piskanje v pljučih ob izdihu, lovite sapo pri  hoji po stopnicah, občutek, da ste brez zraka in vas duši? Poglejte si, kako naravno odpraviti motnje pljuč in olajšati dihanje, kakšno je alternativno zdravljenje astme, bronhitisa in bolezni KOPB.

 

Alergijska astma in bronhitis je pogosto prisotno pri otrocih ne samo pri odraslih. Pri otroku so pogosto pridruženi znaki poleg astme tudi hkrati zamašen nos, pogosto vnetje zgornjih dihal in ušes in s tem povezane bolečine. Motnje dihanja, dihalna stiska, povzročijo tudi seveda, da se človek hitreje utrudi, pri otrocih pa tudi kot pomanjkanje energije.

 

astmaKAKO NA NARAVEN NAČIN IZBOLJŠATI DELOVANJE PLJUČ IN BRONHIJEV, ODPRAVITI TEŽAVE, PREPREČITI ALI ZMANJŠATI NAPADE TEŽKEGA DIHANJA-DUŠENJA, TUDI V PRIMERIH KO GRE ZA KOPB (kronična obstruktivna bolezen pljuč)?

Ko  iščete “domača zdravila za astmo ali bronhitis, čaj za pljuča” priporočamo kot naravno in učinkovito alternativno zdravljenje astme, bronhitisa in KOPBbioenergijo. Pogosto je izboljšanje in olajšanje dihanja že po prvi bioenergijski terapiji, tudi če obolevate za KOPB-om, ko ste na jeklenki z kisikom. Bioenergija naravno razširi dihalne poti, izboljša pljučno kapaciteto, kar lahko tudi preverite z novimi testi (spirometrija pljuč). Okrepimo in izboljšamo tudi imunski sistem, zlasti ko gre za alergije.

ENERGIJSKO – NARAVNO BIO ZDRAVLJENJE ASTME, BRONHITISA IN KOPB DELUJE TUDI NA DALJAVO!

 

ALTERNATIVNI VZROKI KRONIČNIH BOLEZNI PLJUČ, ALERGIJSKE ASTME
Pogosto opažamo, da je alergijska astma in kronični bronhitis kot druge pljučne okvare povzročeno tudi zaradi geopatskih vzrokov, kateri onemogočajo učinkovito zdravljenje, zato simptomi in znaki bolezni vztrajajo. Denimo zlasti, ko vas stalno ponoči duši, je prisoten dražeč kašelj, dihalna stiska in s tem slabo spanje ponoči.

 

Pljučna obolenja in težave so zelo podobne tudi boleznim srca. Kako ugotoviti ali težave z dihanjem povzroča srce ali pljuča?

Priporočamo naš preventivni pregled pljuč in srca z sistemom AURA GDV. V auri človeka so težave in žarišča bolezni vidni veliko pred nastankom v fizični obliki.

 

LAŽJE DIHANJE- BOLJŠE ŽIVLJENJE

 

Imel sem težave z astmo, težkim dihanjem, glavobolom. Glavobol in težave z dihanjem so se odpravile že po prvi terapiji, kar je bilo zame neverjetno, ker sem hud astmatik.. Neverjetno! Aljoša Šček

 

“Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996”

 

Opomnik: zdravljenje astme in bronhitisa, kopb in dihalne stiske na naraven način ni nadomestilo za zdravljenja pri specialistu ali zdravniku uradne medicine