sleepZdrav spanec krepi naš imunski sistem, nam daje življensko potrebno energijo, veselje, voljo, obnavlja telo. Med spanjem se namreč odvijajo procesi samozdravljenja, kateri so pa lahko zaradi določenih vzrokov moteni in povzročajo motnje spanja, le to pa vodi k težavam in resnejšim obolenjem. Velikokrat pravimo, »noč ima svojo moč«, tu velja omeniti tudi, da je ponoči imunski sistem slabši, zato tudi prisotne težave ali bolečine so ponoči močneje izrazite. Med spanjem je lahko naše telo zaradi nepravilnega položaja postelje prekomerno izpostavljeno določenim stalnim sevanjem podvodnih tokov, hartmanove mreže, kozmičnim, v določenih situacijah tudi elektrosmog sevanji. Težava je namreč v tem, da prihaja do slabilnega vpliva sevanj vedno na isto mesto-organ, predel telesa, saj prespimo 1/3 življenja, medtem ko z gibanjem čez dan dobimo potrebno ravnovesje teh energij; Za primer, stalna izpostavljenost sevanj v vratnem predelu ima za posledico tudi motnje ščitnice (neravnovesno delovanje). Obratno pa spanec na nevtralnem oz. pozitivnem mestu se kaže v dobrem, boljšem zdravju ljudi. Premiki ležišča na ugodnejše mesto ali mesta, kjer so sevanja manjša, povzročijo torej zmanjšanje težav, hitrejše okrevanje-naravno zdravljenje, ker tako stalno določeni organi niso več sevalno obremenjeni.Vsaka težava ima svoj vzrok, prej ko ga odkrijemo, boljše je in neprecenljive vrednosti.

Ali sevanje lahko vpliva na zdravje in kako?
Na predelih telesa (organih ali žlezah) koder poteka sevanje, nastajajo težave in blokade energetskih pretokov, kar pomeni, da določen organ ne dobi več dovolj zadostne energije začne neravnovesno delovati in posledično obolevati.

Pogoste težave zaradi nepravilnih položajev ležišč: nespečnost, pomanjkanje vitalne energije, daljše obdobje slabega počutja, med spanjem človeka nekaj »sili« da spi povprek, moreče sanje, potenje, pogosti glavoboli (tudi jutranji glavoboli), prehladi, dihala, alergije, težave z nogami, s sklepi, hrbtenico, motnje krvnega obtoka (mrzle noge, roke, krči), depresije, bolečine po samo določeni strani telesa; Različno sevanje torej različno vpliva ne samo na človeka (tudi na rastline, živali), določena sevanja vplivajo v prvi vrsti na spanec, druga vrsta pa na žleze in organe. Preventivni pregled spalnice, tudi pisarne je zatorej velikega pomena, saj se z strokovnimi meritvami da ugotoviti vrsto in lokacijo sevanja ter izdelava skice sevalnih pasov in končno, ugotoviti možne vzroke za težave (diagnostika) in temu ustrezno izdelati rešitve in svetovati.
okrevanje1Zdravje je eno samo, katerega se premalokrat zavemo ko smo zdravi, saj preko zdravja poteka prav vse. Za naše zdravje smo v prvi vrsti najbolj odgovorni sami, radiestezijske metode so dober korak za izboljšanje splošnega počutja in zdravja.
•Slikanje Aure, avričnega biopolja organov in žlez predstavlja hkrati možnost preventivnega vpogleda na stanje organov in žlez, tudi ko bolezenski znaki še niso odkriti ali zgodnje odkrivanje težav- preventivni alternativni pregled