Kaj je biofrekvenca?

KVANTNA FIZIKA

kvantBiofrekvenca se ukvarja z življensko energijo, prirejeno vsakem organizmu. Biofrekvenca Organetik je specializirano na področju vibracij. Vsak organ, žleza ima svojo značilno- zdravo frekvenco, katera se lahko spremeni zaradi različnih vzrokov, ki privedejo do bolezni.

Harmonizacija

Izraz uporabljamo pri uskljajevanju negativnih -nezdravih frekvenc/vibracij , katere niso v skladu z našim organizmom.

Naprimer, vsaka skladba – melodija ima svojo vibracijo, določene so nam všeč, določene pa ne,  ker nismo v sozvočju z njimi in so nam moteče…

V praksi to pomeni mnogo vplivov na počutje in zdravje – to je od raznih materialov (obleka, gradbeni material, hrana, pijača, azbest…), kateri so lahko v disharmoniji z nami.  Velik  poudarek  torej zunanjih faktorjev, pa vendar so slabilni tudi naši notranji (razne negativne emocije napr. jeza, zamere, zavist…), kar povzroča bolezni specifično določenih organov, kateri zategadelj spremenijo svojo (zdravo) frekvenco v nezdravo.

Yin in Yang

V našem telesu se nahajajo energetski tokovi – meridiani, po katerih naša življenska energija. S to energijo se oskrbuje vsaka celica našega telesa. Življenska energija je torej sestavljena Yin-a (zemeljska energija -hrana, voda..), Yang (sonce- predstavlja zrak), kateri nam je potreben za dihanje in kozmično sevanje, katerega dnevno absorbiramo.

Telo je tvoje prevozno sredstvo, njegova odgovornost leži v tvojih rokah. Če človek ne želi postati ali ostati zdrav,  ga ne more pozdraviti niti najboljši zdravnik ali tableta.