Henoch Schonlein Purpura

Bolezen Henoch Schonlein Purpura (HSP)  povzroča vnetje drobnih žil – vaskulitis. Znaki in simptomi so rdeči kožni izpuščaji na nogah ali drugje po telesu, običajno tudi povišana temperatura.

Navadno se bolezen pozdravi sama od sebe v nekaj tednih, v redkejših primerih pa lahko pride do drastičnih problemov. Vzroki uradno niso znani, bodisi cepljenje (vakcinacija), ali kot avtoimuna bolezen, zato je medicinsko zdravljenje HSP običajno le z protibolečinskami tabletami.

 

henoch scholein purpuraKAKŠNI SO LAHKO ZAPLETI HSP?

V določenih primerih lahko pride do krvavitev v črevesju, kar povzroči, da je v blatu kri, krvavitve nastajajo tudi v ledvicah, redkeje pa tudi v možganih.

Bolezen je pogostejša pri otrokih, redkeje pa tudi pri odraslih. Krvavitev, ki nastaja v črevesu povzroča bolečine v trebuhu, lahko pa tudi zaporo črevesa, krvavitve v ledvicah pa redkeje lahko privedejo do ledvične odpovedi. Medicinsko zdravljenje HSP  v teh primerih uporablja kortikosteroide, a ti imajo veliko neželenih stranskih učinkov.

Alternativni “neznani” vzroki kot jih ugotavljamo v praksi za različna obolenja so pogosto razna geo sevanja vodnih tokov ter drugih zemeljskih mrež sevanja- več o tem najdete tu.. Sevanje povzroča geopatski stres celic, tako, da se te začno spreminjati v benigne kot maligne oblike, zmanjšujejo imunski sistem – sevanje povzroča tudi različne avtoimune oblike obolenj (da deluje proti lastnemu telesu);

 

KAKŠNO JE NARAVNO ZDRAVLJENJE HENOCH SCHONLEIN PURPURE – VASKULITISA?

Bioenergija alternativno odpravlja vnetje krvnih žil – vaskulitis in dviga imunski sistem ter hkrati deluje protibolečinsko, zlasti ko gre za otekline v kolenih ali gležnjih. Purpura se lahko pojavi tudi na prstih, komolcih – kjerkoli na telesu in tako hkrati tam povzroča bolečine. V primeru, ko gre za krvavitev v črevesju ali žil ledvic je terapija usmerjena tudi na te organe;

Izkušnje ljudi so pogosta izboljšanja že po prvi terapiji – brez stranskih učinkov!

•Priporočamo tudi uporabo bioenergijskega sistema – Biostimulator (naravno krepi imunski sistem človeka, deluje protivnetno in protibolečinsko ter odpravlja pogosto skrite vzroke kot so geopatska sevanja-geopatski stres celic)

Bioenergetik deluje učinkovito tudi na daljavo, ne samo v živo! Priporočamo tudi, če je mogoče, da nam pošljete slike (v jpg. prizadetih delov z purpurami), da lahko natančneje spremljamo učinke terapij kot tudi za naše interne raziskave.

Pokličite za prosti termin terapij na gsm: 041716195 ali oddajte sporočilo preko elektronske pošte

Ko se sprašujete, kako naravno odpraviti težave, kakšna so naravna zdravila, krema, čaj za odpravljanje bolezni Henoch Schonlein Purpura, je bioenergija pravi odgovor.. Rezultate lahko vidite s prostimi očmi, ko simptomi in znaki bolezni HSP izginjajo.

 

Mnenje stranke po 2/4 terapije:

Purpure po nogah izginjajo, bolečin več ni in oteklin, Đ.M

 

“Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje – z Vami že od 1996”