Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Pravno obvestilo in pogoji

Zdravljenje z bioenergijo ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav, bolezni in načinu zdravljenja se posvetujte z zdravnikom. Zdravljenje z bioenergijo ne zagotavlja ozdravitve, je pa vaša ustavna pravica, katero lahko izkoristite. Treba je vzeti tudi na znanje, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja. Bioenergetsko zdravljenje se prakticira na podlagi diagnoze podane od uradne medicine oziroma, samo, kadar vam medicina ne pomaga.

Avtor spletne strani ne prevzema nobene odgovornosti materialne ali moralne narave vezano na kakršnokoli tveganje ali izgubo, katera bi neposredno ali posredno nastala kot posledica celotne vsebine te spletne strani kot tudi v primeru izvajanja same bioenergijske terapije – svetovanja.

Bioterapevt tudi ne postavlja nikakršne diagnoze, kot tudi vsa izboljšanja zdravja in počutja lahko potrdi strokovno le zdravnik ali specialist, kateri na podlagi novih pregledov odredi nadalje zdravljenje in uporabo zdravil, ali pa ukine zdravljenje, v kolikor to ne bi bilo več potrebno.

Vsebina spletne strani je splošne narave informiranja in je lahko zastarela. Če niste prepričani o točnosti podatkov navedenih na tej spletni strani, se vedno obrnite na ustrezno institucijo, novih izsledkov in načinih zdravljenja, katere ponuja uradna medicina.

Uporabniki storitve zdravljenja z bioenergijo sprejemate in razumete vse navedene pogoje in se v celoti strinjate z njimi. Nepolnoletne osebe kot tudi osebe z posebnimi potrebami se bioterapija izvaja izključno v spremstvu staršev oz. skrbnikov.

Bioenergija se izvaja tudi na živalih – pred bioterapijo se posvetujte z veterinarjem, bioterapija tudi ni nadomestilo za zdravljenje pri veterinarju, mi nudimo le svetovanje pri dvigu in kakovosti življenja.

IZJAVA:

Podjetje ALTERA Roman Svetlin s.p., Na ledinah 10, 1230 Domžale izjavlja:

Vsi termini, kateri so predstavljeni v stavčnih zvezah zaradi lažjega razumevanja na spletnih straneh in podstraneh www.altera.si so mišljeni kot in zgolj svetovanje:

Ti termini so: zdravljenje, alternativno zdravljenje,  pomoč, bioenergija, biofrekvenca, radiestezija;

ALTERA Roman Svetlin s.p., Na ledinah 10, 1230 Domžale izvaja na vseh področjih kot so Radiestezija (meritve zemeljskih in tehničnih sevanj), Bioenergija, slikanje Aure GDV, Biofrekvenca svetovanja, ne nudimo zdravljenja. Svetujemo za osebnostni dvig kvalitete življenja.

Vse navedene dejavnosti in storitve Altera so neuradne narave. Pridržujemo si pravico do objave rezultatov in izkušenj uporabnikov naših storitev tudi brez njihove vednosti brez polnih imen (samo priimek, ali samo ime), kar se nanaša na izboljšanje in dvig kvalitete življenja.

Vsa vsebina spletne strani www.altera.si je splošne informativne narave in ne predstavlja diagnoze. Diagnozo lahko postavi strokovno le zdravnik ali specialist uradne šolske medicine. Zdravi vas lahko samo zdravnik oziroma specialist. Vsi uporabniki naših storitev se brezpogojno v celoti strinjate  s tem  pravnim obvestilom ne glede na obliko naročanja storitev (telefonsko ali po elektronski pošti).

Izberite
Izberite