Kako sevanja uničujejo zdravje?

spanje3Nekvalitetno spanje pa se odraža na našem zdravju tako, da nam naše telo posreduje simptomatska sporočila v obliki bolečin, težav pa tudi kasneje – bolezni.

Pogosto škodljivo sevanje oz. nepravilen položaj postelje povzroča težave kot kronično pomanjkanje energije, jutranja utrujenost – občutek, kot bi delali celo noč, okorelost, kar posledično slabi imunski sistem, kar omogoča dolgoročno razvoj tudi hujših, ” neozdravljivih” bolezni.

Med spanjem se namreč telo obnavlja, popravlja, če pa je preobremenjeno, se proces obnove ne dogaja, zato imunski sistem (naš edini zdravnik) ne dobiva dovolj energije in tako prekine procese, potrebne za obnovo in celjenje.

Imunski sistem nas brani pred virusi, bakterijami, glivicami, nenadzorovano rastjo nenormalnih npr. rakavih celic. Dejstvo je tudi, da je današnji tempo življenja vse hitrejši in posledično zaradi tega živimo v bolj stresnem, tudi klimakterno, elektrosmogno spremenjenem okolju kot nekoč in že vsaka manjša nepravilnost ima temu ustrezno večjo težo.

KAKO VEDETI, ALI NAS OGROŽA ŠKODLJIVO SEVANJE PODZEMNE VODE, HARTMANOVE MREŽE SEVANJA?

• ko se pojavljajo simptomi in znaki kot so motnje spanja, kronične težave, ponavljajoče se bolečine in pojav bolezni “brez vzroka”

SPANJE JE VAŠA ENERGIJA IN ZDRAVJE, NE PREPUSTITE GA NAKLJUČJU!

Naročite naše strokovne radiestezijske meritve Altera že danes na gsm: 041 716 195

Altera, mi najdemo dejstva – vzrok zdravstvenih težav

ODPRAVITE VZROK, NE SIMPTOM!

 

PRIMER SEVANJA IZ PRAKSE:

altera14

 

SITUACIJSKA SLIKA:

Kombinacija podvodnega tokova in Hartmannovega sevanja v postelji med spanjem:

Težave: Glavoboli, bolečine v vratu, blokade in bolezni ščitnice;

 

Vodne žile pod hišo, stanovanjem v radiestezijski praksi pogosto povzročajo rakava obolenja, nastanek tumorjev na organih, žlezah, kosteh;

 

Na problem vodnih žil je večkrat opozoril tudi priznani zeliščar Rudolf Breuss v svoji knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE (ozdravil je preko 45.000 rakavih bolnikov , tistih, katerih je medicina že odpisala:

Imejte v mislih tudi to, da vsi rakavi bolniki ležijo na vodnih žilah, zato je obvezen Radiestezist, da pregleda spalnico, sicer tudi moja učinkovita protirakava kura ne pomaga..

 

PRIPOROČAMO ZANIMIV OGLED TV ODDAJE O VPLIVU, KATEREGA IMA SEVANJE NA NAŠE ZDRAVJE:

“Altera, vaša prva alternativna izbira kjer sevanje izvira, z Vami že od 1996 – izdelanih preko 19.000 radiestezijskih merjenj sevanj”