Pogosta vprašanja

Opis

Bioenergija, pogosta vprašanja in odgovori

Izmed številnih vprašanj, smo se odločili, da predstavimo tri  najbolj ključna vprašanja:

zdravo•ALI LAHKO OZDRAVIM? (različna obolenja, alergije, kronične težave , rakava obolenja..)

Č e bi bil Bog (kar nisem), bi vam z veseljem odgovoril. Bioenergijska terapija poteka v odnosu bioterapevt-klient. Vsak prevzame svojih 50% dela. Kot bioenergetik bom po najboljših močeh opravil svojih 50% stoodstotno. Manjka vaših 50%. Ste pripravljeni spremeniti svoj lifestayl, pripravljeni 100% na spremembe, navodila?

Pomagal sem že mnogim ljudem, pri določenih je prišlo do ozdravitve (medicinski fenomen, torej medicinsko gledano nemogoče), pri drugih za zmanjšanje težav a hkrati s tem se je popravila kvaliteta življenja. Tu matematika, statistika ni relevantna, če tako gledate na  te stvari. Vi ste vi, ne neka druga oseba z isto diagnozo, saj menda nismo enaki..Tudi DNK potrjuje to..

DEJSTVA: VSI REZULTATI SO MEDICINSKO MERLJIVI, NE SAMO SUBJEKTIVNO! Naprimer, nekdo, ki ima krvno bolezen, se lahko preprosto že po prvi terapiji laboratorijsko ugotovi spremembo.

Že v samem vprašanju se ustvarja dvom, največkrat so to vprašanja ljudi, katere nisem niti videl, niti izdelal eno samo terapijo, da bi videl kako organizem odreagira. Na splošno- večini ljudi je bolje že po prvi terapiji.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS!!

KAKŠNE IMATE IZKUŠNJE GLEDE MOJEGA PRIMERA? Nanaša se na prvo vprašanje in odgovor.

STE ŽE DELALI TAK PRIMER KOT MOJ? Upam trditi, da vsekakor v 98 % sem že delal “vaš primer”

Podrobnosti

Kaj se lahko občuti med samo bioterapijo?
filingOdvisno od posameznika so lahko reakcije močnejše ali skoraj nikakršne. V primeru močnejših reakcij bioterapije se le te normalizirajo v dveh do treh dneh, kar je v osnovi dober znak, da telo reagira na terapijo. Večina uporabnikov storitev bioterapije občuti povečano toploto, “mravljince” in občutek “elektrike”, hlad, pritisk, trenutno olajšanje, pa tudi utrujenost in zaspanost, nenadzorovan smeh ali jok, vrtoglavico ipd.

V kolikor uporabnik storitev bioterapije med terapijo ne občuti ničesar, to ni merilo učinkovitosti terapije, ker je vsak človek edinstven in v skladu s tem tudi reagira.

Ali je diagnoza sestavni del bioterapije?
Ne, kot bioterapevt ne postavljam nobene diagnoze uporabniku storitve bioterapije. Pacient na obravnavo pride za tem, ko je opravil vse preglede pri svojem zdravniku ali specialistu. Izboljšanje zdravstvenega stanja ali popolna ozdravitev se ugotavlja in potrdi z izvidi uradne medicine.

Zakaj se med kemoterapijo bioenergija ne izvaja?
Zato, ker se ti dve terapiji izključujeta. Med tem, ko kemoterapija slabi imunski sistem, ga bioterapija vrača v normalno naravno stanje.
Bioterapija se lahko izvaja v odmoru med dvema kemoterapijama, s čimer se nevtralizirajo škodljive posledice kemoterapije in se dela na primarni težavi.

Uradno

Ali je bioterapija nadomestilo za uradno medicinsko zdravljenje?
k1Ne, zdravljenje z bioterapijo v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja, čeprav je v mnogih primerih veliko bolj uspešna in učinkovita. Po zaključku terapevtskega cikla ni potrebno prenehati jemati zdravil, ki Vam jih je predpisal zdravnik. Samo uradna medicina lahko z novim pregledom – diagnozo potrdi izboljšanje in določi nadaljne zdravljenje pacienta ali pa ga prekine, v kolikor le-to ni več potrebno.

Priporočamo

PRIPOROČAMO OSTALE STORITVE ALTERA:

• Radiestezijska meritev sevanj spalnice, pisarne (sevanja  v trebušnem ali pljučnem predelu slabijo imunski sistem, povzročajo raznolike bolezni)

•Diagnostični energetski pregled – slikanje Aure GDV (pregled organov telesa- vsem uporabnikom bioterapije v času izvajanja nudimo 20% popust)

•Bioenergija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo (za dvig imunskega sistema, pri različnih obolenjih)

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko slabijo imunski sistem)

Bioenergija ne nadomešča zdravnika ali zdravniškega zdravljenja!