Mehur

Simptomi

MEHUR , VESICA URINARIA , ALTERNATIVNO, NARAVNO ZDRAVLJENJE MEHURJA

mehur

Mehur je votel mišičast organ, zbirnik, “rezervoar” za seč. Simptomi kot znaki za vnetje mehurja so pogosto uriniranje, morate večkrat na vodo v eni uri ali ponoči, kar nakazuje bolezni mehurja. Bodite pozorni, ali je med uriniranjem prisotna pekoča bolečina, kar kaže, da so problemi lahko tudi z vnetjem sečnice in bakterijami. Ostre bolečine v spodnjem delu trebuha se javljajo tudi, kadar so prisotni kamni v mehurju. Na udaru so še bolj sladkorni bolniki kot tisti z slabim imunskim sistemom. Rak na mehurju prizadane več moške populacije, znaki so lahko krvav seč, pogosto in boleče odvajanje urina, tumor je lahko otipen, povečane bezgavke v bližini.

 

Imate kronične težave z mehurjem ali hujše bolezni kot je rak ali tumor, pa ne veste, kateri so pravi vzroki kljub zdravi prehrani in kakšno je celovito alternativno naravno zdravljenje?

alternativno zdravljenje

alternativno zdravljenje

STE POMISLILI, DA ŠKODLJIVA ZEMELJSKA SEVANJA LAHKO POVZROČIJO TUDI KRONIČNA OBOLENJA MEHURJA?

Imate stalno mrzle tudi noge? Različna sevanja podzemnih vodnih žil, katera prehajajo med spanjem ponoči skozi urogenitalni predel človeka, povzročajo številne bolezni in komplikacije. So nevidni dejavniki, povzročajo pa vnetna kot tudi v določenih intenzitetah  obolenja kot je rak ali tumor, kronično vnetje mehurja, kar je statistično v Sloveniji v zadnjih letih vse pogostejši. Namreč sevanje povzroča spremembe na celicah, katere se začnejo spreminati v benigne ali maligne oblike.

KAJ LAHKO STORIMO ZA UČINKOVITO NARAVNO ODPRAVLJANJE TEŽAV Z MEHURJEM?

Meritev sevanja v spalnici oz. pisarni pogosto odkrije vzrok in s tem tudi rešitev (odprava vzroka, ne simptomov), bodisi z premikom na ugodnejše mesto ali z tehničnimi rešitvami. S tem v bistvu preprečimo nadaljni razvoj  le te in temu ustrezno učinkovitejše zdravljenje bolezni mehurja, ne glede na metode zdravljenja!

• Priporočamo tudi preventivni alternativni pregled celega telesa z sistemom AURA GDV.

Bioenergija-bioterapija: alternativno naravno zdravljenje različnih bolezni mehurja. Deluje tudi na daljavo! Moški, kateri imajo pogosto uriniranje so lahko problemi tudi z prostato, sicer pa zaradi težave z mehurjem bolj obolevajo ženske.

VNETJE SEČNEGA MEHURJA

vNajpogostejše težave z mehurjem so vnetja (cistitis),  ta so pogostejša so pri ženskah, zaradi krajše sečnice, ta ima okoli 3cm.

Simptomi so boleče -pekoče uriniranje, pogostejše uriniranje. Pri določenih ljudeh se dogaja kronično vnetje mehurja. Redkeje se lahko pojavi krvav urin. Možnosti so tudi kamni v mehurju -pesek, kateri se premika bodisi po sečevodu, sečnici, tako, da se tudi bolečina prestavlja. Priporoča se pitje več tekočine ali čaja v akutni fazi!

RAK MEHURJA

Pogosta, kronična draženja mehurja lahko privede do bolezni kot je rak mehurja. Mehanska draženja- kamni v sečnem mehurju, kemična draženja; Pojavi se lahko hematurija (kri v urinu, katera je vidna s prostim očesom, ali pa samo z mikroskopom). Vsekakor je treba opraviti laboratorijske preiskave, kri v urinu ni vedno znak za tumor na mehurju.

ODKRIJTE PRAVI VZROK Z NAŠIMI STROKOVNIMI MERITVAMI ŠKODLJIVIH SEVANJ V STANOVANJU!

Rak -vzroki

VEČ O RAKU IN BOLEZNIH IN POGOSTO SKRITIH VZROKIH , NARAVNA POMOČ , ZDRAVLJENJE

Breuss_knjiga_naslovnica

 Priznani in ugledni zeliščar Rudolf Breuss, kateri je ozdravil preko 50.000 rakavih bolnikov, tudi takih, kateri so bili že “NEOZDRAVLJIVI” je izjavil v  knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE (42.dnevni post), da nobena terapija ni učinkovita, če človek spi na področju škodljivih zemeljskih sevanj, saj je v svoji bogati praksi ugotovil, da večinoma ljudje, katere je zdravil, so zboleli za hujšimi obolenji, ker so ležali na področju vodnih in zemeljskih križih sevanja, kar so izmerili in potrdili radiestezisti..
Dokler obstaja vzrok, obstaja tudi posledica !!

PREGLED SEVANJ V POSTELJI POGOSTO ODKRIVA VZROKE ZA BOLEZNI!

Različne kombinacije sevanja povzročajo tudi številne avtoimune in kronične bolezni, pogosto bolezni torej, kjer vzroki “niso poznani”. Več o sevanjih najdete tu..

 Opomnik: V kolikor je prisoten tumor ali rak na mehurju, se priporoča tudi dieta brez mesa, sladkorja, mleka!

Alternativno zdravljenje

PRIPOROČAMO NARAVNO ODPRAVLJANJE TEŽAVE Z MEHURJEM:

Radiestezijska meritev sevanj spalnice, pisarne (stalna sevanja urogenitalnem predelu slabijo mehur, povzročajo tudi različne bolezni  kot so rak, vnetja mehurja)

Diagnostični energetski pregled Aure GDV (pregled obsega ledvice, nadledvične žleze ter ostale organe tudi v zgodnjem stanju, ko težave še niso razvite, kar pomeni zgodnje ukrepanje ..)

Bioenergija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo (alternativno zdravljenje pri boleznih vnetje mehurja in sečnice, rak in tumor mehurja, inkontinenca, kamni v mehurju in odpravljanje  bolečine)

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko slabijo mehur in povzročajo bolezni  rak, vnetje, mehurja)

ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

SLIKA PRIKAZUJE KOZMIČNO SEVANJE NA UROGENITALNEM PREDELU
jetra1