Možganski tumor, metastaze

Primarni tumor iz okoliških organov ali žlez lahko povzroča metastaze na možganih. Možganski tumor je lahko benigen ali maligen. Simptomi in spremljajoči znaki so lahko glavobol, slabost, bruhanje, dvojni vid.

Bolezen je prisotna pri vseh starostnih skupinah, žal tudi pri otroku. Kakšno je naravno-alternativno zdravljenje možganskega tumorja z bioenergijo, ter kakšni so skriti vzroki za možganski tumor, rak?

 

V naši praksi opažamo,  veliko skritih vzrokov povzroča prav škodljivo sevanje podzemne vode prav med spanjem ponoči. Prihaja do celičnih možganskih sprememb, katere se spremenijo v maligne ali benigne oblike tudi na različnih predelih (organih) telesa.

Zasevki – metastaze na možganih pogosto se širijo iz raka pljuč. Rak (tumor) je lahko prisoten tudi na hipofizi, epifizi (možganske žleze).

SPANJE NA ZDRAVEM MESTU

RUDOLF BREUSS – svetovno znani zeliščar ( ozdravil je preko 45.000 rakavih bolnikov, kateri so bili že medicinsko odpisani) v svoji knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE je večkrat opozoril:

Breuss_knjiga_naslovnica

“Imejte v mislih tudi to, da vsi rakavi bolniki ležijo na vodnih žilah. Zato je potrebno poklicati radiestezista, da preveri stanje v spalnici.

Namreč v kolikor ležite na vodnih žilah, tudi moja sicer učinkovita proti rakava kura ne more pomagati.

Torej, dokler ne odpravite vzroka, nobena metoda zdravljenja ne more biti učinkovita!

To so tudi razlogi, da se bolezni vračajo.

ODPRAVITE VZROK, NE POSLEDICE!

 

 

PRIMERI V ŠKODLJIVEGA SEVANJ V PRAKSI:

altera12

Vodna žila- Hartmanova mreža in kozmično sevanje (Curry).
Daljša izpostavljenost kozmičnem in vodnem sevanju povzroča težave na spanje – nespečnost in razna vnetja, ter lahko tudi tumor v predelu glave osebe B in večjo dovzetnost kot je možganska kap.

Kronični glavoboli, vrtoglavice, motnje ravnotežja so lahko le simptomi in znaki možganskega tumorja ali metastaz. Odvisno je,  kje v možganih se tumor nahaja, kakšna je njegova velikost in s tem pritisk na določen možganski center (oči-motnje vida, dvojni vid, sluh, ravnotežje..)

 

KAKO NARAVNO ZDRAVITI MOŽGANSKI TUMOR, KAJ NARAVNEGA POMAGA ?

PRIPOROČAMO:

BIOENERGIJA naravno – alternativno zdravljenje možganskega tumorja, metastaz. Obsevanje z bioenergijo zmanjšuje tumor.  Bioterapija okrepi tudi imunski sistem, kateri je ključen pri vseh obolenjih. Priporočamo tudi po kemoterapijah, obsevanjih, saj hkrati znižuje žal stranske učinke, katere ima kemoterapija kot izpadanje las, slabosti, bruhanja.. Priporoča se tudi za hitrejše okrevanje po možganski kapi, saj se funkcije možganov bistveno izboljšajo (govor, spomin, motorika).

BIOENERGETIK DELUJE TUDI NA DALJAVO!

SLIKANJE AURE – alternativni pregled možganskega področja, epifize, hipofize… V auri človeka so zapisi, žarišča bolezni vidna veliko pred nastankom v fizični obliki.

BIOSTIMULATOR – odpravlja škodljivo zemeljsko sevanje, naravno krepi imunski sistem, deluje protivnetno in protibolečinsko

RADIESTEZIJSKA MERITEV SEVANJA (pogosto skriti vzroki bolezni)

DIETA, HRANA: V primeru, ko gre za možganski tumor, metastaze se priporoča ukinitev mesa in sladkorja

 

“ODPRAVITE PRAVI VZROK, NE SIMPTOM”

 

Pozdravljeni, oče ima metastaze na možganih. Po vaši bioterapiji, ga ne boli več glava, tudi hoja je boljša. Po približno petem ciklu terapij tudi bolje vidi. Lep pozdrav, Irena

 

PRIPOROČAMO OGLED ZANIMIVEGA NAŠEGA TV PRISPEVKA O SEVANJIH

 

Možganski tumor se pri otrocih pojavlja pogosteje na malih možganih, pri odraslih pa na velikih možganih.

Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996

 

Opombe: Alternativno – naravno zdravljenje možganskega tumorja, metastaze ne nadomešča zdravljenja pri zdravniku ali specialistu, služi le kot dopolnilo