Spanje in zdravje

Opis

SEVANJE ŠKODI SPANJU IN ZDRAVJU?  pogosto zbujanje ponoči, slab spanec

Hartmann_Grid_Animation

Nekvaliteten spanec, zbujanje z glavobolom (simptomatska sporočila našega telesa v obliki težav, bolečin…, bolezni, pogosto ignoriramo, utišamo z raznimi tabletami) oz. daljša obdobja motnje spanja, zbujanje ponoči ali celo nespečnost pa vodi k težavam in boleznim, katerim pravimo, da so vzroki ” neznani “, dokazano nastaja tudi več delovnih kot tudi prometnih nezgod.

Pravo in celovito zdravljenje nespečnosti pomeni “ozdravitev” pravih vzrokov, ne simptomov.

 

Naše zdravje je v veliki meri odvisno od kvalitetnega spanca, saj le zdravo in kvalitetno spanje krepi naš imunski sistem, nam daje življensko potrebno energijo, veselje, voljo, obnavlja telo. Če je temu tako, smo lahko brez skrbi da ležimo na pozitivnih mestih za počitek.

SPANJE JE VAŠA ENERGIJA IN ZDRAVJE!

Sprašujemo se torej, zakaj nas pestijo različne težave, bolezni, ne pomislimo pa, da se skriti vzroki za nespečnost pogosto nahajajo prav doma – v spalnici! Pogosto mislimo, da je slabo spanje le slučajnost, ki pride zgolj z leti.. Zdravljenje nespečnosti se torej začne prav v spalnem prostoru, kjer težave z spanjem pogosto izvirajo in povzročajo različne oblike bolezni!

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER SPANJE JE OVIRA”

Simptomi

POGOSTE TEŽAVE SPANJA ZARADI NEPRAVILNIH POLOŽAJEV LEŽIŠČ :
jutromotnje spanja – zbujanje ponoči ob istih urah –  zlasti med 2. in 4.uro zjutraj, nespečnost, glavoboli (tudi jutranji glavoboli), prehladi, dihala, alergije, težave z nogami, težave, bolečine z sklepi, težave z hrbtenico, motnje krvnega obtoka (mrzle noge, roke, krči), depresije, bolečine po samo določeni strani telesa; otroki se obračajo ponoči na drugo stran postelje, prebujanje med spanjem, šklepetanje z zobmi, ležanje na vedno določen konec postelje, ležanje povprek, potenje. . in na konec koncev tudi bolezni.
Različno sevanje torej različno vpliva na človeka, določena sevanja vplivajo v prvi vrsti na spanje, druga vrsta pa na žleze in organe.

Že znani in ugledni zeliščar Rudolf Breuss, kateri je pomagal številnim ljudem (ozdravil je preko 45.000 rakavih bolnikov), je v svoji knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE (42.dnevni post) zapisal, da nobena terapija ni učinkovita, če človek spi na področju škodljivih zemeljskih sevanj, saj je v svoji bogati praksi ugotovil, da večinoma ljudje, katere je zdravil, so zboleli za hujšimi obolenji, ker so ležali na področju vodnih in zemeljskih križih sevanja, kar so izmerili in potrdili radiestezisti..
Dokler obstajajo vzroki, obstajajo tudi posledice !!

Pregled organizma

PREGLED ŽLEZ IN ORGANOV TELESA AURA GDV

Motnje spanja, pogosto prebujanje včasih kažejo tudi lahko na bolezensko stanje

Slikanje Aure (GDV tehnologija-alternativni pregled telesa – slikanje koron prstov roke, kjer se rezultati digitalizirajo v računalniku, vsak prst roke je povezan z številnimi notranjimi organi), pa pomeni zgodnji alternativni pregled energetskih pretokov organov in njihove nepravilnosti (žarišča bolezni) tudi v že zgodnjem stanju, ko se težave še niti niso razvile.

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA”

Vpliv sevanj

OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE!

Med spanjem je v določenih primerih naše telo izraziteje izpostavljeno določenim stalnim sevanjem podvodnih tokov, hartmanove mreže, kozmičnim, v določenih situacijah tudi elektrosmog sevanji.
Na predelih telesa(organih) koder poteka sevanje, nastajajo težave in blokade energetskih pretokov, kar pomeni, da določen organ ne dobi več dovolj zadostne energije in začne obolevati.
Sevanja so nevidna, brez vonja, ne da se jih prijeti in so zato skriti sovražniki zdravja, katere pa lahko merimo s pomočjo inštrumentov in so kot taki najpomemnejši vzroki bolezni. Kot npr. računalnik, TV, hladilnik…oddaja elektromagnetna sevanja, katera z našimi čutili ne zaznavamo pa vemo samoumevno da obstajajo.
Torej, vsaka težava ima svoj vzrok, prej ko ga odkrijemo, boljše je in neprecenljive vrednosti.

Če ne odpravite vzroka, kateri povzroča težave kot motnje s spanja, je to podobno, kot bi na napr. vašem vrtu obrezovali plevel. Dokler ga ne boste izpulili z korenino vred, ga boste lahko stalno obrezovali (se ukvarjali z posledico). To velja tudi v ostalih, bolezenskih primerih. Prav zato je pravilna lega vaše postelje naravno zdravljenje nespečnosti in to brez stranskih efektov!

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER SEVANJE IZVIRA”

VIDEO PRIKAZ: RADIESTEZIJSKA MERITEV SEVANJ