Bolečine trebuha

KRONIČNE BOLEČINE TREBUHA, NAPIHNJENOST, TREBUŠNI KRČI

 

Trebušna votlina predstavlja glavnino imunskega sistema. Različni vzroki botrujejo za bolečine bodisi v zgornjem  ali spodnjem delu trebuha, na levi ali desni strani trebuha in hrbtu;

Poglejte si, kakšni so simptomi in znaki za bolečine v trebuhu, ko je prisotna pogosta slabost, napihnjen trebuh, kateri organi jih lahko povzročajo, kakšne so možne bolezni in vzroki za ponavljajoče se težave ter naraven način  za odpravljanje težav – alternativno zdravljenje. Zlasti tudi nepravilno delovanje ščitnice povzroča številne zaplete pri prebavi in metabolizmu (pogoste kot kronične driske, sindrom razdražljivega črevesja kot tudi pogosto zaprtost črevesja in s tem napihnjenost v trebuhu).

 

bolecine v trebuhuOrgani trebušne votline predstavljajo glavnino našega imunskega sistema. Moteno delovanje, preobremenjevanje organov pa povzroča upad imunskega sistema, kar vodi k različnim boleznim ali večjo dovzetnost k obolenjem. Simptomi kot tudi znaki se kažejo v različnih oblikah – krči  v trebuhu in napenjanje, jutranja slabost, slabo dnevno počutje, ostre kratkotrajne ponavljajoče se ali tope in stalne bolečine v različnih predelih trebuha in posledično v hrbtnem delu (bolečina med lopaticami ali pri lopatici, v križu..). Problemi so še večji, kadar je zraven prisotna že sladkorna bolezen.

Povečane bezgavke v trebuhu lahko povzročije bolečine pri uriniranju in zatekanje nog. Bevzgavke so številne, pod pazduho, v prsnem košu  in vratu, kadar so povečane “brez  razloga” kažejo na resno bolezen tudi kot limfom. Znaki in simptomi povečanih bezgavk so tudi pretirano znojenje med spanjem ponoči, povišana telesna temperatura in hujšanje brez “vzroka”, pogosto tudi pri rakavih ledvičnih boleznih.

ANATOMIJA TREBUŠNIH BOLEČIN – SPLOŠNI OPIS:

JETRA, SIMPTOMI IN ZNAKI: Nahajajo se pod desnim rebrnim lokom. Dolgotrajna bolečina, ki se javlja v desni lopatici in rami brez “razloga” lahko kaže na tumor jeter. Vnetje jeter je pogosto pogojeno z tiščočo bolečino v zgornjem delu trebuha kot tudi žolčni kamni, vendar se bolečine zaradi žolčnih kamnov običajno javljajo v napadih. Povzroča utrujenost, da ste brez apetita..

VNETJE SLEPIČA: povzroča ostre bolečine v spodnjem desnem delu trebuha (nad kolkom), znaki so tudi siljenje na bruhanje, krči v trebuhu, lahko povečana telesna temperatura. Tudi ni apetita po hrani.

TREBUŠNA SLINAVKA, VNETJE, RAK: Kadar gre za vnetje slinavke so ostre bolečine prisotne v križu in spodnjem predelu trebuha, kot tudi pri raku (tu je bolečina lahko manj izrazita).

ČIR,RANA NA ŽELODCU: pekoča bolečina v trebuhu, katera se pojavi kake 2-3 ure po hrani.

ZGAGA: Pekoča bolečina v žlički (nad popkom) se širi tudi v čeljust in ramo, povzroča pa jo preveč želodčne kisline, simptomi in znaki so zelo podobni tudi srčnemu napadu, le da se bolečine ne širijo v roko.. (pogosto gastroezofagealna refluksna bolezen (GERB)

DEBELO ČREVO: Najpogosteje je bolečina locirana v spodnjem delu trebuha, pojavljajo se krči in driska. Večji polip v črevesju lahko povzroča tudi trebušne krče ali celo zaporo debelega črevesa (nezmožnost odvajanja blata) in krvavitve kot so tudi pri hemoroidih (kri v blatu) in slabost.

Bolečine v levem ali desnem  zgornjem delu trebuha (pod rebri) lahko kaže na težave ledvic, vranice; Znaki simptomi so krčevite bolečine, kadar so prisotni ledvični kamni.

Največji problem predstavljajo kronične, torej stalne nepojasnene bolečine v trebuhu.

 ALTERNATIVEN NAČIN PREGLEDA ORGANOV – KAKO ODKRITI IZVOR BOLEČIN V TREBUHU?

•Hiter alternativni zdravstveni pregled celega telesa in trebušne votline omogoča AURA GDV sistem.

Analiza organov skupno z testiranjem traja okvirno eno uro. Rezultati testiranj organov lahko pokažejo nepravilnosti v njihovem delovanju tudi v zgodnjem stanju – priporočamo tudi preventivno – ko simptomi ali znaki še niso prisotni! V Rusiji je ta sistem diagnostike uporabljen kot del uradne medicine za hitrejšo opredelitev k bolezni.

•Priporočamo tudi naravno alternativno zdravljenje z bioenergijo pri različnih težavah, kronične in avtoimune bolezni

UKREPAJTE PRAVOČASNO!

 

ŽIVITE ZDRAVO, STE IMELI OPRAVLJENE PREISKAVE TREBUHA PA NISO POKAZALE POSEBNOSTI, ZDRAVSTVENE TEŽAVE PA ŠE KAR STALNO VZTRAJAJO, NE NAJDETE PRAVEGA VZROKA?

SPOZNAJTE POGOSTI VZROK ZA KRONIČNE BOLEČINE V TREBUHU

alternativno zdravljenje

alternativno zdravljenje

 

Pogosti se skriti vzroki  skrivajo doma – v spalnici!

Različna kombinacija zemeljskih sevanj (vodni tokovi, Hartmannovo in Curryevo sevanje na predelu trebušne votline) ovirajo pravilno delovanje črevesja, želodca , trebušne slinavke in jeter, kar dolgoročno vodi do bolezenskih težav kot seveda na splošno slabo počutje. Delujejo vnetno, v določenih situacijah pa povzročajo rakava in avtoimuna obolenja (chronova bolezen, ulcerozni kolitis, sjogrenov sindrom itn.), pogosto brez “vzroka”.

KAKO VPLIVAJO ZEMELJSKA SEVANJA NA TELO MED SPANJEM PONOČI?

Zemlja je veliko magnetno polje, v naših krvnih celicah se nahaja železo. Magnet in železo reagirata medsebojno. Interakcija delovanja zemeljskih linij sevanja na določenem organu povzroča preobremenitev organa, kar povzroči nepravilno delovanje le tega že na celičnem nivoju, kar vodi  lahko v benigne kot maligne oblike bolezni.

 

Sevanje različnih zemeljskih mrež  predstavlja stalno stres za celice in tako organe. Telo nam to sporoča v obliki raznih simptomov, kroničnih bolečin, katere prepogosto ignoriramo in utišamo z raznimi sredstvi, kateri pa ne ugasnejo vzroka in so zato postanejo kronične, ponavljajoče se bolezni. Daljše obdobje ignorance pa seveda vodi v razvoj številnih bolezni, za katere pogosto ne najdemo pravega razloga.

 

Ti vzroki pogosto tudi onemogočajo učinkovito zdravljenje, ne glede na metode zdravljenja!

ALTERA GSM: 041 716 195

 

PRIPOROČAMO OGLED TV ODDAJE O POGOSTIH, “SKRITIH” VZROKI NASTANKA BOLEZNI:

RUDOLF BREUSS – zeliščar, kateri je ozdravil preko 50.000 rakavih bolnikov (42-dnevni post), tudi tistih, kateri so bili že odpisani – neozdravljivi, je opozoril večkrat na to problematiko:

 

SPANJE NA ZDRAVEM MESTU

Breuss_knjiga_naslovnica

” Imejte v  mislih tudi to, da vsi, kateri so zboleli za rakom in navidez neozdravljivimi boleznimi, kot tudi boleznih pri katerih vzrok ni poznan, ležijo na vodnih sevanjih oz. vodnimi žilami, zaradi tega je nujno potrebno, da se pokliče radiestezista, da izmeri sevanja v spalnici!

Torej, dokler ne ” ozdravite vzroka”, bilo kakršna terapija -oblika, metoda ne pomaga, ni efektivna in tudi ne omogoča ozdravljenja, razen “zdravljenja simptomov, posledice”.

 

 

Nič na svetu ni slučajno, tudi to da smo zdravi ali bolni, ne prepustite zdravja slučajnostim – preverite vašo cono zdravja že danes z našim strokovnim  merjenjem patogenih zemeljskih sevanj!

bioenergija.jpgAltera priporoča:

Detekcijo škodljivega sevanja v hiši / stanovanju (pogosti vzroki različnih bolezni)

Pregled, energijska analiza Aure GDV – zajema pregled trebušne votline in celega telesa

Bioenergija / bioenergetik (alternativno zdravljenje z bioenergijo bolečine v trebuhu, stalne driske, trebušnih krčev, zaprtost črevesja, in pogoste slabosti na naraven način ni nadomestilo za zdravljenje  pri zdravniku ali specialistu)

 

Opomnik: Splošni opis težav ne predstavlja diagnoze, to lahko potrdi le vaš specialist ali zdravnik uradne medicine

Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje – z vami že od 1996