Blog

Sevanje v spalnici

Sevanja v spalnih prostorih so potencialni dejavniki tveganja različnih bolezni. Kako izmeriti sevanje v spalnici? Radiestezist z profesionalnimi elektronskimi aparati natančno izmeri lokacijo in vrste sevanj.

Nespečnost, zdravljenje motnje spanja

JE VAŠE SPANJE MOTENO, STE ZJUTRAJ POGOSTO BREZ ENERGIJE?

 

Pogosti razlogi so, ko potrebujete več kot pol ure, da zaspite, se zbudite več kot enkrat na noč ter  rabite več kot pol ure, da ponovno zaspite, prebedite v postelji več kot 50% spanja in se nenehno obračate, se vam sprožajo nočne bolečine po telesu brez razloga, vam razbija srce, ko se uležete in se prekomerno potite..

Otekanje nog, sladkorna, bolečine noge

So vaše noge otekle, težke in utrujene tudi v mirovanju? Otekanje nog ima številne vzroke, pri starejših je lahko napredovala sladkorna bolezen, lahko pa so znaki za zatekanje bolezni srca in ledvic, jeter in žil ven, arterij. Večja oteklina v nogi je kot vzrok lahko limfedem, lahko tudi tromboza. Zgodnje zdravljenje zatečenih nog je velikega pomena. Daleč najpomembnejša je dobra prekrvavitev v obeh nogah, kajti kri katera teče “prepočasi” se gosti, s tem pa se poveča možnost strdkov.

Bolečine v hrbtu med spanjem

Je vaše spanje moteno, ker ga povzročajo bolečine v hrbtu med spanjem ponoči ali zjutraj, ko vstanete iz postelje, menite, da je ležišče krivo? Poglejte si, kateri so lahko vzroki, ter pomembneje, kako jih odpraviti.. Vas zbudi pekoča bolečina v križu pri spanju?

Kako okrepiti imunski sistem

ZDRAVJE KOT BOLEZNI SE PRIČNEJO PRI SPANJU

zdravjeSpanje ima upravičeno eno izmed glavnih vlog pri našem zdravju. Obnavlja  in regenerira telo, nas polni z energijo. Kronično pomanjkanje spanja, slabo spanje povzroča lahko bolezni kot diabetes, bolezni srca in žil, kapi, hitrejše staranje, bolečinske sindrome (npr. fibriomialgija) »brez razloga«, hormonske motnje, sindrom kronične utrujenosti (SKU) in pa tudi težje, rakave bolezni.

EPB Program-stop kroničnim bolečinam v hrbtu

jutranje bolecineKronične bolečine v hrbtu so v zadnjem času v porastu. Pogosto je diagnosticirana hernija diskus, išijas -bolečina v zadnjici in nogi, hrbtenični izrastki, zožan hrbtenični kanal, degeneracijske spremembe.

To naj bi bil po večini vsesplošni razlog hrbtnih bolečin. Največji problem pa je, ko odpovejo vse poznane konzervativne metode za odpravljanje oz. zdravljenje bolečin. Program svetovanja EPB (emotivni program bolečin) je zasnovan, da prepozna pravo naravo in vzrok bolečin, da se bolečina ne vrača..

Razlog kroničnih bolečin je, da se ukvarjate z bolečino samo, kar je samo posledica, ne pa njenim vzrokom, zato večina konzervativnih metod pri določenih ljudeh ne daje rezultatov ali pa so kratkotrajni, ker problem ne nastaja na fizičnem temveč emotivnem delu. Hkrati dobite številne “dobronamerne” napotke, kaj smete početi in česa ne, kar pa še poglobobi in okrepi bolečine v križu in ali nogi.

Spanje vpliva na zdravje

STE VEDELI, DA NEKVALITENO SPANJE POVZROČA ŠTEVILNE ZDRAVSTVENE TEŽAVE?

Spanje ima veliko vlogo pri zdravju, saj slabo oz. nekvalitetno spanje povzroča resnejše zdravstvene probleme. Že samo premik ure na poletni čas dokazano poveča številne težave z srcem, možganske kapi kot opozarjajo strokovnjaki;

Vrste sevanja

Vrste, viri in tipi sevanja, katere obravnava Radiestezija so Hartmannovo-Curryevo sevanje (globalne mreže), podzemne vode. Vsaka posamezna vrsta-vir ali tip sevanj različno destruktivno vpliva na naše zdravje zlasti seveda med spanjem ponoči. Poglejte si, kaj je sevanje, ter kako vpliva na naše zdravje;

 

aprat za merjenje sevanjaZemeljsko sevanje postane škodljivo, kadar se na istem mestu zadržujemo več kot 4 (štiri) ure, zato je spalnica najpomembnejši prostor za meritve sevanj, slednji pa vsekakor naše delovno mesto – pisarna;

Med tehnične vrste virov sevanj pa govorimo o elektrosmogu nizkih in visokih frekvenc kot denimo repetitorji, wi-fi, daljnovodi, železnice, sevanje računalnika, mobitela,hišna elektrifikacija – kabli tudi oddajajo različne vrednosti (jakosti) ne glede ali so naprave priključene v prostoru (spalnica, kuhinja, dnevna soba itn;). Ta vrsta sevanj pa je še bolj obremenilna za otroke v fazi rasti. Z povečanjem  teh tehničnih vrst sevanj se hkrati okrepijo tudi naravna (geo -zemeljsko sevanje – Hartmann-Curry-vodni tokovi).

Zdravje se začne pri spanju, saj je to čas, ko se celo telo revitalizira in obnavlja. Kvalitetno spanje pa je temelj našega imunskega sistema in posledično zdravja.

 

Sevanje je energija, valovanje, katero se širi skozi vesolje in prostor in ima vpliv na vso živo naravo -drevesa, rastline, živali in ljudi.

 

STE VEDELI, DA POZICIJA POSTELJE VPLIVA NA ZDRAVJE?

Zemljino ogromno geomagnetno polje je kombinacija več magnetnih polj. Viri zemeljskega sevanja kot so podzemne vodne žile, Hartmannovo sevanje, Curry-eve mreže sevanja, prelomnice v zemeljski skorji tvorijo t.i. geopatske stres cone – anomalije zemljinega polja, mesta torej, kjer se prično bolezni. Kjer ta sevanja prehajajo ali se križajo, to imenujemo patogena mesta oziroma bolezenska cona – polje, rakave cone. Taka področja v prvi vrsti oslabijo imunski sistem, kateri zaradi pomanjkanja energije prekine nujne procese za obnovo in celjenje, prepoznavo spremenjenih telesnih celic. Tudi v Sloveniji so določeni kraji, predeli, kjer je pogostost denimo rakavih obolenj večja.

Nemški zdravnik, dr. medicine, Ernest Hartmann je zapisal:

Rak je bolezen, povezana, z lokacijo bivališča;

 

ZAKAJ SO GEOBIOLOŠKA-ZEMELJSKA SEVANJA NEVARNA ZDRAVJU?

Zemeljsko sevanje postane patogeno, kadar se dlje časa zadržujemo na njem (običajno nad 4 ure), posebej je to pomembno za spalnice, pisarne..Sevanja so nevidna, brez vonja, okusa, za detekcijo je torej potreben Radiestezist, kateri strokovno z  aparati lahko strokovno izmeri slaba, nezdrava mesta, točke v postelji.

KAKO VPLIVAJO ANOMALIJE ZEMELJSKEGA MAGNETNA POLJA NA TELO? V primeru škodljivih pojavov zemeljskih sevanj, križanj na določenem organu, se zaradi medsebojne interference ustvarjajo anomalije – nepravilnosti v funkciji organa (hiper- hipo funkcije organa) že  na celičnem nivoju, kar vodi lahko do benigne ali maligne spremembe.

PRVI SIMPTOMI, ZNAKI IZPOSTAVLJENOSTI ŠKODLJIVEM SEVANJU:

prebujanje ponoči ob istih urah (pogosto med 1. in 3. uro zjutraj), jutranji glavoboli, pomanjkanje energije, pogoste bolečine v sklepih, hrbtenici, jutranja okorelost težave “brez vzroka”, čedalje slabši imunski sistem (večja dovzetnost k boleznim, npr. pogoste pljučnice, angine..), depresije, psihične težave, potenje.

meritev-sevanjeKAKŠNE SO LAHKO BOLEZNI ZARADI ANOMALIJE ZEMELJSKEGA POLJA – SEVANJA?

Bolezni, katere povzroča sevanje se kažejo lahko kot kronične, vnetne, pogosto je tudi vzrok “neznan” – avtoimune bolezni (Sjogrenov sindrom, Epilepsija, Hashimoto sindrom, Multipla skleroza, levkemija, povečani organi telesa, težave z plodnostjo …) in tudi rakave bolezni. Vodne žile, razni zemeljski križi sevanj so t.i. skriti geo fizikalni pogosti kreatorji bolezni. Veliko je javnih primerov ljudi, kateri so živeli zdravo, pa so kljub vsemu zboleli (“brez vzroka”) za najhujšimi boleznimi. Kot zanimivost, na teh sevanjih se zadržuje maček, pes ne (pes običajno izbere pozitivno mesto).

Skica izmerjenih sevanj (z klikom nanjo se poveča, skica je realna pri merjenju sevanj stranke) ponazarja zakonsko posteljo-tloris, kjer označimo en del oseba”A” in drugi del oseba “B”. Težave v konkretnem primeru so denimo pri osebi “A” predel ščitnice, levega pljučnega krila, srca in desne ledvice; Rešitve v danem primeru so bodisi premik postelje na nasprotno steno obstoječe in ali uporabo zaščite proti sevanju.

Z  merjenjem sevanj se nekako lahko odkrije 85% vzrokov bolezni. Če so torej že prisotne različne bolezni brez pravega vzroka, je smiselno opraviti meritve sevanj, saj boste s tem zagotovili optimalne pogoje za (o)zdravljenje po katerikoli metodi, kot tudi v potencialen izogib le tem.

 

Altera, mi sevanje naredimo “vidno” -storitve vse na enem mestu- opravljamo radiestezijske meritve sevanj in meritev elektrosmoga v prostoru.

Pokličite nas za prosti termin ali pošljite sporočilo in ugotovite, ali je sevanje vzrok zdravstvenih težav!

 

“OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE”

Večinoma v praksi, se hujše bolezni tiho razvijajo prav med spanjem, tudi te brez “vzroka”. Zatorej bi morali vsi tisti, kateri obolevajo za hujšimi »neozdravljivimi« boleznimi preveriti lokacijo svojega ležišča, kot tudi tisti, kateri želijo obdržati zdravje.Vaša lega postelje je vaša »zdravstvena kartoteka«, saj se na podlagi izmere lokacije da preprosto »diagnosticirati« človeka, ugotoviti, kje na telesu potekajo linije sevanja.

Nič na svetu ni slučajno, tudi to da smo zdravi ali bolni, ne prepustite zdravja slučajnostim – preverite vašo cono spanja že danes z našim strokovnim  merjenjem patogenih zemeljskih sevanj!

Zdravje je človekova največja dobrina, radiestezijske metode predstavljajo osnovni temelj za ohranjanje kot tudi povrnitev zdravja.

“Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer sevanje izvira – z Vami že od 1996”

Sistemska skleroza

Skleroderma je sistemska skleroza, simptomi in znaki so trda koža, zatrdevanje vezivnega tkiva, občutljivost na mraz, posebno če je pridružen še Raynaudov fenomen (kar nakazuje na slabo krvno cirkulacijo). Pri večini ljudi ne poškoduje samo kože, temveč prizadane tudi žile, notranje organe, prebavni trakt.. Bolezen je pogostejša pri ženskah kot moških, najpogosteje se pojavlja sclerodermija med 30. in 50 letom starosti.

Henoch Schonlein Purpura

Bolezen Henoch Schonlein Purpura (HSP)  povzroča vnetje drobnih žil – vaskulitis. Znaki in simptomi so rdeči kožni izpuščaji na nogah ali drugje po telesu, običajno tudi povišana temperatura.

Zdravljenje als

Als je amiotrofična lateralna skleroza, kjer je prizadet živčni sistem v možganski skorji in hrbtenjači. Prvi simptomi in znaki bolezni se kažejo trzanje in šibkost mišic. Medicinski vzroki niso znani, zdravila kot takega ni in je medicinsko zdravljenje amiotrofične lateralne skleroze le paliativno (začasno lajšanje težav).

Vodni tokovi pod hišo

Vodni tokovi pod hišo predstavljajo veliko nevarnost za zdravje, v praksi težje oblike bolezni – maligne tvorbe celic. Zgodnji simptomi in znaki, ki jih ima vodni tok v hiši so pogosti kot pomanjkanje energije zjutraj in čez dan, nerazložljiva utrujenost in glavoboli. Zaščita proti vodnim tokovom je zato izrednega pomena.

Bio prehrana pri raku

Kakšna naj bo zdrava eko prehrana in dieta pri boleznih kot je rak, tumor, kadar so prisotne metastaze, na kaj je dobro biti pozoren? Osnovno načelo, katerega ima zdrava hrana pri rakavih bolnikih je izločitev mesa, sladkorja, mleka in moke iz prehrane za učinkovitejše zdravljenje ne glede na metode bio zdravljenja (naravno oz. alternativno).

Rehabilitacija po možganski kapi

Kako naravno izboljšati delovanje in funkcijo možganov bolnika – prizadetih po hudi možganski kapi? Naravna učinkovita rehabilitacija, terapija in nega za zdravljenje možganov in možganskih celic omogoča bio terapija, priporočamo tudi ko je prisotna atrofija možganov. Možganska kap običajno zahteva dolgotrajne rehabilitacije, terapije v zdravilišču in fizioterapevtske vaje.

Sevanje, radiestezija, meritev

Nevidna sevanja imajo velik vpliv na zdravje oz. bolezni človeka. Radiestezija primarno obravnava merjenje sevanja vodne žile, hartmanovo sevanje in curryeve mreže sevanj, kar pa povzroča kronične bolezni, avtoimune in tudi rakave bolezni in so to nevidni vzroki. Neupoštevanje kot nevednost teh dejavnikov, je včasih posledica visoka cena zdravja, katero povzroči sevanje.

Naravno zdravljenje sladkorne bolezni

Bio zdravljenje sladkorne bolezni tipa 1 in 2, vzdrževanje diabetesa učinkovito omogoča bioenergija, tudi, kadar gre za kronično vnetje trebušne slinavke. Diabetes je sladkorna bolezen in lahko povzroči resnejše zaplete, okvare ter odpovedovanje organov, zlasti kot je srce, ledvice, okvaro vida in celo slepoto, okvare živčnega sistema, gangreno nog,bolezen žil.

Okvara in ciroza jeter

Kako zdrava so naša jetra? Simptomi in znaki bolezni kot je jetrna ciroza so običajno zelo pozni, saj v zgodnji fazi ne povzročajo težav. Zdravljenje jetrne ciroze, zamaščenost jeter, ciste na jetrih, rak jeter, okvare in odpoved so iz tega razloga običajno pozno kot tudi bolečine.Pogosto so jetra tarča tudi za metastaze.

Bolečine v ramah, vratu in sklepih

 

Vas mučijo težave, kronične bolečine v ramah, otrdelost vratu in ostalih sklepih,ne veste kako jih naravno odpraviti? Je prisotna obraba hrustanca v levi ali desni rami, kalcinacija, vnetje in ne morete vzdigniti roke, vam bolečina v rami ovira tudi spanje, je prisotno mravljinčenje leve ali desne roke zlasti ponoči med spanjem v mirovanju?

Naravno zdravljenje astme

PLJUČNE TEŽAVE, ASTMA, ALERGIJA

So prisotni simptomi in znaki astme ali bronhitisa kot težko dihanje med naporom pri športu, ali imate težko dihanje in dražeč kašelj ponoči med spanjem, težave kot piskanje v pljučih ob izdihu, lovite sapo pri  hoji po stopnicah, občutek, da ste brez zraka in vas duši? Poglejte si, kako naravno odpraviti motnje pljuč in olajšati dihanje, kakšno je alternativno zdravljenje astme, bronhitisa in bolezni KOPB.

Spanje

sevanje

SE PONOČI ZBUJATE, STE BREZ ENERGIJE, VAS PESTIJO KRONIČNE TEŽAVE, BOLEZNI,NE VESTE KAKO JIH NARAVNO ODPRAVITI? SPOZNAJTE SKRITE VZROKE

Zdravljenje srca

 Številni so vzroki, kateri vodijo do srčne okvare in bolezni ter s tem nujno zdravljenje srca. Visok krvni pritisk, bolezen ledvic, ščitnice močno vpliva na srce, srčni ritem, atrijska fibrilacija, aritmije kot pulzni preskoki ter tako povzroča motnje, okvare, popuščanje in pešanje srca.  Posledice se kažejo kot nemoč, težave kot težko dihanje med spanjem ponoči, pogosto tudi obojestransko zatekanje nog (zastajanje vode v telesu), bolečine v prsih, kar so znaki kot simptomi za slabo delovanje srca.

Sevanje,kako se zaščititi pred sevanjem

sevanje

Škodljivo sevanje Zemlje povzroča različne bolezni, zato ima zaščita pred vodnim sevanjem ali preprečevanje proti njim veliko vlogo. Vplivi negativnega sevanja niso samo na spanje, temveč povzročajo tudi številna obolenja, pogosto neznanega vzroka. Iz tega razloga je pomembno vprašanje, kako se zaščititi pred sevanji zlasti v spalnici, pisarni in kakšne so učinkovite zaščite za postelje.

Diabetično stopalo in noga

 

Diabetično stopalo zahteva takojšnje zdravljenje.Pravočasna oskrba in nega, katera rabi gangrena, diabetična nevropatija – okvara perifernega živčevja je terapija z bioenergijo, ta omogoča ozdravljenje, preverjeno prepreči lahko amputacije kot tudi širjenje nekroze – gangrene in s tem odmiranje uda, prstov!

Zdravljenje ščitnice

Ščitnica ima velik vpliv na telo in zdravje, zato je zgodnji pregled in zdravljenje ščitnice velikega pomena za zdravje. Povečano ali premajhno delovanje  ščitnice povzroča različne okvare – motnje v delovanju in s tem težave ter bolezni, katere pogosti so tudi vzroki za debelost ali mršavost in nihanje teže ter telesne temperature! Poglejte si tudi, kako na naraven način uravnati ščitnico in hormone, ne glede kakšna je njena okvara..

Alternativno zdravljenje

Zakaj izbrati alternativno zdravljenje kot naravno pot za izboljšanje zdravja? Kar naravno pozdravite je kvalitetnejše, da se bolezen tako ne vrača nazaj. Bioenergija in Radiestezija sta osnovne alternativne metode zdravljenja, pri slednji so najdeni pogosti skriti  vzroki  (zemeljsko sevanje) razvoja bolezni. Ko ozdravite vzrok, je to naravno zdravljenje bolezni. Simptomi in znaki bolezni, so torej le posledica vzroka. Alternativna medicina zajema celostni pristop k zdravljenju tako duha kot telesa na naraven način. Bioenergija učinkovito deluje tudi za živali (hišni ljubljenčki, pes, maček, konj..), ne samo za ljudi.

Brez energije

STE POGOSTO BREZ ENERGIJE, VAS MUČI KRONIČNA UTRUJENOST IN NE VESTE ZAKAJ?

Vzroki, da ste kronično brez energije in volje so pogosto zaradi motnje spanja, ko telo zjutraj namesto da pridobi energijo, jo nenadomestljivo izgublja, kar vodi v izčpanost ter splošno slabo počutje in depresijo. To so prvi znaki in simptomi za pomanjkanje življenske vitalne energije. Dolgoročno vodi to do bolezni različnih oblik kot je kronična utrujenost, dnevna zaspanost,tudi stalna slabost. Poglejte si, kako naravno do več energije in odpraviti kronično utrujenost, spoznajte, kje so pravi vzroki, kateri stalno odvzemajo telesno energijo..

 

Kakšno je naravno alternativno  zdravljenje kronične utrujenosti, ko ste splošno brez volje in elana, imate stalno slabosti?

Pripomoček za nespečnost

Pripomoček za nespečnost Biostimulator priporočamo kot naravno zdravljenje nespečnosti. Nespečnost kot kronične motnje spanja in utrujenost ima številne vzroke. Biostimulator kot naravno alternativno zdravilo za odpravljanje nespečnosti in izboljšuje spanje, vrača energijo telesu, izboljšuje slabo počutje! Pripomočki za spanje, kadar je potrebno znanje, ko ste brez energije ter vas muči kronična utrujenost in neprespanost,ter druge težave.. Biostimulator kot odgovor kako naravno izboljšati spanje in pridobiti življensko energijo ter odpraviti dnevno zaspanost, ko so vzroki neznani!

Pregled telesa

PREVENTIVNI CELOSTNI PREGLED ŽLEZ IN ORGANOV CELEGA TELESA

 

Računalniška preiskava, diagnostika in zdravstveni pregled celotnega telesa omogoča naprava Gdv Kirlian sistem, kateri omogoča energetska diagnostika stanja organizma tudi  že v zgodnji fazi – tudi ko težave še niso razvite, so pa vidne tendence k boleznim in ali trenutno stanje telesnih organov; Celotni preventivni pregled organizma za vse, katere zanima zdravje na enem mestu!

Pravilna pozicija postelje

Pozicija postelje je pomembna, saj vpliva na zdravje. Kakšna je pravilna postavitev postelje glede na smeri neba? Motnje spanja kot so nespečnost in kronična utrujenost, ste brez energije, bolečine v križu med spanjem so prvi simptomi, da je lega postelje v spalnici na nezdravem mestu! Položaj spanja ima velik vpliv na zdravje kot tudi bolezni. Zaščitite svoje zdravje na naraven način, poglejte si, kako, ter katera je učinkovita naravna zaščita proti škodljivim energijam sevanja :

Sevanje

sevanje

Sevanje podzemnih voda je pogosti vzrok za rakava obolenja. Radiestezija je tehnika za meritev sevanj v spalnih in poslovnih prostorih.Negativna energija v stanovanju slabi zdravje in povzroča različne oblike bolezni (avtoimune, kronične), kot so tudi različna sevanja in njihov vpliv! Težave z spanjem, nespečnost je samo en aspekt vpliva. Ti vzroki pogosto onemogočajo učinkovito zdravljenje, saj so stalno prisotni prav med spanjem ponoči!

Multipla skleroza

MULTIPLA SKLEROZA, SIMPTOMI IN VZROKI

Je avtoimuna bolezen propada mielinskih ovojnic. Vzroki za bolezen multiple skleroze so pogosto tudi škodljivo sevanje Zemlje oziroma polja -področja  različnih bolezni, katerega obravnavamo v svoji praksi -meritev sevanj.V večini primerov ljudje pravijo, da je bolezen prišla nenadno brez vnaprejšnih simptomov (čez noč), posledice se kažejo v slabši kvaliteti življenja.. Kakšno je torej naravno alternativno zdravljenje multiple skleroze?

Znaki in simptomi, kateri spremljajo multiplo sklerozo:

Diabetes insipidus

HORMONSKE MOTNJE, HORMONSKO NERAVNOVESJE

Diabetes insipidus se imenuje redkejša bolezen, katera povzroča pogosto uriniranje in ni povezana z sladkorno boleznijo. Hormonske motnje povzroča žleza v možganih – Hipofiza. Kakšni so torej tudi možni drugi vzroki hormonsko neravnovesje poleg lahko znanih – dednost, težave ledvic?

Trebušna slinavka, simptomi, znaki

DIABETES – SLADKORNA BOLEZEN IN NARAVNO ZDRAVLJENJE, VZROKI IN TEŽAVE

Trebušna slinavka ob nepravilnem delovanju povzroča številne komplikacije, okvare in sistemska obolenja večine organov.Nepojasnena stalna bolečina v hrbtu povzroča lahko rak na slinavki.Vnetje slinavke povzroča ostre bolečine v trebuhu, sevajo pa tudi v križ. Velikokrat je sladkorna bolezen zelo pozno odkrita in s tem zdravljenje. Simptomi, znaki,da je prisotna okvara  trebušne slinavke so: pretirana žeja, pogosto uriniranje, slabost,

Meritev elektromagnetnega sevanja

ŠKODLJIVO ELEKTROMAGNETNO SEVANJE

Meritve elektromagnetnih sevanj, električnih inštalacij v stanovanju, sevanje daljnovoda

 Meritev sevanja električnih inštalacij v hiši, bližnjih daljnovodov, geopatogeno sevanje podzemnih vodnih žil, škodljivega zemeljskega sevanja in vpliv na zdravje – vse na enem mestu Altera!

Bioenergija, pomoč

BIOENERGETIK – KJE VSE IN ZA KAKŠNE NAMENE SE UPORABLJA BIONERGIJA?

 

Energijska terapija deluje naravno pri: •lajša, odpravlja bolečine •pospešuje celjenje ran, hitrejše okrevanje tudi po operacijah in kemoterapiji, alternativno zdravljenje pri boleznih (kronične, avtoimune, rakave bolezni, metastaze)• spodbuja boljše zdravje in dobro počutje• sprošča stres in napetost• zbistri um in izboljša osredotočenost, povečuje ustvarjalnost.

Ščitnica, znaki, simptomi

MOTNJE V DELOVANJU ŠČITNICE, VZROKI IN ZDRAVLJENJE BOLEZNI

Ščitnica je majhna žleza, a lahko povzroča velike težave, lahko pa je povečana kot golša. Pretirano delovanje – hipertiroza, kot premajhno delovanje – hipotiroza ima velik hormonski vpliv na dogajanje v telesu, stalno nihanje telesne temperature. Simptomi ali znaki nepravilnega delovanja za hormonske motnje ščitnice, rak na ščitnici, vnetje ščitnice, ciste, sindrom Hashimoto, Gravesova bolezen, so številni, več v nadaljevanju. Naravno alternativno zdravljenje bolezni ščitnice z bioenergijo daje dobre rezultate, zlasti če so odstranjeni vzroki. Ti so pogosto geopatske narave.

Bolečine v križu

 ZDRAVLJENJE BOLEČINE V HRBTENICI IN NOGAH, VRATNA IN LEDVENA HERNIJA DISKUS

 

Kronična bolečina v križu in nogah ter v vratu občasno povzroča težave skoraj pri vsakem  človeku; Pri enih se bolečine sprožajo ponoči med spanjem ali zjutraj, pri drugih čez cel dan. Za odpravljanje kronične bolečine v hrbtenici, išijasa, mravljinčenje rok ali nog  je za celovito zdravljenje hrbtenice smiselno odpraviti pogosti vzrok bolečin…

Sladkorna bolezen

GANGRENA, BOLEZNI TREBUŠNE SLINAVKE – PANCREASA, VZROKI

Sladkorna bolezen zahteva celovito zdravljenje, saj lahko povzroča okvare in odpovedi organov. Posledica sladkorne bolezni je velikokrat gangrena – diabetična noga in diabetično stopalo.Znaki in simptomi gangrene so razjeda na palcu noge ali stopalu, odprte rane na nogah, katere se ne celijo, počrnitev ali pomodritev kože…

 

Gangrena je ozdravljiva z pravočasno bioenergijo,na naraven način!

 

Sem Roman Vidic iz Novega mesta, diabetični bolnik, z gangreno po amputaciji prstov na nogi. Po amputaciji dveh prstov se mi je gangrena razširila še na ostale prste na nogi. Odločil sem se za terapije pri vas in po opravljenih terapijah se je stanje obolelih prstov močno izboljšalo. Širitev gangrene se je ustavila. Med vašo terapijo sem kupil tudi priporočen bioenergetski sistem Biostimulator, s katerim sem zelo zadovoljen, saj je počutje in spanje veliko boljše.

 

Diabetes je v porastu, označujejo ga že kot epidemija.

Astma,bronhitis, rak pljuč

KRONIČNA ASTMA, BRONHITIS, RAK NA PLJUČIH – ZDRAVLJENJE BOLEZNI PLJUČ IN OKVARE DIHALNIH POTI

Oteženo dihanje, vnetje bronhijev, zožanje dihalne poti, pljučna embolija so vzroki za motnje pljuč. Alternativno naravno zdravljenje alergijske kot kronične astme, bronhitisa, rak pljuč, emfizem, cistična fibroza (genetska pljučna okvara), KOPB z bioenergijo daje dobre rezultate, kar lahko preverite tudi z ponovnimi testi.

Običajno že prva bioterapija olajša dihanje in izboljša /poveča se kapaciteta pljuč, učinkovito na naraven način. Vas stiska v prsih ponoči, imate nepojasnene stalne bolečine v hrbtu, pogosta bolečina v prsnem delu ob vdihu, dihalne težave in motnje – spoznajte pogoste skrite vzroke..

Bolečine v glavi

GLAVOBOL, MIGRENA – BOLEČINE V GLAVI, VRTOGLAVICA

Redki glavoboli, migrena ne predstavljajo posebnih problemov. Problem predstavljajo kronični – pogosti glavoboli. Bolečina pri glavobolu  je običajno enostranska – bolečine po levi ali na desni strani glave, ali pa je bolečina lokalizirana zadaj, v vratu, čelu kot tudi očeh.  Kateri je vzrok, kateri lahko povzroča pogosti glavobol, migreno?

Bolečine pri srcu

BOLEČE SRCE – BOLEČINA V PRSNEM KOŠU, VNETJE SRČNE MIŠICE, SIMPTOMI IN ZNAKI

Srce je glavna črpalka življenja – vsak utrip oskrbuje vse celice telesa. Motnje srca- težave oskrbe s krvjo se kaže lahko kot hitro bitje srca, hiter pulz v mirovanju, aritmija – neenakomerno utripanje.Bolečine pri srcu, bolečine v levi roki in rami so znanilci za srčni infarkt. Oteženo, težko dihanje pri naporu, bolečina pri vdihu kot tudi med spanjem ponoči, otečene noge in zatekanje nog so simptomi in znaki za težave z srcem. Spite z visoko vzdignjenim vzglavjem – ortopneja, ker vas duši? Vzroki za obolenja in kronično popuščanje srca so lahko tudi pljučna embolija, zamašene žile srca in nog in krvni strdki, bolečine v nogah in kroničen stres.

Kakšno je naravno alternativno zdravljenje kronične bolezni srca in ožilja v nogah ter zaklopk?

Uravnavanje krvnega sladkorja

POVIŠAN KRVNI SLADKOR – URAVNAVANJE KRVNEGA SLADKORJA

Povečane vrednosti krvnega sladkorja nad normalno  (normalna vrednost je 6,1 mmol/l) nad 7 mmol/l je pokazatelj za sladkorno bolezen – diabetes; Sladkorna bolezen ima za posledico okvare številnih organov, saj je motena oskrba po krvi le teh; Dieta je pomembna za zniževanje sladkorja v krvi, kaj pa so lahko še dodatni vzroki za previsok ali premajhen nivo sladkorja v krvi?

Povišan holesterol

sevanje

ZVIŠAN – PREVISOK HOLESTEROL – TIHA BOLEZEN JETER

 

OZILJE

JETRA SO IZREDNEGA POMENA ZA ZDRAVJE!

Imate povišan holesterol v krvi, zamaščena jetra, so trigliceridi povišani kljub zdravi prehrani in zdravem življenjskem stilu, pa ne poznate pravi vzrok za težave z holesterolom oz. bolezni jeter?

Imate vprašanja, kakšno je naravno uravnavanje oziroma zniževanje holesterola ter alternativno zdravljenje?

Bolečine trebuha

KRONIČNE BOLEČINE TREBUHA, NAPIHNJENOST, TREBUŠNI KRČI

 

Trebušna votlina predstavlja glavnino imunskega sistema. Različni vzroki botrujejo za bolečine bodisi v zgornjem  ali spodnjem delu trebuha, na levi ali desni strani trebuha in hrbtu;

Poglejte si, kakšni so simptomi in znaki za bolečine v trebuhu, ko je prisotna pogosta slabost, napihnjen trebuh, kateri organi jih lahko povzročajo, kakšne so možne bolezni in vzroki za ponavljajoče se težave ter naraven način  za odpravljanje težav – alternativno zdravljenje. Zlasti tudi nepravilno delovanje ščitnice povzroča številne zaplete pri prebavi in metabolizmu (pogoste kot kronične driske, sindrom razdražljivega črevesja kot tudi pogosto zaprtost črevesja in s tem napihnjenost v trebuhu).

Čakre, test,zdravljenje

ČAKRE, ENERGIJSKI CENTRI ČLOVEKA

Osnovno ima človek sedem glavnih čaker. Kadar so te uskljajene, v ravnovesju, smo zdravi. Test čaker omogoča Kirlianova kamera GDV.  Ugotovite, ali so vaše čakre v ravnovesju. Priporočamo zdravljenje čaker in avre z bioenergijo, za boljše počutje in zdravje.

Hipo – Hiperglikemija

Previsok krvni sladkor (hiperglikemija) ali prenizek krvni sladkor (hipoglikemija) je odraz nepravilnega delovanja pancreasa- trebušne slinavke. Imate probleme , težave z krvnim sladkorjem, ne poznate vzroka, rešitve ?

Izvor sevanja, posledice in simptomi

sevanje

 RADIESTEZIJA, PREPREČEVANJE BOLEZNI, RADIESTEZIST, RAZISKOVANJE

Ko govorimo o izvoru sevanja, ga delimo na neonizirna – zemeljsko (geopatogeno, škodljivo sevanje), katerega obravnava Radiestezija in tehnična sevanja (elektrosmog, daljnovodi, hišna elektrifikacija, sevanje mobilnih telefonov, električnih naprav..), kot tudi ionizirna ( radioaktivna sevanja, jedrske elektrarne).

Avra- dodatno

Slikanje- preiskave – testiranje Avre -možnosti nadaljne uporabe Kirlianove kamere GDV

• prognoziranje in kontrola stanja ter karakteristik bolezenskega procesa kot tudi videnje – uvid bližajoče se bolezni
• raziskovanje vplivov različnih energetskih pripomočkov (amuleti, zaščite proti sevanjem, energetske obleke..)

Spanje je vaša energija in zdravje

SPANJE, VIR NAŠEGA ZDRAVJA IN ENERGIJE

Zdravo spanje krepi naš imunski sistem, nam daje življensko potrebno energijo, veselje, voljo, obnavlja telo. Med spanjem se namreč odvijajo procesi samozdravljenja, kateri so pa lahko zaradi določenih vzrokov moteni in povzročajo motnje spanja, nespečnost, le to pa vodi k težavam in resnejšim obolenjem.

Kaj je biofrekvenca?

KVANTNA FIZIKA

kvantBiofrekvenca se ukvarja z življensko energijo, prirejeno vsakem organizmu. Biofrekvenca Organetik je specializirano na področju vibracij. Vsak organ, žleza ima svojo značilno- zdravo frekvenco, katera se lahko spremeni zaradi različnih vzrokov, ki privedejo do bolezni.

Slikanje aure

KAJ JE AURA?
Avra je človeško bioenergetsko polje, energijski dvojnik, ki obdaja telo in predstavlja skupek sedmih glavnih čaker, katere si sledijo od glave do trtice. Poenostavljeno bi lahko tudi rekli, da je to naš zaščitni energetski plašč okrog telesa, biopolje, podobno kot ima Zemlja zaščitni ozonski plašč, in kjer so razpoke večje, več je težav; Aura torej se razteza v prostor in iz njega črpa vplive okolja (bodisi pozitivne in pa tudi nam negativne). Del aure okrog človeka sestavlja bioelektromagnetno sevanje, katero sega od mikrovalov preko infrardečih žarkov do ultravijolične svetlobe. Ker je vse v univerzumu nihanje, ciklično spreminjanje energije, se tudi aura spreminja- npr. ko smo zdravi je naša Aura polnejša, boljša, ob bolezni pa šibkejša (ali celo prekinjena) in to na predelih določenih organov kjer so običajno težave.

Prednosti bioterapije

BIOTERAPIJA

Zakaj alternativno zdravljenje z bioenergijo?

Bioenergija ni invazivna, nima stranskih učinkov za razliko od medikamentov. Ne uporablja se skalpeli, kladiv…Uporablja se zgolj taka kot sama je – čista inteligentna neuničljiva energija, informirana.

Njeni učinki so bili  tudi večkrat medicinsko preverjeni, kar je pa hkrati fenomen pa je, da je enako učinkovita tudi pri delu na daljavo. Ozdravite vzrok, da se ne vračajo simptomi.

Kako sevanja uničujejo zdravje?

spanje3Nekvalitetno spanje pa se odraža na našem zdravju tako, da nam naše telo posreduje simptomatska sporočila v obliki bolečin, težav pa tudi kasneje – bolezni.

Pogosto škodljivo sevanje oz. nepravilen položaj postelje povzroča težave kot kronično pomanjkanje energije, jutranja utrujenost – občutek, kot bi delali celo noč, okorelost, kar posledično slabi imunski sistem, kar omogoča dolgoročno razvoj tudi hujših, ” neozdravljivih” bolezni.