Bioenergetik

BIOENERGETIK – BIOENERGETSKO ZDRAVLJENJE

Bioenergija omogoča alternativno zdravljenje širokega spektra bolezni. Bioenergetik izboljša funkcije organov in dodaja energijo na mesta bolezni, terapija učinkovito deluje tudi na daljavo, ne samo za ljudi, temveč tudi za živali!

 

bioenergijaKAKŠNI SO POGOSTO RAZLOGI, VZROKI, KATERI PRIVEDEJO DO BOLEZNI?

Imunski sistem je glavni in edini “zdravnik” našega telesa. Ponoči, med spanjem se naše telo samodejno popravlja in zdravi. Naloga imunskega sistema je tudi, da odkriva spremenjene celice telesa (benigne kot maligne spremembe celic) in jih uniči. Ščiti nas torej pred paraziti, gljivicami, virusi… Ko pa je dolgoročno oslabljen, pa pride do tega, da spregleda spremenjene celice in tako pogosto privede do pojava različnih bolezni: avtoimune, kronične in rakave bolezni in metastaze, razni sindromi.

 

KJE SO POGOSTI SKRITI VZROKI ZA OSLABLJEN IMUNSKI SISTEM?

Pogosto je vzrok geopatske narave – škodljivo zemeljsko sevanje, katero deluje na telo prav ponoči, med spanjem. Sevanje predstavlja stres za celice in tako dolgoročno preobremenitev organov telesa, saj je prisotno na istem mestu vsako noč. Dolgotrajno to slabi imunski sistem, kar pa vodi k boleznim, pogosto neznanega vzroka! Pogosto ti vzroki tudi onemogočajo učinkovito zdravljenje, ne glede na metode zdravljenja! (naravne, alternativne in konvencionalne, farmakološke)

NI DOVOLJ SAMO ZDRAVO ŽIVETI, POTREBNO JE TUDI SPATI NA ZDRAVEM MESTU!

Bioenergija učinkovito krepi imunski sistem, pogosto pomaga pri “neozdravljivih” boleznih, izboljšuje kvaliteto življenja na naraven način.

Imate kroničen stres, vam primanjkuje življenske energije, ne morete spati, imate slabo počutje, vas pestijo različne kronične in težke bolezni?

Povrnite si zdravje z bioenergijo, odpravite ali zmanjšajte težave – večina ljudi se počuti bolje že po prvi terapiji, ne glede na stopnjo / obliko bolezni!

 

Imel sem težave kot so astma, kroničen glavobol, težave z vratom. Glavobol in težave z dihanjem so se odpravile že po prvi vaši terapiji…  Aljoša Šček, Kamnik

 

Bioenergetik učinkovito deluje tudi na daljavo, številni so primeri, tudi medicinsko merljivi in dokazljivi, tule je samo eden izmed mnogih:

Sem Roman Vidic iz Novega mesta, diabetični bolnik, z gangreno po amputaciji prstov na nogi. Po amputaciji dveh prstov se mi je gangrena razširila še na ostale prste na nogi. Odločil sem se za terapije pri vas in po opravljenih terapijah se je stanje obolelih prstov močno izboljšalo. Širitev gangrene se je ustavila. Med vašo terapijo sem kupil tudi priporočen bioenergetski sistem Biostimulator, s katerim sem zelo zadovoljen, saj je počutje in spanje veliko boljše. Lep pozdrav!

 

bioenergijsko zdravljenjeBIOTERAPIJA SE PRIPOROČA TUDI PRI:

Odpravljanje bolečine (zelo pogosta je bolečina v križu, v sklepih, bolečine v nogah, bolečina v rami, v vratu, roki, kolkih in kolenih, glavobol, migrena ..)

Bolečina je lahko akutna, pogosta in ali kronična. Rezultati so običajno zelo dobri, dostikrat že po prvi terapiji se bolečina zmanjša ali celo odpravi;

Bioenergija omogoča alternativno zdravljenje – naravno pomoč tudi pri boleznih kot so avtoimune, kronične in rakave bolezni brez stranskih efektov.

 

 

banner_sloPRIPOROČAMO OGLED OSTALIH STORITEV ALTERA – VSE NA ENEM MESTU:

POGOSTI VZROKI ZA NASTANEK BOLEZNI

BIOENERGIJA, BIOENERGETIK

PREISKAVA IN ANALIZA AURE GDV – (preventivni energijski pregled žlez in organov organizma, tudi ko ne veste, kaj vam je..)

ODPRAVLJANJE BOLEČINE NA NARAVEN NAČIN-BREZ STRANSKIH UČINKOV

POTEK TERAPIJE, KATERO IZVAJA BIOENERGETIK

Naročila storitev so mogoče po predhodnem naročanju na gsm: 041-761-795 ali izpolnite kontaktni obrazec. bioterapija
Imela sem vsakodnevne  težave z jutranjim glavobolom in spanjem, z uporabo Biostimulatorja so jutranji glavoboli redkejši, spanje se je tudi izboljšalo, lp Perme
z bioenergijo in radiestezijo do zdravja, na naraven način!
 “ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA, KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE..”