Potek meritve sevanj

Opis

SEVANJE -POTEK RADIESTEZIJSKE MERITVE SEVANJ -KAKO IZGLEDA V ŽIVO – OPIS

OGLEJTE SI VIDEOPOSNETEK PRIKAZA MERITVE TUKAJ..

sneg 2007 0531. Z profesionalnimi aparaturami izmerimo sevanje, (podvodni tokovi, Hartmanovo mrežo, kozmično sevanje in EMS, izdelamo skico (sliko stanja) in vrišemo vsa eventuelna sevanja.

2. V primeru, ko gre za dve ali več oseb, delamo vedno po načelu oseba “A” in oseba “B”, tako, da ne sprašujemo kje kdo od partnerjev leži.

3. Analiziramo stanje posamezne osebe (“A” in “B”), torej ugotovimo morebitne težave ali celo bolezni določene osebe, kar pa je najpomembnejše, poiščemo VZROK.

Pri podjetju ALTERA pravimo, da je spalnica”zdravstvena kartoteka stanja osebe, katera živi v njej.”

ZAKAJ? Z strokovnimi radiestezijskimi meritvami natančno detektiramo sevanja, kar pa pomeni, da se mora oseba (kateri opravljamo radiestezijsko meritev) ujemati z stanjem sevanj, katerih smo izmerili. (tako odpade tudi morebitna skepsa)

Podrobnosti

DIAGNOSTIKA

Na podlagi meritev sevanja se da ugotoviti bolezni oseb

Na podlagi izvedenih meritev sevanj v prostoru  po potrebi svetujemo spremembo slabe lege ležišča na ugodnejšo lego, saj s tem odpravimo VZROKE za nastale težave, saj na ugodnejših mestih poteka tudi okrevanje hitreje in ali svetujemo alternativne rešitve prostora.

Naslednji razlogi za izmero sevanj so preprečevanje oziroma izogib potencialnim težavam – preventivni pregled in ali preventivna diagnostika.

“OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE”

Večinoma v praksi, se hujše bolezni tiho razvijajo prav med spanjem, tudi te brez “vzroka” – avtoimune in to že na celičnem nivoju, zaradi vzroka globalne zemeljske mreže sevanja, geobioloških lomov, prelomnic v zemeljski skorji.

Pregled

RADIESTEZIJSKI PREGLED SEVANJ

• SPALNICA

•OTROŠKA SOBA, MLADINSKA SOBA, DNEVNI PROSTOR

•PISARNA

(Najpomembnejši so prostori, kjer se najdlje zadržujemo)

Dodatne dejavnosti

Slikanje Aure GDV (Računalniško vodeni postopek pregleda žlez in organov)

Bioenergija, bioterapija /tudi na daljavo

Biofrekvenca ORGANETIK

Uravnovešanje čaker

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER SEVANJE IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

VIDEO PRIKAZ MERITEV SEVANJ