Izvor sevanja, posledice in simptomi

 RADIESTEZIJA, PREPREČEVANJE BOLEZNI, RADIESTEZIST, RAZISKOVANJE

Ko govorimo o izvoru sevanja, ga delimo na neonizirna – zemeljsko (geopatogeno, škodljivo sevanje), katerega obravnava Radiestezija in tehnična sevanja (elektrosmog, daljnovodi, hišna elektrifikacija, sevanje mobilnih telefonov, električnih naprav..), kot tudi ionizirna ( radioaktivna sevanja, jedrske elektrarne).

Velik poudarek ima tudi zaščita proti  tovrstnimi sevanji, saj predolga izpostavljenost tem negativnim energijam lahko ogroža zdravje.

Na naši spletni strani je večji poudarek na neionizirnih – geopatogenih ter tehničnih sevanjih v smislu vpliva in posledic, katere ima sevanje na naše zdravje.

 

NARAVNO GEO – SEVANJE IZ ZEMLJE (TAL)

vodno sevanjeNa različnih globinah Zemlje potekajo številne podzemne vode (vodne žile, tokovi), Hartmannova in Curryeva mreža sevanja.

ZEMLJA JE VELIKO MAGNETNO POLJE

V naši krvi se nahaja železo in kot večina tudi ve, da magnet reagira na železo in obratno. Izpostavljenost Geopatski stres coni (izraz se uporablja v Svetu) – različnim linijam, križanjem sevanj na določenem organu, se zaradi interference in anomalij zemeljskega magnetnega polja in prizadetega organa pričnejo dogajati spremembe že na celicah organa.

Hartmannova mreža
Ernest Hartmann je prvič opisal pravokotne mreže sevanja leta 1954, leta 1964, pa  javno predstavil v svoji  knjigi “Bolezen kot problem bivališča” “. Linije, zemeljski žarki potekajo v magnetnem polju sever – jug , približno na 2 metra in smereh vzhod-zahod na približno 2,5 metra. Temeljne orientacije lahko varirajo do 10 stopinj.  Linije so široke približno 20-30 cm. Na mestih spanja ( v stanovanju, hiši -spalnici), kjer se Hartmannova mreža križa z drugimi linijami (npr. podzemne vode, Curry.. ), pride do ogrožanje zdravja – nastanek bolezni.

LEGENDA SLIKE, RADIESTEZIJSKI PREGLED IN ANALIZA: rdeče linije prikazujejo Hartmanovo škodljivo sevanje (hartmanov križ), rumeno označeno- kozmično sevanje, modro označeno -podzemna voda. Posledica konkretne situacije je bolezen trebušne votline;

Curry – diagonalna mreža
Odkritelj, zdravnik po imenu dr. Manfred Curry je našel kozmično mrežo.
Linije Curry široke so okoli 60 cm, ponavljajo se na med 3 do 4 metre. Ta  mreža negativnega sevanja se smatra geobiološko bolj škodljiva in neugodna od Hartmannova mreže.

Geopatska stres cona – je formacija, skupek vseh navedenih naravnih zemeljskih sevanj. Že ime pove, da gre za stres – stres na organih, žlezah telesa, kar posledično spremeni funkcijsko delovanje le teh. V tujini to označujejo z Geopathic stress Zone, kar pomeni cona, predel ali lokacija, kjer so izvori bolezni, rakava cona oziroma negativne, škodljive energije – sevanje v spalnici kot tudi na delovnem mestu-pisarni..

Prav zaradi tega je Radiestezija oz. radiestezijska meritev v stanovanju – spalnici odlična metoda za ohranjevanje zdravja, preprečuje nastanek bolezni pogosto tudi teh “neznanega vzroka”. Tudi v primerih, ko so zdravstvene težave že prisotne, saj omogoča hitrejše in nasploh učinkovito zdravljenje, ne glede na metode zdravljenja.

Namreč, ko odpravite vzrok bolezni, so izpolnjeni optimalni pogoji za ozdravitev!

Pravo zdravljenje je odprava vzroka, kateri je povzročil bolezen, ne odpravljanje posledice in simptomov! Torej, zdravljenje posledic pomeni, da so bolezni stalne in se tako vračajo običajno v večji razsežnosti!

 

ZAKAJ/ KDAJ SO GEOBIOLOŠKA -ZEMELJSKA SEVANJA NEVARNA ZDRAVJU?

Kronicna utrujenostVse oblike geo energije (zemeljsko sevanje) postanejo škodljive, ko smo (pre)dolgo izpostavljeni njim. Ni toliko pomembna njihova polariteta (pozitivno ali škodljivo sevanje). Sevanje povzroča spremembe že na celičnem nivoju in od tu dalje na organih. Določene celice spremenijo tako svoje delovanje, začnejo delovati zase in ne več za skupnost, to pa vodi do benignih ali malignih sprememb celic, katere začetek je praktično nemogoče ugotoviti na podlagi modernih zdravstvenih preiskav -elektronski mikroskopi (zaradi tako majhnih začetnih struktur, katere človeško oko ne more zaznati). To je tako, kot poplava -kdaj se ta začne? S prvo kapljico dežja.. Celica je osnovni gradnik življenja. Škodljivo sevanje ima slabilen vpliv na delovanje, komunikacijo med celicami, kar se kasneje kaže v različnih- velikokrat neznanih vzrokih bolezni (razne avtoimune bolezni – Multipla skleroza, Sjogrenov sindrom, Lupus, sindrom Hashimoto, Epilepsija, Parkinsonova bolezen, rakave bolezni…).

POSLEDICE, VPLIV  ŠKODLJIVIH SEVANJ

Posledice škodljivega sevanja se pokažejo v obliki bolezni tudi že po dveh, treh letih izpostavljenosti geopatogenim sevanjem, določene pa zanesljivo po nekaj letih (odvisno je od same jakosti, intenzitete kombinacij škodljivih energij zemeljskih sevanj- podzemne vode, Hartmanna in Currya). Zato je spalnica pomemben prostor v hiši, stanovanju za izvedbo radiestezijske meritve, saj škodljiva sevanja vplivajo stalno negativno na telo in s tem na organe prav ponoči, med spanjem!

 SIMPTOMI, ZNAKI IZPOSTAVLJENOSTI ŠKODLJIVEM SEVANJU

• ste pogosto ali stalno brez energije, imate kronične bolezni, avtoimune kot rakave bolezni
prebujanje ponoči med spanjem ob istih urah (pogosto med 1. in 3. uro zjutraj), tudi kronična nespečnost in utrujenost
jutranji glavoboli, pomanjkanje energije
• pogoste bolečine v sklepih, hrbtenici, jutranja okorelost
• težave “brez vzroka”
• čedalje slabši imunski sistem (večja dovzetnost k boleznim, napr. pogoste pljučnice, angine..)
• depresije, psihične težave
• ko medicinske preiskave ne pokažejo posebnosti

PREVERJENO, NI DOVOLJ SAMO ZDRAVO ŽIVETI, TUDI SPATI JE POTREBNO NA ZDRAVEM MESTU!!!radiestezija – odkrivavanje vzrokov, radiestezist

Veliko je medijsko znanih primerov ljudi ne samo v Sloveniji, tudi v tujini, kateri so zdravo živeli, zboleli pa za najhujšimi boleznimi “brez vzroka”. In to ne samo odrasli in starejši ljudje, temveč tudi otroki.

Breuss_knjiga_naslovnicaZnani in ugledni zeliščar Rudolf Breuss, kateri je ozdravil preko 50.000 rakavih bolnikov, katerim medicina ni mogla več pomagati, je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije večkrat poudaril: “Imejte v mislih tudi to, da vsi rakavi bolniki ležijo na škodljivih vodnih žilah”, zato je potreben radiestezist za preverjanje energije škodljivega sevanja v hiši (stanovanju, sobi). Dalje še Breuss omenja, da njegova sicer učinkovita proti rakava zeliščna kura ne more pomagati, če človek vztraja na škodljivem sevanju zlasti podzemne vode – preprečevanje sevanja ima zato največjo vlogo pri zdravju.

Določeni ljudje ne verjamejo (običajno zaradi nevednosti), da obstajajo sevanja podzemnih voda, kozmična in Hartmanova sevanja – ne glede na to, dejstva so, da posledice -bolezni obstajajo (ugotovljene s strani merjenja sevanj), katere se ujemajo z že pridobljenimi uradnimi diagnozami- večkrat preverjeno ( samo v naši praksi približno 19.000 krat – toliko radiestezijskih meritev smo izvedli).

Kakorkoli, kot je bilo pred stoletji znanstveno dokazano, da je Zemlja ploščata, je bilo šele po dolgih stoletjih ovrženo, ker je bilo “novo” znanstveno odkritje, da je okrogla – ker sicer ni bilo znanstveno dokazano pred stoletji, ko je že Kopernik takrat odkril, da je okrogla…

SEVANJE VPLIVA NA VSO ŽIVO NARAVO , “radiestezijska meritev”

Ne samo na ljudi, zemeljska sevanja imajo vpliv tudi na živali, rastline.. Dejstvo je, da pa slabilen vpliv ne moremo enačiti z človekom zaradi različne povprečne življenske dobe. Denimo, življenska doba drevesa je nekaj stoletij, pes živi okvirno 12-15 let (eno leto psa je sedem človeških let, eno leto drevesa pa je lahko nekaj človeških let), človek pa povprečno živi 75-80 let.. V skladu s tem ima torej tudi negativno sevanje svojo proporcionalno vlogo.

Drevesa se denimo začnejo upogibati vstran od izvora sevanja – škodljive energije ali  sušiti, tudi hišne živali pogosto obolevajo..

PREPREČEVANJE –  ZAŠČITA PROTI SEVANJU -RADIESTEZIJSKO ISKANJE , PREISKOVANJE SEVANJ

Radiestezijske meritve sevanj postelje pogosto odkrivajo vzroke za bolezni in so kot take priporočljive v smislu kot je preprečevanje širjenja že obstoječe bolezni, za hitrejše ozdravljenje in izogib bodočim boleznim. Le na ta način je možno ugotoviti, katera je pravilna lega postelje posameznika, da ne ogroža zdravja..

KAKO SE ZAŠČITITI PRED ŠKODLJIVIM SEVANJEM V SPALNICI KOT NA DELOVNEM PROSTORU-PISARNI?

Najbolj zdravju primerna so nevtralna mesta za spanje, počitek in delo. To so mesta, kjer ni stičišč ali sevanj nasploh (vmesni prostori).

biostimulator-Zaradi prostorskih omejitev v določenih primerih, ko ni mogoče prestaviti postelje v spalnici, pa priporočamo zaščito proti sevanjem podzemne vodne žile in ostalih mrež sevanja, inovativno tehnologijo Biostimulator, katerega priporočamo tudi v primeru različnih zdravstvenih težav, saj ima dokazano bioterapijske učinke. Montaža je enostavna- pod jogi rjuho  se namesti bioenergijski posteljni nadvložek, pomembno je le, da je pravilno usmerjen (po tehničnih navodilih proizvajalca).

 

 

Nič več ni sprehajanja po stanovanju ponoči. Spim mirno, tudi jutranji glavoboli so redkejši, odkar uporabljam zaščito proti sevanju Biostimulator. Anica Perme, Kranj

 

PRIPOROČAMO OGLED  ZANIMIVE TV ODDAJE – NAŠ PRISPEVEK O TEM, KAKO SEVANJE POVZROČA BOLEZNI, KAKŠNE SO ZAŠČITE PRED SEVANJI ZA SPALNICE IN PISARNE

 

 

SPANJE JE VAŠA ENERGIJA IN ZDRAVJE!

NE PREPUSTITE ZDRAVJA NAKLJUČJU, POKLIČITE ŽE DANES ZA RADIESTEZIJSKO  IZMERO NA DOMU NA ALTERA GSM: 041 716 195  ali preko elektronske pošte!

Radiestezija Altera, vaša prva izbira, ko izbirate kvalitetno storitev in kjer sevanje izvira-ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996 – mi najdemo vzrok zdravstvenih težav – izdelanih že preko 19.000 radiestezijskih pregledov