KVANTNA FIZIKA

Biofrekvenca se ukvarja z življenjsko energijo, prirejeno vsakem organizmu. Sistem Organetik je specializiran aparat na področju uravnavanja vibracij. Vsak organ, žleza ima svojo značilno prvobitno zdravo frekvenco. Ta bio frekvenca se lahko spremeni zaradi različnih vzrokov, ki privedejo do bolezni.

 

Vzroki, da se zdrave frekvence celic spremenijo so različni. Od vrst sevanj (naravnih in tehničnih), do negativnih lastnih emocij, stresa, prehrane.

 

HARMONIZACIJA – TRANSFORMACIJA BOLNIH TELESNIH FREKVENC

 

kvantna fizika

Izraz harmonizacija uporabljamo za uskljajevanje negativnih -nezdravih frekvenc/vibracij , katere niso v skladu z našim organizmom.

Naprimer, vsaka skladba – melodija ima svojo vibracijo, določene so nam všeč, določene pa ne.  Kadar nismo v sozvočju z njimi in so nam moteče..

 

 

VSAK PREDMET, ŽIVO BITJE ODDAJA FREKVENCE

 

V praksi to pomeni mnogo vplivov na naše počutje in zdravje.  To so razni materiali (obleka, gradbeni material, hrana, pijača, azbest…), kateri so lahko v disharmoniji z nami.  Velik  poudarek  torej zunanjih faktorjev.

 

VPLIV ČUSTEV NA ZDRAVJE/BOLEZNI

 

Slabilni vplivi so tudi lahko naše misli. Razne negativne emocije naprimer jeza, zamere, zavist, kar povzroča bolezni specifično določenih organov. Telesni organi posledično spremenijo svojo (zdravo) frekvenco v nezdravo.

 

Yin in Yang ravnovesje energij

 

zdrave frekvenceV našem telesu se nahajajo energetski tokovi – meridiani, po katerih naša življenjska energija.

S to energijo se oskrbuje vsaka celica našega telesa. Življenska energija je torej sestavljena  iz Yin-a (zemeljska energija -hrana, voda..) in  Yang-a.

Yang je sonce- predstavlja zrak, kateri nam je potreben za dihanje in kozmično sevanje, katerega dnevno absorbiramo.

Telo je tvoje prevozno sredstvo, njegova odgovornost leži v tvojih rokah.

 

Če človek ne želi postati ali ostati zdrav,  ga ne more pozdraviti niti najboljši zdravnik ali najboljše zdravilo.

 

Več o harmonizaciji frekvenc najdete tu.