Ledvice in kronična ledvična bolezen

Simptomi in znaki bolezni, ko je prisotna okvara ledvice, kronično vnetje ledvic so običajno zakasneli in s tem zdravljenje. Zlasti slabo zdravljena sladkorna bolezen, stalno visok krvni tlak vodijo do odpoved ledvic in okvare ter zastajanje vode v telesu.

Težave z ledvicami in bolezni kot je rak, benigni ali maligni tumor na ledvicah, ledvične ciste (policistične ledvice)  so prisotne pri vseh starostnih skupinah, tudi otroku. Vzroki kronične ledvične bolezni so pogosto geopatske narave, kateri na organe delujejo slabilno prav ponoči med spanjem.Določeni znaki zastajanja uremičnih ledvičnih strupov se kažejo pogosto kot nemirne noge in bolečine v križu.Ti vzroki pogosto tudi onemogočajo učinkovito zdravljenje ledvic.

 

kronicna ledvicna bolezenAkutno vnetje ledvic povzroča bolečine v križu, znaki so lahko povišana temperatura, tudi krvav urin, zaradi okužbe.

Kronična ledvična bolezen je dokaj pogosta okvara ledvic, ko je prisotna kri in beljakovine v urinu več mesecev, neodkrita pravočasno pa vodi do kronične ledvične odpovedi.

Kronična odpoved ledvic je razvrščena od: 1.stopnje, 2.stopnje, 3. stopnje, 4.stopnje, 5. dializa (prenehanje delovanje ledvice)

Simptomi in znaki za oslabljeno delovanje ledvice so pogosto zelo pozni, ko  je funkcija ledvice le še minimalna in je potrebno takojšnje zdravljenje.

 

 

KAKŠEN JE ALTERNATIVNI PREVENTIVNI PREGLED LEDVIC, KO TEŽAVE Z LEDVICAMI ŠE NISO PRISOTNE?

Priporočamo alternativno preiskavo z sistemom Aura GDV, katera lahko odkrije, ali je zmanjšana funkcija-delovanje ledvice že v zgodnji fazi, saj pravočasno ukrepanje in s tem zgodnje zdravljenje ledvic prepreči lahko ledvično odpoved, zlasti se priporoča tudi ljudeh, pri katerih je prisotna sladkorna bolezen in visok krvni tlak. Omogoča tudi pregled srca, trebušne slinavke (sladkorna bolezen) oz. celostna diagnostika telesa.

•normalna velikost ledvice še ne pomeni, da deluje pravilno

 

KAKO NARAVNO IZBOLJŠATI DELOVANJE LEDVIC, ODPRAVITI , ZMANJŠATI TEŽAVE IN PREPREČITI KRONIČNO LEDVIČNO ODPOVED?

Priporočamo alternativno zdravljenje z bioenergijo  ledvice na naraven način, brez stranskih učinkov. Bioenergetik se posveti celotnemu sklopu bolezni (srce-povišan tlak, trebušna slinavka – diabetes, imunskemu sistemu in ledvicam, tudi v primeru, ko gre za policistične ledvice, kar pogosto zajema kronična ledvična bolezen). Rezultati, katere daje bioenergija so izjemni, kar tudi lahko preverite z ponovnimi laboratorijskimi testi. Bioenergijska terapija deluje tudi na daljavo!
Naša mama je hud sladkoren bolnik, ima odpoved ledvic 3. stopnje.. Po vaši prvi bioenergiji in laboratorijskem pregledu se je stanje ledvic izboljšalo na 2. stopnjo  odpovedi, pa tudi sladkorna bolezen.. hvala, Vlasta L.
Simptomi in znaki za rak na ledvicah, maligen tumor so pogosto nejasni v zgodnji fazi, poglejte si več o tem, kakšni so skriti vzroki ledvične bolezni, kot tudi vzrokih, kateri pogosto onemogočajo učinkovito zdravljenje ledvice…
Pogosto okvare, bolezni ledvic povzročajo slabokrvnost , anemija zaradi hormona eritropoetina. Eritropoetin je hormon, ki nastaja in se izloča v ledvicah, kateri pa se zmanjšuje ob bolezni ledvic, nastaja tudi problem osteoporoze, (pre) visok / nizek kreatinin v krvi tudi pokaže slabo delovanje ledvice in okvare (povišan kot znižan ni v redu, ne glede ali ste športnik ali ne).
ledvice simptomiOkvara ledvice in s tem zmanjšana ledvična funkcija povzroča zastajanje tekočine v telesu in tako jutranje zatekanje oči in obraza (zabuhlost), otekanje gležnjev, nog in prstov čez dan, pogosto uriniranje ponoči in bolečine pri uriniranju, zmanjšana količina izločenega urina, motnje spanja in nespečnost, mišični krči po nogah ponoči med spanjem in nemirne noge,  slabotnost, pogoste bolečine v križu … To so pogosti znaki in simptomi za slabo delovanje ledvice.
Prehrana in dieta za ledvične bolnike: izogibanje soli, mastni hrani, gazirane in mrzle pijače..
Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje – z Vami že od 1996
gsm:041 716 195