Naravno zdravljenje sladkorne bolezni

Bio zdravljenje sladkorne bolezni tipa 1 in 2, vzdrževanje diabetesa učinkovito omogoča bioenergija, tudi, kadar gre za kronično vnetje trebušne slinavke. Diabetes je sladkorna bolezen in lahko povzroči resnejše zaplete, okvare ter odpovedovanje organov, zlasti kot je srce, ledvice, okvaro vida in celo slepoto, okvare živčnega sistema, gangreno nog,bolezen žil.

 

Naravno zdravljenje sladkorne bolezni z bioenergijo je celostno, saj zajema vse soudeležene organe, zato so pogosto izboljšanja počutja velikokrat že po po prvi terapiji.

 

zdravljenje sladkorne bolezniKAKO PREPREČITI ODPOVEDOVANJE ORGANOV TER IZBOLJŠATI FUNKCIJO TER URAVNATI DELO TREBUŠNE SLINAVKE NA NARAVEN NAČIN, ODPRAVITI KRONIČNO VNETJE, KO IŠČETE NARAVNA ZDRAVILA, ČAJE?

Bioenergija učinkovito izboljša delovanje pancreasa, izboljša tudi delovanje ostalih organov, kateri lahko postopno zaradi vse slabše krvne oskrbe začnejo slabše delovati ali celo odpovedovati. Bioterapija vsebuje vsa potrebna “domača zdravila”, tudi, ko samo zdrava hrana in dieta ne pomaga. Učinkovito znižuje tudi stres in krepi imunski sistem človeka, kateri je ključnega pomena za zdravljenje katerekoli bolezni.

Pogosto povzroči sladkorna bolezen tudi to, da se rane ne celijo, problemi nastajajo tudi v smislu operativnih posegov. Zlasti nevarna so nihanja krvnega sladkorja čez dan, hiperglikemija -hipoglikemija, kar kaže neravnovesno delovanje trebušne slinavke (pogosto ljudje v teh primerih opažajo večje motnje vida). Bolezni so prisotne pri vseh starostnih skupinah – starejših, mlajših, pri otroku…

Kronično vnetje trebušne slinavke v bioenergijskem smislu pomeni previsok potencial na trebušni slinavki, katerega z bioenergijo znižujemo.

Več o skritih vzrokih sladkorne bolezni, kakšni so simptomi, prvi znaki najdete tu..

Bioenergetik uravna delovanje trebušne slinavke, bioterapija pa deluje tudi na daljavo!

Pri  ljudeh ni nujno, da je en laboratorijski pregled krvnega sladkorja na tešče zjutraj torej merodajen, saj težave nihanja sladkorja lahko nastopijo “šele” v dopoldanskem-popoldanskem času. Zdravljenje sladkorne bolezni z inzulinom žal tudi slabilno vpliva na žile.

 

Vaša izkušnja z nami:Naša mama je imela zelo težke diagnoze, visok krvni tlak, srčno popuščanje, odpoved ledvic tretje stopnje,sladkorna bolezen, aritmija srca in še kup težav. Na dan ko sem jo peljala prvič na terapijo je bila zelo slaba tako, da nisem vedela ali naj jo peljem na urgenco ali na terapijo. Zdravniki razen tablet niso dali nobenega zdravljenja več, se pravi bo do kadar bo, vendar sama se nisem s tem sprijaznila in sem iskala možnosti katera me je pripeljala k zdravilcu kateri ima zlate roke. Šla je na terapijo in že prvi dan je bilo vidno izboljšanje, katero se je stopnjevalo iz dneva v dan, res težko verjeti. Zato svetujem vsakemu, kateremu medicina ne pomaga več razen tablet, naj poizkusi, saj te lahko le lastna izkušnja prepriča v to kar vam želim sporočiti. Vlasta, Ajdovščina

 

SIMPTOMI IN ZNAKI

Pogosto so zelo pozni in iz tega razloga tudi zdravljenje diabetesa, sladkorne bolezni, ti se kažejo kot pretirana žeja, posledično pogosto uriniranje, utrujenost “brez razloga”, mravljinčenje zlasti palca na nogi. Kronično vnetje trebušne slinavke (kronični pankreatitis) povzroča hude bolečine v trebuhu, katere ne pojenjajo. Vzroki pankreatitisa so pogosto žolčni kamni.

KAKO VEDETI, ALI JE NAŠA TREBUŠNA SLINAVKA ZDRAVA, KO ŠE NE POVZROČA TEŽAVE?

• Priporočamo zgodnji alternativni pregled trebušne slinavke z sistemom AURA GDV. V auri človeka so zapisi, žarišča bolezni vidna veliko preje pred nastankom v fizični obliki-  tudi še pred pojavom simptomov in znakov bolezni. Priporočamo tudi še posebej zlasti ljudem, katerih starši, sorodniki imajo sladkorno bolezen.

• Kot dolgotrajno pomoč pri sladkorni bolezni priporočamo tudi uporabo bioenergijskega sistema BIOSTIMULATOR, kateri naravno izboljšuje krvno cirkulacijo celega telesa in s tem boljšo oskrbo organov s krvjo in hranili, katera je sistemsko motena pri sladkorni bolezni ter tudi gangreni. Deluje tudi naravno proti vnetju in bolečinam.

 

“ODPRAVITE VZROK, NE SIMPTOM”

“Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996”

 

Opombe: alternativno, naravno zdravljenje sladkorne bolezni tipa 1 in 2 z bioenergijo ne nadomešča zdravljenja pri zdravniku ali specialistu uradne medicine